obnoreti moškega
Še, še obstajajo in da čuješ še drugi pol:
Prava pi*č*ka je neobrita![/quote]
bljak …[/quote]
Ženske se ti gnusijo?
Jah glej, če apliciraš da je prava pička kosmata, bi predvideval da je tudi prava ”pička” (ženska) kosmata oz. neobrita….
joj Matkic.. a moraš? 🙂
me je kr zmrazilo ko sem tole prebral…. mi pride ena stara pesem v misli….”kot bi fukal njenga brata…” brrrr
Meni pač nobeno od tega dvojega ni všeč….[/quote][/quote]
In tvoj qurac je vedno obrti v nulo?
fantje, nekaj vas begajo termini: nepobriti se reče PIZDA, pobriti pa PIČKA (peach-ka):
Takole gre poimenovanje ženskega spolovila po starosti…
lulika (do prve menstruacije, nekje do 12let)
pičkica (do 15let)
pička (do 25-29let)
pizda (30-49)
stara pizda (50+)
vagina (60+)
sirov burek (70+)
hiša strahov (80+)
ni_imena (90+)
Aja je še pi*z*dica, k pomen mlajšo… do 25let, k je samo pobrita (s strojčkom, ne z klinco)
http://www.tz-komiza.hr/plaze/pizdica/
no imaš pa še potem “staro pi*zdovje” k pobem nad 55let, zaraščeno, jezik visi ven, tako da če gre naga na kolo, se jih lahko ščegi med ketno zatakne…
za moške pa je tako, ne glede na starost…
smoki=do 5cm
čevap=do 5cm a otekel, kot da ga je roj sršenov pičilo
lulček=do 12cm
penis=do 15cm
kurac=16-19cm
batina=20+
ogromna batina=20cm dolžina, 15cm+ obseg!
mesar=20+,16+
To pa tako ne gre in ti to veš. Čeprav takšna so pač tvoja pravila igre in tisti, ki jih ne sprejme se pač nebo igral s teboj. Vsakemu svoje.
Že glede britja ni enako. Meni so vse še ekstra zabičale, da se ne smem na nulo briti, sploh ne tam spodaj, samo pristričt je treba. Trenutna še ne želi, da si brke in brado brijem vsaki dan. Sem bil prej navajen vsaki dan se briti da bom urejen. Ampak saj ni tako hudo se pač na par dni brijem. Pač ne razumem nekaterih, parterju moramo ugajati in se zato tudi truditi.
V bistvu pa ja, to večinoma moti zelo poraščene ženske, ker imajo potem ogromno dela. Po večini pa kakšna britvica v tuš kabini in malo pozornosti vsaki dan vse reši.
Pa bodimo iskreni, tudi malo neobrita nas ne moti dokler ni džungle. Marsikaj spregledaš če ostalo štima. Tukaj pač govorimo o nekemu idealu ki je bolj ali manj nepraktičen za vsaki dan.
To pa tako ne gre in ti to veš. Čeprav takšna so pač tvoja pravila igre in tisti, ki jih ne sprejme se pač nebo igral s teboj. Vsakemu svoje.
Že glede britja ni enako. Meni so vse še ekstra zabičale, da se ne smem na nulo briti, sploh ne tam spodaj, samo pristričt je treba. Trenutna še ne želi, da si brke in brado brijem vsaki dan. Sem bil prej navajen vsaki dan se briti da bom urejen. Ampak saj ni tako hudo se pač na par dni brijem. Pač ne razumem nekaterih, parterju moramo ugajati in se zato tudi truditi.
V bistvu pa ja, to večinoma moti zelo poraščene ženske, ker imajo potem ogromno dela. Po večini pa kakšna britvica v tuš kabini in malo pozornosti vsaki dan vse reši.
Pa bodimo iskreni, tudi malo neobrita nas ne moti dokler ni džungle. Marsikaj spregledaš če ostalo štima. Tukaj pač govorimo o nekemu idealu ki je bolj ali manj nepraktičen za vsaki dan.[/quote]
Me veseli, da si našel partnerko, ki migne na vsak tvoj ukaz.
Vse pa nismo take. Marsikatera se uredi tako, da je njej fajn in njej udobno. Ne pa tako kot moški zahteva. Če mu ne paše pa naj gre. Ni panike sploh.
Pa bodimo iskreni, tudi malo neobrita nas ne moti dokler ni džungle. Marsikaj spregledaš če ostalo štima. Tukaj pač govorimo o nekemu idealu ki je bolj ali manj nepraktičen za vsaki dan.[/quote]
Me veseli, da si našel partnerko, ki migne na vsak tvoj ukaz.
Vse pa nismo take. Marsikatera se uredi tako, da je njej fajn in njej udobno. Ne pa tako kot moški zahteva. Če mu ne paše pa naj gre. Ni panike sploh.[/quote]
ooo saj je šel ….anede 🙂
In tud nobenga ni, ki bi zdržal 12 ur s tabo… pa saj ni panike.. dildo se ne pritožuje
Ti, tole se pa strinjam, pa sem moški, ki ima rad pobrite 🙂 Ženska ima pravico to zahtevati, če se od nje pričakuje, kar si že itak ne želi sama… Se mi zdi pošteno vse kar si napisala.. Če bi jaz pričakoval obrito, je pošteno, da si ga tudi jaz obrijem če želi in enako, če bi jo silil v analni ima pravico, da ona tudi mene…
No je pa tako, da pobrite so mi všeč, če je urejena in zdrava tudi postrižene, morda tud kosmate, samo ne da se razširi to še na noge.. Evo edino na britje nog pa ne pristajam, to imam pa v glavi, da moški moramo imeti kosmate noge, ženske pa pobrite… No dobro, sej to mislm da je že DEFAULT sedaj, a vseeno, priznam da je argument to za karkoli, če ti nekaj pričakuješ od nekoga, lahko tudi on od tebe:)
Načeloma.. povedano drži. Pač se partnerju ugodi. To je še najmanj. Če bi zahteval, da vsak dan prinese sveže truplo domov bi razumel, da se buni. Tako pa, britvica vsak dan… če je to redno, ne vzame niti minutke dela pod tušem. In zdaj babe tak halo zganjajo zarad ene minutke? Še sreča, da v reali ni takih težakinj in so vse spedenane
entip zato, ker je težko začeti.. to kar ti govoriš, minutka, je potem ko je koža že navajena in vse…
ko pa ženska prvič proba ima pa mozoljčke, vnetja in vse in se prestraši, dosti se jih odloči da si je ne bodo brile zaradi tega… potem ko so ulafane gre gladko kot da bi usnje poliral…
Eh, entip je že stari znanec na monu. Ločenec, ki ne dobi in ne dobi nove bejbe. Poem pa se pride vsake toliko tule gor potožit.
Vse pa nismo take you go girl, girl powah! Ufff… Prav voham tvojo zafustriranost. Migne na vsak moj ukaz? Hahahahaha sploh je ne poznaš, kar nekaj predpostavljaš o meni in o njej…samo da paše v tvoj mali svet frustracij, zavisti, razočaranj in jeze. Že narava njenega dela zahteva določeno mero avtoritativnega odnosa, zato mi je še bolj smešno in ne, ni v uniformi.
Ok bom pa jaz nekaj o tebi predpostavljal. Okoli hodiš po svetu in si misliš kako kompleksna oseba si, v bistvu pa si samo zakompleksana.
Nič nisem zahteval, nič nisem ukazoval, isto ona ne. Izrazim pa lahko svoje želje ane?
Pa še ena šokantna novica: ene si jih brijejo zaradi sebe. Sem marsikdaj kakšno pohvalil, o lepo, si jo briješ, zelo estetsko. Pa sem v odgovor dobil, da si jo je vedno brila, praktično in higienično.
Pa še enkrat ponavljam da ne bo pomote.
ISTO SE PRIČAKUJE OD MOŠKIH! UPOŠTEVAJTE PREFERENCE SVOJIH ŽENSK, KER DRUGAČE JIH BO NEKDO DRUGI.
Afk, a to žaljenje sedaj zato, ker me tvoje osebne navade ne zanimajo? Ja, ok, lepo, da v podrobnosti napišeš svojo intimo in tvoje britje in vse tvoje in partnerkine navade. Res lepo od tebe. Sedaj zadovoljen? Ne boš več žalil?
Glede britja in higiene: budalščina brez primere.
Načeloma.. povedano drži. Pač se partnerju ugodi. To je še najmanj. Če bi zahteval, da vsak dan prinese sveže truplo domov bi razumel, da se buni. Tako pa, britvica vsak dan… če je to redno, ne vzame niti minutke dela pod tušem. In zdaj babe tak halo zganjajo zarad ene minutke? Še sreča, da v reali ni takih težakinj in so vse spedenane[/quote]
Pa kdo ti brani, da si vsak dan obriješ jajca, tiča, hrbet, prsi, noge, roke? Izvoli. Vsak dan minutko pa boš tipi topi.
Če tega ne narediš pa, po afkjevi frendici, nisi higieničen.
Tudi :))
Ne, če on kurca morš ti kurca, do večera maš cajta da si zrasteš pravega 🙂
A rodila boš tudi po tem ko bo on rodil? Ko ste tolko pametne?[/quote]
A nisi ti tisti, ki se hvali, da ne bo imel otrok. Zdaj pa kar naenkrat rojevanje ven vlačiš?
Daj se odloči no. To, da hočeš analni seks, to vemo. Samo od tega se ne rojeva.
Vidiš pa še trojčka se lahko greš. Menda o tem sanjate moški. Ti, ženska pa še en tip pa boš lahko okusil slasti analnega seksa.[/quote]
Vprašam ker me zanima vaša logika, jo apliciram naprej, da pokažem kako smešna je, torej, a rodile bote tudi šele ko bo tip rodil ali kako?
Matkič, danes ob 8 in še nekaj, sem ti napisala, da sem opravila essure. Ti pa še kar bedasto sprašuješ glede mojega rojevanja. Kaj ti ni jasno?
Kako obnoreti moškega? Če ne zgledaš dobro, nikakor.
Ampak tu se začne. Poleg tega moraš met še karakter in karizmo.
Težko, vem. zato pa redkokatera obnori moškega.
Nisem imel namena žaliti, samo ne maram če nekdo kar nekaj stereotipno predpostavlja, pa mogoče se rad malo prepiram. Pač povem kako jaz mislim da bi moralo biti. Pa saj se zavedamo, da zraste nazaj kajne?
Forum je zaprt za komentiranje.