Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Obnova- iščem izvajalca

Obnova- iščem izvajalca

Nekako aprila, maja bi radi začeli z obnovo precej stare hiše. Predvsem me skrbi in moti lesen strop.
Ali kdo pozna dobrega in zanesljivega gradbinca v Domžalah, Kamniku ali okolici?
Za vsako informacijo že v naprej najlepša hvala!

jaz sem v okolici domzal doma,imam svoj sp ,renoverali pa smo dosti objektovtako da se glede ranovaze spoznamo

lahko me kontaktirate, da se dogovorimo za neobvezujoč ogled, popis del in obseg. Seveda, če še niste izbrali izvajalca. V kratkem bom odprl d.o.o. in bi rad imel določeno št. potencialnih strank že pred odprtjem. Izkušnje niso vprašljive!

Fanta dve leti sta zamudila.

poklicite me na 031707999,sm iz kamnika.LP

smo podjetje zaključnih gradbenih del. Prihajamo iz IHANA pri Domžalah. Izvajamo dela suhomontažnih sistemov 8knauf,rigips…),polaganje laminata,gotovega parketa,tekstilne obloge (itison..),keramična in slikopleskarska dela in ostala zaključna dela( CK,čiščenje objektov in ureditev okolice in tudi fasaderska dela). Za kontakt se lahko obrnete na tel:041/209-170 ali na e-mail: [email protected]
Skupaj bomo poiskali rešitev za vaše zelje in potrebe.

Lepo pozdravljeni

PREDALIČ ROBERT

Če ste še vedno zainteresirani za gradbena dela na vaši hiši lahko nas kontaktirate na naši internetni starni
-delamo obnove rekonstrukcije starih hiš
-izdelava keramike
-izdelava vsih vrst fasad (omete, strojne ročne)
-izdelava vsih vrst streh-imamo tudi našo žago za izdelavo lesa in lesne konstrukcije
-DELAMO VSE KLJUČ V ROKE
GANEKS GRADNJE D.O.O.
gradbeništvo in storitve
041-711 954

Hvala !!!

Jaz bi se sigurni izogibal takšnih šalabazerjev, ki še brati ne znajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close