Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis obnova knjige

obnova knjige

a ma gdo plsss obnovo visoške kronike k morm ju3 oddat js pa še začela nism-.- plssssssssssss
p.s. drago novak mn si legenda<3

Soška kronika je o punci, ki je imela disleksijo, gripo in grbo zato ni mogla brat (sestra tudi ne). Zato so se ji skisali možgani in so jo hoteli vtopiti. Ko je prišla pod vodo je res umrla, ampak voda je od njenih možganov postala kisla in tako smo dobili radensko.

Hrošč leži v somraku je na isto temo, mogoče celo isti naudih samo da igra glavno vlogo hrošč.

13 razlag osebe: 13 glavnih in stranjskih oseb.

Ninina petnika dva je od dveh petnikov. Na koncu ugotoviš kdo oz kaj je petnik.

Za vse ki tu iščete obnovo: ko boste iskali zaposlitev najbrš ne bo pametno iskati jo na forumu z naslovom Kako izgubiti službo. Splača se tudi čimprej začet šparat denar za nekoga ki vam bo pisal obnove raznih pogodb, ki jih boste morali v življenju potpisat pa raznih obrascev, vlog, navodil za uporabo zdravil …

Pod naslov tega foruma je: za vse ljubitelje dobre knjige.
Gdor išče obnovo ni ljubitelj knjige in na tem forumu ne bo našel ne papeža ne somišljenikov. Usem želim Rim pardon, Mir , pa čeprav je kdo dis ali fis ali cis ali gis ali pa be.

+1

pozdravlejni jaz bi pa rabla obnove knjig in pesmi :
kaj nikoli ni bilo in nikoli nebo
lepa vida
zeleni jurij
pastirček in čarovnikova hči
martin krpan
peter klepec

že v naprej hvala za obnove,ker jih moja hčerka nujno potrebuje
l

pozdravlejni jaz bi pa rabla obnove knjig in pesmi :
kaj nikoli ni bilo in nikoli nebo
lepa vida
zeleni jurij
pastirček in čarovnikova hči
martin krpan
peter klepec

že v naprej hvala za obnove,ker jih moja hčerka nujno potrebuje
l

zakaj pa hčerka rabi obnove?

Rada bi če slučajno kdo ve, kakšno je sporočilo knjige Krive so zvezde? Hvala že v naprej!

kaj pa obnova o palcici

Ne razumem zakaj pišete “smo prebrali, smo slabi v pisanju…”. Razmislite za trenutek o tem ali je dolžnost vas ali vaše hčere,da prebere knjigo in napišem obnovo. Po čtivu sodeč, je vaša hčerka v 9. razredu OŠ in bi morala biti samostojna VSAJ toliko, da sama prebere knjigo in o njej napiše obnovo. Če ji je že to takšen problem, da morate vi iskati po spletu zadeve zanjo potem nevem kako se bo znašla v bodočem življenju. Zdaj pa sporočilo vsem mamam,ki pišejo naloge za svoje otroke, ker mislijo, da je to zanje najboljše: A boste ve tudi z njimi , ko bodo pisali test, ali spis, ki se ocenjuje? Pomislite vendar kaj storite s tem, da pišete nalogo zanj, svojemu otroku! Naučil se ne bo NIČESAR, le tega, da jim boste ustregle v vsaki želji. Za to se ne čudite, ko bo prišel otrokn domov z nezadostno oceno in ne kličite razrednikov, tarnajte o tem koliko se je vaš otrok učil,m ker se ni učil on, ampak vi!

ali lahko prosim izvem obnovo v 5 povedih knjige srebro iz modre spilje

fascinira me optimizem otrok, ki tukaj iščejo obnove, čeprav je bilo že najmanj 10x napisano, da iz tega kruha ne bo moke.

Zanima me, če je gdo našel obnovo knjige Materino darilo (Britney Spears)

Zivijo ali morda kdo pozna kaksno zanimivo knjigo z zalostno vsebino. Te so moje najljubse. Ce jo kdo pozna bi prosila za obnovo malo bol natancno da bi videla ali mi je vsec hvala vam ze v naprej. Zacela sem brati tudi knjigo Punce za znoret in je nisem dokoncala na zalost ce kdo pozna to bi prosila se za obnove se za to hvalaaa!

Ančka je pokazala nekoliko več izvirnosti pri iskanju obnov, kot ostali. Ančka čestitam, kar tako naprej, morda te nekoč zanese celo v politiko …

Bravo gumpec!

Več pa na: http://hermioninblog.blogspot.com/

Hey!!
Lahko ti pomagam samo pri obnovi Mali princ. Zgodba govori o dečku, ki je na osamljenem planetu z svojo vrtnico. Nekega dne pa Mali princ odidide s planeta saj bi si rad poiskal prijatelja in si ogledal še druge planete. Tako obicšče kralja,trgovca,…. Nato pa pride na zemljo kjer spozna lisico in z njo se spoprijatelji. Tako jo Mali princ zapusti saj je eno leto minilo in se mora vrniti nazaj na svoj planet k vrtnici, lisica pa mu pove še skrivnost KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM, BISTVO JE OČEM NEVIDNO. Ko odide med potjo sreča letalca, ki je doživel nesrečo v sahari in mu letalo ni delalo. Skupaj sta poiskala vodo, Mali princ pa mu je tako povedal svojo zgodbo. Tako naslednje jutro ko se latalec zbudi vidi letalo popravljeno. Mali princ pa se na žalost ni moral vrniti nazaj na planet saj ni znal leteti, niti ničesar. Tako je odšel do kače. Ta ga je pičila. Letalcu je bilo zelo hudo za majhnega dečka saj sta bila zelo navezana, Mali princ pa mu je preden ga je pičila kača še povedal, da ga bo vedno gledal iz svojega planeta saj KDOR HOČE VIDETI MORA GLEDATI S SRCEM, BISTVO JE OČEM NEVIDNO!!

Upam, da sem pomagala!!

Zdravo
Prosim vas za obnovo knjige Pink in Superzvezda od pisateljice Janje Vidmar. Hvala!

ja prosim nujno rabiva..[/quote]

Pojdita v knjižnico, knjigo preberita in jo napišita. Kaj, a zaj bo vsak ko bo imel nekaj za prebrat šel na forum, tam prebral obnovo pa je??? Ne.

Zanima me če ve kdo obnovo knjige jacqeline wilson poredne punce Lp

Ali mi lahko PROSIM kdo pove kakšen vir na intrnetu od obnove KOŠARKAR NAJ BO!

Zivjo,
Nujno potrebujem obnovo knjige Enajsta ovira ime pisatelja Ivan Sivec

poglej si film ane?

New Report

Close