Obnovljena tema – NEVROLOŠKI PREGLED PRVI – Kam in h komu 2020
Lp. Po dolgem času in po večdnevnem brezplodnem brskanju za dobrim nevrologom diagnostikom, sem še vedno na začetku, do 17.1 pa se moram naročiti, saj je napotnica izdana pod “hitro” in se mi z vsakim dnevom iskanja, tuhtanja, premlevanja in tavanja v temi resnično vse hitreje izteka rok za prijavo…
Sem sicer iz gorenjske, gledam tudi ljubljano in ostale regije… Lepo prosim za izkušnje in hvala..
https://www.cakalnedobe.si/ambulante/neuroedina-zdravstvena-dejavnost-d-o-o-nevroloska-ambulanta/
dr. Edina Zujović. Sem zelo zadovoljna z njo, je ena redkih (po mojih izkušnjah), ki se res posveti pacientu.
Superrrr!!!! Iz srca hvala vsem!!!! Res me mlčkeno čas preganja, ker imam tud en kup drugih zdravstvenih težev- že samo od 6.1. dokazana osteoporoza, nabiranje tekočine okoli jeter in žolčnika, nek del črevesja nadpovprečno velik, ledvice nekaj šepajo, po hitrem postopku me čaka 22.1. operacija na hrbtenici… vmes še krvavela iz dojke…in pa…vsekakor… crknil akomulator pri avtu, ane… hihihihi..tako da je bil hvalabogu vikend sedaj… Mi je bilo pa to iskanje se nevrologa res prava muka se dodatno… za začetek leta-kar pestro… BTW… za MR glave nima toliko veze, kje to opraviš, ali je tudi pomemben kje in kdo ti to opravi? Al sam slike loh prčakujem al tudi kj naprej napotujejo?