Obožujem Johnnyjeve gnile zobe 
Evo kopirano iz ene mon na drugo mon stran carski Johnny !!! Ta ne rabi umetnih kot tista uboga umetna s foruma, ki se hvali, da je umetna
Avtorica zakaj sem po tvoje uboga? In, če sem res uboga reva, zakaj se mi posmehuješ? To se vsakemu, ki je ubogi revež posmehuješ ali kako? Jaz se ne. Če je kdo ubogi revež sem do njega kulturna in spoštljiva.
Sama se nimam za ubogo revo in zanimivo, da me tako ocenjuje neznanka na forumu, ki ne ve o meni nič.
Glede J. zob je pa res grozno, niti slučajno mi ni všeč.
Zanima me še pogled na vprašanje, če bi jaz napisala, da imam gnile zobe? Bi bila tudi faca in car?
Umetna :), 21.05.2023 ob 15:56
Avtorica zakaj sem po tvoje uboga? In, če sem res uboga reva, zakaj se mi posmehuješ? To se vsakemu, ki je ubogi revež posmehuješ ali kako? Jaz se ne. Če je kdo ubogi revež sem do njega kulturna in spoštljiva.
Sama se nimam za ubogo revo in zanimivo, da me tako ocenjuje neznanka na forumu, ki ne ve o meni nič.
Glede J. zob je pa res grozno, niti slučajno mi ni všeč.
Zanima me še pogled na vprašanje, če bi jaz napisala, da imam gnile zobe? Bi bila tudi faca in car?
Umetna, ti rabiš pozornost, od mene je ne boš dobila. In ja, ne bo dolgo tudi ja, ko boš rabila umetne zobe
Anonimno 5118, 21.05.2023 ob 17:06
Umetna, ti rabiš pozornost, od mene je ne boš dobila. In ja, ne bo dolgo tudi ja, ko boš rabila umetne zobe
V bistvu se motiš. Ne potrebujem pozornosti. Avtorici sem samo namenila vprašanje, ker je v temo vključila mene v posmehljivem tonu, torej zakaj sem uboga reva in, če bi tudi jaz bila carica z gnilimi zobmi.
Dvomim pa, da bom imela kmalu tako gnile, kot mi napoveduješ (spet vprašam zakaj tako sklepaš?), ker skrbim za ustno higieno in imam redne kontrole pri zobozdravniku. Moji zobje so bp.