Obožujem likanje – še kdo?
Tudi jaz ne maram likanja.
Skoraj nič ne likam. Kavbojk, puloverjev… nič. Edino kake majice pa še to ne vedno in če jih že likam je to tako na hitrco. Hlač na rob ne nosim, kakih oh in sploh srajc oz. bluz tudi ne. Oz to res izjemoma.
Tako, da likam parkrat na leto. Nazadnje sem likala tam nekje septembra, oktobra :).
Tudi jaz sem vedno rada likala, prava sprostitev ob glasbi. Že kot osnovnošolka in srednješolka sem se rada tako sproščala. In najraje sem likala atove srajce. (mislim celo, da so vse preživele)
Zadnje čase me je sicer popadlo nekaj lenobe glede likanja in se ga le s težavo lotevam. Sovražim ga pa ne, še vedno mi je okej.
Pred mnogimi leti smo imeli nekega profesorja, ki je rekel, da je slovenska klasika, da mame likajo v nedeljo po osmi uri, ko cela družina posluša V nedeljo zvečer z Marjanom Kraljem.
jaz sem včasih likala vse, tudi brisače. Danes likam bluze, obleke, hlače in poletna krila. Od gospodinjskih opravil imam rada le likanje in kuhanje. Všeč mi je, ko likalnik drsi po blagu in za seboj pušča toplo in gladko sled. Taka preobrazba v nekaj sekundah se mi zdi neverjetna. In tak mir je ob likalni deski, nobenega norenja in tekanja sem ter tja. Samo jaz in likalnik in toplota blaga. Mene likanje pomirja in sprošča
In zakaj bi lagala? Obožujem likanje, sovražim pa sesalce in sesanje. Se raje poslužim krpe in metle.
Nismo vsi enaki, kajne?
[/quote]
ki očitno laže. obožujem likanje in mene sprošča najboljša sprostitev, meditacija …. v tišini in svojih mislih
ne maram pospravljanja
obožuje še pomivanje posode, še kdo : -) in ne, ne lažem