Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obožujem likanje – še kdo?

Obožujem likanje – še kdo?

Ne likam vsega, ker oprano perilo takoj, ko je suho, zložim in pospravim, zlikam samo še srajce, kuhinjske krpe, bluze, robčke za nos, prte, hlače na črto… in med likanjem se sprostim!
Običajno poslušam radio ali si zavrtim kakšno glasbo, kako pa vi?
Vam je likanje všeč, ali ga sovražite?

Vse takoj zlozim v omaro. Polikam samo kaksno srajco ali bluzo, ki se mora. Hlace na rob ne nosimo.

Lažeš kot pes teče…hahaaa😂

Tudi jaz ne maram likanja.
Skoraj nič ne likam. Kavbojk, puloverjev… nič. Edino kake majice pa še to ne vedno in če jih že likam je to tako na hitrco. Hlač na rob ne nosim, kakih oh in sploh srajc oz. bluz tudi ne. Oz to res izjemoma.
Tako, da likam parkrat na leto. Nazadnje sem likala tam nekje septembra, oktobra :).

Praktično ne poznam nikogar, ki ima rad likanje, uživa v tem::). V glavnem ga ljudje zelo sovražijo. Tudi jaz ga, mogoče malo več, kot zmerno.

Nimam likalnika in ne likam. Če tebe sprošča, pa kar.

Lažeš kot pes teče…hahaaa😂
[/quote]

In zakaj bi lagala? Obožujem likanje, sovražim pa sesalce in sesanje. Se raje poslužim krpe in metle.
Nismo vsi enaki, kajne?

Jaz likanje sovražim. V glavnem se šlepam na sušilca, moške srajce dajem likat v čistilnico, ostane mi minimum od minimuma, pa še to se težko spravim.

Jaz tudi rada likam. To je ena taka super meditacija. Razume pa to malokdo…

Tudi jaz sem vedno rada likala, prava sprostitev ob glasbi. Že kot osnovnošolka in srednješolka sem se rada tako sproščala. In najraje sem likala atove srajce. (mislim celo, da so vse preživele) 🙂

Zadnje čase me je sicer popadlo nekaj lenobe glede likanja in se ga le s težavo lotevam. Sovražim ga pa ne, še vedno mi je okej.

Nujno zlo.

ja
rad likam

Ne likam SPLOH, razen srajce od desca, pa še te z veliko muko.
Likanje je izguba časa, mislim da je že zdavnaj passe, razen res nujnih stvari.
Mislim, da nihče od tistih, ki jih poznam, ne lika.

In zakaj bi lagala? Obožujem likanje, sovražim pa sesalce in sesanje. Se raje poslužim krpe in metle.
Nismo vsi enaki, kajne?
[/quote]
Enako jaz!

Jaz likam tudi servete. Včasih celo brisače … 🙂
Pa ne okol govort:)

Meni je likanje ok, likam vec ur na vikend, zraven glasba, oddaje … Mi je bolj kot sesanje, pomivanje itd.

Normalno, da jih. Ali jih kdo ne?

Ko je oprano in posušeno, zlikam vse sproti. Likam vse, razen nogavic 😂

Pred mnogimi leti smo imeli nekega profesorja, ki je rekel, da je slovenska klasika, da mame likajo v nedeljo po osmi uri, ko cela družina posluša V nedeljo zvečer z Marjanom Kraljem.

jaz sem včasih likala vse, tudi brisače. Danes likam bluze, obleke, hlače in poletna krila. Od gospodinjskih opravil imam rada le likanje in kuhanje. Všeč mi je, ko likalnik drsi po blagu in za seboj pušča toplo in gladko sled. Taka preobrazba v nekaj sekundah se mi zdi neverjetna. In tak mir je ob likalni deski, nobenega norenja in tekanja sem ter tja. Samo jaz in likalnik in toplota blaga. Mene likanje pomirja in sprošča

Jaz tudi ne likam rad, sam kar moram= kauč pa pojslo.

Nismo vsi enaki, kajne?
[/quote]

ki očitno laže. obožujem likanje in mene sprošča najboljša sprostitev, meditacija …. v tišini in svojih mislih 😉
ne maram pospravljanja
obožuje še pomivanje posode, še kdo : -) in ne, ne lažem

Jaz pa peglanje.

New Report

Close