Obožujem pse in sovražim otroke
Tudi pogled na nosečnice me iritira. Ne. Prenesem več ljudi. Vse bi jih….
Otroke sovražim še toliko bolj ker proizvajajo neznosen hrup, umazanijo, že njihove jebene plenice pomorijo ne vem kok živalskih vrst za povrhu iz malih kriminalcev proti planetu rasejo Velezločinci proti materi naravi aka Potrošnik kot najbolj gnusna in zavržena oblika bivanja.
Vse bo vas…. Vse… Tud sebe itak…na tem svetu človeška vrsta MORA IZUMRET V CELOTI ČIM PREJ.
LJUDJE OGABNI STE, TUD JAZ AMPAK VEEENO… OTROKE PA NAJBOLJ MRZIM. . Če se ne bi vi razplodili bi bil en problem manj.
Kaj je narobe z mano?, 21.05.2025 ob 20:36
Tudi pogled na nosečnice me iritira. Ne. Prenesem več ljudi. Vse bi jih….
Otroke sovražim še toliko bolj ker proizvajajo neznosen hrup, umazanijo, že njihove jebene plenice pomorijo ne vem kok živalskih vrst za povrhu iz malih kriminalcev proti planetu rasejo Velezločinci proti materi naravi aka Potrošnik kot najbolj gnusna in zavržena oblika bivanja.
Vse bo vas…. Vse… Tud sebe itak…na tem svetu človeška vrsta MORA IZUMRET V CELOTI ČIM PREJ.
LJUDJE OGABNI STE, TUD JAZ AMPAK VEEENO… OTROKE PA NAJBOLJ MRZIM. . Če se ne bi vi razplodili bi bil en problem manj.
Dobro zate!
Zdaj pa drečko v roke, pa pasje kakce pobirat!
Jaz pa obožujem mačke in sovražim otroke. Ampak samo nevzgojene otroke. Njihovo cviljenje in grdo obnašanje. Nosečniški trebuhi mi tudi niso nič lepega. Nekatere se prav bahajo z njimi kot bi dosegle višek življenja, ker so se uspele razmnožiti, kar uspe najmanjšemu živemu organizmu. Zato pa so otroci nevzgojeni.
Zakaj te tvoja mati ni splavila, 21.05.2025 ob 21:02
Daj crknki že trol slaboumni!
Je poskusila vsaj 10x, nato me je zapustila v porodnišnici. Nato sem bila v sirotišnici več kot leto dni in nato dve rejniški družini večkrat tepena kot sita.
Nazadnje me je iz vukojebkne iz dna juge posvojil slo par.
Oba že pokojna.
Ona sta zaslužna da sem še sploh na svetu in lah serjem vsem na glavo.