Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obožujem svetlolase moške

Obožujem svetlolase moške

Ok, najprej – lepi moški se najdejo vseh barv las in oči, ampak meni imajo svetlolasi in modrooki tisto nekaj. Jih najprej opazim. Pa se mi zdi, da sem v manjšini, večinoma gledajo za temnimi. A je še katera taka?

Moj je tak, blond+dolgi lasje. 🙂 V bistvu so mi bili vedno bolj všeč temni lasje+svetla/bleda koža, ampak ne modre oči. Na koncu je čisto odvisno od človeka.

Odgovor na objavo uporabnika
Vila Malina482, 24.09.2023 ob 10:45

Ok, najprej – lepi moški se najdejo vseh barv las in oči, ampak meni imajo svetlolasi in modrooki tisto nekaj. Jih najprej opazim. Pa se mi zdi, da sem v manjšini, večinoma gledajo za temnimi. A je še katera taka?

Svetlolas  (ne prav blond, mlond), zelene oči. To je moj tip moškega. Temnolasi me ne privlačijo.

Enako. Svetlolasi delujejo bolj čisto.

Ne maram dlak in črnih las. Ali črne brade..  sploh ne maram brade

Svetli, valoviti,gosti lasje in modre oči. Seksi.

Južni tip moškega mi ni ok.

Jaz pa črnolase deklice 🥰

Je tud moj edini tip. Modre oci sploh niso prioriteta ampak drug k svetel mi ni vsec.

Tudi meni so bolj vsec svetlolasi in modre oci. Verjetno so mi podzavestno vsec taksni zato, ker je moj ata tudi bil tak, ko se ni posivel.

2x pa sem se hudo zaljubila v dva temnolasa ne zaradi zunanjosti, ampak sta se oba izkazala za mutibariča

Meni so to tudi dobri tipi. Vikingi..pa nek vilinski pridih.

Od svetlolasih moskih mi je edino všeč Terence Hill.

A ste pogledale pepce če imate lužico na tleh in mokre gate?

To je ziher monolog ene motenke kriza ste res

Pozabile ste še poudarit, da mora bit atletske postave in imet lep obraz pa lepe zobe.

Moj je zagorel, blond, no sedaj že bolj sivi lasje, modre oči. Všeč so mi bolj temni moški , ampak ne morem kaj, z njim sem ker je dober človek in se razumeva

Nonij, 24.09.2023 ob 11:35

Svetli, valoviti,gosti lasje in modre oči. Seksi.

Južni tip moškega mi ni ok.

Kva je ZAVOŽENKA, si se v moji izbrisani temi pod dvema vzdevkoma oglasila. A ti res nimaš življenja? Nobenga svetlolasega ne boš dobila. Ti boš kvečjemu Mehmeta dobila.

raje svetle, 24.09.2023 ob 10:59

Svetlolas  (ne prav blond, mlond), zelene oči. To je moj tip moškega. Temnolasi me ne privlačijo.

Isto, svetel, modre ali zelene oči, uhhh če bi vidli najine otroke, vsi postavni in lepi, da dol padeš….nikoli ne bi bila s črnuharjem, mi prav smrdijo.

Modrooki svetlolasi so zlata vredni, ker jih je zelo malo, na tem planetu. Prevladujejo črni in temni.  Če si v Turčiji blond in modrooki, si že zaradi tega zvezdnik.   Preplavljajo nas pa na žalost črni in se bolj črni.

Itak, da so svetlolasi, visoki blondinci top .  Takega se ne bi branila. A na žalost jih že res težko najdeš.

Ja, Terence Hill je sexi. Še sedaj, ko je konkretno v letih.

Ja, res je, preplavljajo nas temni migranti. Že pogled tak zloben.

Pa tudi severno od nas, vse več teh zapečenih. Pri nas pa Kosovarji, Albanci. Slovenci so pravi lepotci proti njim.

Meni pa niso všeč. Všeč so mi mediteranski tip moškega, lahko z brado, temne oči,  to mene čist vrže. Zanimivo pa je , jaz sem kar temna, takoj zagorela, privlačim visoke moške, ki imajo temno blond lase in modre oči. Na morju se mi zgodi da si me moški prav že preveč očitno ogledujejo, gledajo neprestano,  po govoru slišim da so iz Nemčije. To se mi tokrat zgodi, očitno sem jim privlacna .

No avtorica potem zgleda je moški tipa Matjaž Javšnik po tvoji meri .

Anonimno 2549, 24.09.2023 ob 16:15

No avtorica potem zgleda je moški tipa Matjaž Javšnik po tvoji meri .

Pa Klemen Bergant, ko smo že pri komikih…

Blond modrooki moški so najbolj inteligentni, čisti in napredni moški. To je dejstvo. Tiste, ki imajo rade čefurje pa gledajo za temnimi vse do zapečenih Turkov.

Alexander Skarsgard.

https://physicalanthropologywiki.fandom.com /  wiki/North_Pontid

Kaj pa mi, ko smo mešanica balkana in severa? XD

od temnih Npr Mario Casas, pa naš Cavazza..od svetlih pa kak Travis Fimmel še pride na misel..

New Report

Close