Obožujem svetlolase moške
Vila Malina482, 24.09.2023 ob 10:45
Ok, najprej – lepi moški se najdejo vseh barv las in oči, ampak meni imajo svetlolasi in modrooki tisto nekaj. Jih najprej opazim. Pa se mi zdi, da sem v manjšini, večinoma gledajo za temnimi. A je še katera taka?
Svetlolas (ne prav blond, mlond), zelene oči. To je moj tip moškega. Temnolasi me ne privlačijo.
Nonij, 24.09.2023 ob 11:35
Svetli, valoviti,gosti lasje in modre oči. Seksi.
Južni tip moškega mi ni ok.
Kva je ZAVOŽENKA, si se v moji izbrisani temi pod dvema vzdevkoma oglasila. A ti res nimaš življenja? Nobenga svetlolasega ne boš dobila. Ti boš kvečjemu Mehmeta dobila.
raje svetle, 24.09.2023 ob 10:59
Svetlolas (ne prav blond, mlond), zelene oči. To je moj tip moškega. Temnolasi me ne privlačijo.
Isto, svetel, modre ali zelene oči, uhhh če bi vidli najine otroke, vsi postavni in lepi, da dol padeš….nikoli ne bi bila s črnuharjem, mi prav smrdijo.
Meni pa niso všeč. Všeč so mi mediteranski tip moškega, lahko z brado, temne oči, to mene čist vrže. Zanimivo pa je , jaz sem kar temna, takoj zagorela, privlačim visoke moške, ki imajo temno blond lase in modre oči. Na morju se mi zgodi da si me moški prav že preveč očitno ogledujejo, gledajo neprestano, po govoru slišim da so iz Nemčije. To se mi tokrat zgodi, očitno sem jim privlacna .
https://physicalanthropologywiki.fandom.com / wiki/North_Pontid
Kaj pa mi, ko smo mešanica balkana in severa? XD