Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obračunati z njo, z njim ali obema

Obračunati z njo, z njim ali obema

Mož, ki to sploh ni vreden, da se mu reče mož, me je varal najmanj 5 let. Tako pravi on, jaz mislim pa da me je lagal več, kot 5 let. Živel je dvojno, doma z mano, drugje pa še z drugo žensko. Ko sem ga dobila, da me vara je priznal. Ta cipa je tudi poročena in sem jo stolkla ko pičko. Najraje bi jo fentala in želim si da crkne. “moža” sem sterala od bajte zdaj spi v nekem hostlu, dam hodi sam otroke gledat. Nisva še dorekla ali se bova ločila ali ne! Njemu je najbolj žal na svetu in se kesa. On pravi, da ga je ona zapeljala, ona pa mi je rekla, da je on njo kuril toliko časa, dokler mu ni podlegla. Komu verjet? Skratka najbolj si želim, da zagrenim njemu in njej lajf. Njej ga že grenim, saj sem vsem povedala kakšna kurba je, tudi njenemu možu sem povedala, tako da poka pri njima zdej doma…. Ampak žene me jeza, maščevanje…. vsak dan razmišljam kako bi se ji maščevala. Ali naj ji spraskam avto, predrem gume, jo še enkrat nabutam? Kaj naj naredim?

Kaj narediti? Na balkonu v miru spij še eno kavo in premisli, ali boš vzela moža nazaj.

Njegova ljubica naj te pa ne briga več.

Kriva pa sta kar oba, tvoj mož in ljubica, enako.

Aja, za dedca ne veš še, če ga boš vzela nazaj, pa sklepam, da ga verjetno boš, ljubico pa bi utopila v žlici vode. Zelo tipično, da se prevarana žena maksimalno spravlja na ljubico, ne pa na dedca, ker kalkulira, kaj bi ji odnesla ločitev. Drugi razlog je tudi, da bi morala sebi pogledati v oči in si priznati, da si slabo izbrala.

Saj razumem tvojo jezo, a babji ravs je večinoma zabavna zadeva za okolico. Velikokrat je tako žena deležna posmeha. Glej dolgoročno in ohrani dostojanstvo. Obračunaj z možem.

Avtorica, seveda, moža vzemi nazaj.

On je revček. Ona druga ženska ga je vsa leta posiljevala. Revež ni nič kriv. On je žrtev.

Odgovor na objavo uporabnika
Pohojena mandarina, 11.06.2025 ob 09:32

Mož, ki to sploh ni vreden, da se mu reče mož, me je varal najmanj 5 let. Tako pravi on, jaz mislim pa da me je lagal več, kot 5 let. Živel je dvojno, doma z mano, drugje pa še z drugo žensko. Ko sem ga dobila, da me vara je priznal. Ta cipa je tudi poročena in sem jo stolkla ko pičko. Najraje bi jo fentala in želim si da crkne. “moža” sem sterala od bajte zdaj spi v nekem hostlu, dam hodi sam otroke gledat. Nisva še dorekla ali se bova ločila ali ne! Njemu je najbolj žal na svetu in se kesa. On pravi, da ga je ona zapeljala, ona pa mi je rekla, da je on njo kuril toliko časa, dokler mu ni podlegla. Komu verjet? Skratka najbolj si želim, da zagrenim njemu in njej lajf. Njej ga že grenim, saj sem vsem povedala kakšna kurba je, tudi njenemu možu sem povedala, tako da poka pri njima zdej doma…. Ampak žene me jeza, maščevanje…. vsak dan razmišljam kako bi se ji maščevala. Ali naj ji spraskam avto, predrem gume, jo še enkrat nabutam? Kaj naj naredim?

Ona NI tvoj problem, ampak problem svojega moža. Tvoj problem je TVOJ MOŽ. On je v tej zgodbi “kurba”. Glede na tvoj zapis, pa sta pravi match. On lahek kurbirček, ki ga ne more držati za zaprto zadrgo, ti dovolj neumna, da razmišljaš, kdo je v tej zgodbi kriv. Ja, khmmm. Takšne ženske so pogosto varane. In verjemi, če boš iskala izgovore zanj, krivila ljubico in ga vzela nazaj, ker mu je kao “fuuuuuul žal”, te bo še  veliiiikokrat prevaral. Očitno to ni težka naloga zanj, če ti je z lahkoto prikrival 5 let. Eh, ni mu žal, ker bi te imel rad (da te nima, ti je zdaj verjetno že jasno, če imaš vsaj povprečen iq), žal mu je, ker se je imel tako luštno. Doma ga je pedenala čistilka, kuharica, služkinja, ko je bila sila, mu potešila tudi spolne potrebe (medtem pa je on mislil na drugo), vzporedno pa ga je on veselo namakal drugje. Kaj češ lepšega. Da imaš pa še tako naivno ženo, ki si ne pride gor 5 let, potem pa se fizično spravi na ljubico, zanj pa išče izgovore… ma to he pa itak zadetek na lotu. Ja, varalice vas zavohajo, ženske bolj počasne pameti.

Jaz imam toliko samospoštovanja in dostojanstva, da ne bi nobenega od njiju niti povohala več. Z otroci se naj pa zunaj dobiva. Mojega praga takšna moška kurba več prestopila ne bi.

moški niso nikol nič krivi, vedno so babe! Kriva sta oba, samo največ je kriv tvoj mož, ker je on tebi to počel, ne ona. Ona je varala svojega partnerja! Ti nimaš z njo popolnoma nič. Itak pa si se ji že maščevala, ker si se fizično spravila nanjo in povedala njenemu možu. Kaj bi še rada? Itak si ji že naredila štalo. Zdaj pa rešuj doma. Jaz bi se na tvojem mestu ločila. Kaj pa ti kalkuliraš je pa tvoja stvar. Vsa jeza, ki je v tebi in maščevalnost te samo poslabšuje, uničuje in dokler boš to imela v sebi se ne boš pobrala! S tem, da to kar počneš samo dokazuješ, da si ti slabša oseba od nje, že zaradi tega ker nimaš v glavi pošlihtano glede napadov. Saj veš, da se to ne rešuje na takšen način. Če misliš, da si zasluži biti kaznovana, pove o tebi, da si zelo slaba oseba. Karma je za to, da poračuna z vsakim. Tudi ti boš dobila svoje. Da te je mož varal toliko let, pa mora v vajinem zakonu nekaj hudo škripati. Ne pravim, da si ti kriva, da je šel drugam. Ampak šel je zato, ker mu doma nekaj manjkalo. Zdej pa premisli kaj. Ni fer pa to, da je to počel za hrbtom. Lahko bi ti povedal, da doma ni srečen in bi se ločila….

Še dobro da te ni prijavila in tožila za povzročene bolečine!

Samo s tvojim možem razčistiti in nikomer drugim! Ljubica nima čisto nič s tabo ampak samo s svojim možem!

Če pa mu boš oprostila ti povem da nimaš več pravice do obtoževanja!

In pravzaprav se moraš vprašati koliko je tudi tvoje krivde pri vsemu temu varanju!

Toliko jeze besa,maševanja,raje nehaj s tem,imas otroke.Ves ta tvoj gnev bodo otroci poračuna li.Bodi ženska in pozabi na moža in ostale.

Tudi ti nisi ravno zgledna ženska, če si sposobna tako primitivnih izbruhov jeze. Gliha vkup štriha! Ti si nenavadno agresivna, res nadstandardno, vendar je seveda razumljiv tvoj odziv nasilja, saj si bila prevarana in si nekaj let živela v laži. Ampak če bi se resno rada lotila maščevanja, se spomni tega pomembnega rekla, ki ti bo prihranil dosti samodestrukcije:

Maščevanje je jed, ki se jé hladna!

Vendarle pa sem prepričana, da boš z naslednjim partnerjem naletela na isto težavo. Predlagam ti, da ustaviš svoje podivjane konje in pustiš času čas, da se stvari umirijo, potem pa začni razmišljatio zakonski terapiji, saj sta je potrebna tako tvoj mož kot tvoja oseba. Sevefa pa ni nujna terapija! Če se bosta zmožem začela popolnoma iskreno pogovarjati, če sta tega sposobna, potem imata dobre šanse. Venfar dobra psiholiška podporana tej poti sploh ni odveč.

Pa menda se ženske ja nisi fizično lotila? Potem ti odsvetujem otroke, pa se bolj priporočam strokovno terapijo.

Na glavo si boš nakopala njeno tožbo zaradi nasilnega vedenja, vandalizma in še kaj. Boš do konca življenja odplačevala.

Moža le vzemi nazaj, saj je najboljši mož na svetu, nič kriv, stvari se mu kar same od sebe dogajajo.

Tebi pa priporočam, da otroke prepustiš možu in se prijaviš na nekajmesečni oddih v hotelu Polje. Ti bo dobro delo.

Za varanje sta odgovorna oba zakonca! Ko si v vezi, je normalno, da so čustvene vezi zasedene, zato ni prostora za tretjega (ljubčka, ljubico). Pri nezasedenih čustvenih vezeh je odnos bolj ali manj hladen, zato mnogi zbežijo – v delo, v pretirano ukvarjanje s športom ali z drugimi hobiji, čustveno praznino pa potešijo s skokom čez plot. Ob ženski s takim karakterjem kot ga imaš, avtorica, pa itak ni za zdržat. Moževo varanje je v tem primeru popolnoma razumljivo. Če hočeš v bodoče boljše odnose, imaš pri sebi ogromno za počistit!

saj še ni petek za take zgodbice !

Nikoli se nikomur ne maščujte in se ne spuščajte na njegov nizek nivo. Ni vredno, imejte dostojanstvo.

Vem, da me verjetno marsikdo zdaj ne razume, ampak UNIVERZUM teži k ravnovesju. Zato se Vse slej, ko prej uravnovesi! Tudi brez vašega posega v to.

Pošiljam vam obilo pozitivne energije in ljubezni, da zmoremo ostati močni in dostojanstveni tudi ob najbolj težkih preizkušnjah.

❤️✨❤️✨

najprej svojo jezo ker tole je divji zahod, to ni za nikamor, razen, če ste cigani. Edini, ki se mi v tej sceni resnično smilijo so otroci. Adijo pamet ob takem kupu nerazsodne nedostojnosti. Get a grip lady.

Maščevanje je jed, ki se jé hladna!

Vrag je samo v tem, da ko se bo vse ohladilo, ti tudi ne bo nič več mar, ne za njo , ne za njega. Kar sploh ne bo slabo.

Razumem tvoja čustva. Vse/vsi, ki smo bili  osmešeni zaradi prevare, smo čutili enako. Vendar mine, počasi, se ohladi.

A da bi se ti sama kje malce pozabavala, po možnosti s kakšnim res slastnim, da ti bo krmežljavi in plesnivi možek zavidal do smrti in to seveda obesila na velik zvon pa nisi pomislila. Ego, tako moški kot ženski se najbolj prizadene, če je pofukelj ali lajdra res dobrega izgleda, pa še materialno dobro stoječ/a in priljubljen/a v družbi. Skratka višje na družbeni lestvici kot je sredstvo maščevanja v takih primerih, bolj žgoče je trpljenje bebavega možeka in njegove lajdrice.  Takoj, ko se bodo strasti umirile, če ostaneta skupaj ali pa če on spet zatava kam upam, da boš tudi ti, takoj k odvetniku in skleniti pogodbo o razdelitvi premoženja. Vedno prav pride. Če imata seveda kaj za razdeliti. Če ni nič ga pusti, da se tensta v lastbem gnoju. Saj bo kmalu našel novo tepko.

Pohojena mandarina

ti si pohojen pasji drek.   1. če si jo nabutal bi te morala tožit. ker potem  bi se tudi hitro rešilo fse.  ker ti si res umski bolnik.

čeprau je 12 let mlajša od mene in izgleda privlačno, niti pod razno nisem ljubosumna nanjo. Ona je navadna kurba in navadna 0 !!! Ona si ne zasluži živet na tem svetu, ker ponižuje ženske. A sem si jaz to zaslužila? Mi je všeč predlog, da si najdem še sama enega loverja, da vrnem možu. Ampak tako bom vrnila le njemu. Ločila se ne bom nikoli. Ker nočem biti ob pol hiše. Ločila se bom pod pogojem, da me on še naprej živi, ker jaz ne hodim v službo. Ko sem zahtevala ločitev, mi je rekel, da mi bo vse pobral, saj je samo on vlagal jaz nisem niti centa. Zato se ločila ne bova. Maščevanje pa sigurno bo. Zanjo želim, da trpi ko prasica, da se ji vse povrne, najrajš bi videla, da postane tako grda, da bo kozlala, ko se bo pogledala v ogledalo. Ksiht bi ji zabila v ploščice na tleh. Prokleta grda baba!

Sicer sem pa tukaj jaz prava kraljica. Tudi, če se je on fukaril z njo, sem pa jaz tista, kateri je postavil hišo, kupil avto, kupuje hrano, čeljve, obleke, vozi na večerje, dopuste in vse. Meni v življenju ni bilo treba delati! Jaz sem kraljica, ki dobim vse kar želim. Ona pa je navadna pocestnica…..

no no. ce si mu zena gre vse na pol kar sta je ulagal.

2leti bo trajala ta jeza. ce bo mpz vedno ko ga bos napadla pripravljen govorit s tabo se ti ze 197543688x opravicit, bos po 2letij pocasi prebolela. to pa bo zgledal tako da obcutila ne bos vec nic ko bos postudirala na njiju.

lubici si ze nardila pekel. tam se lahko zgodi locitev. ce pa ne. ji moz ne bo opravicil. niti cez 2leti. moski so drugacni okoli tega. nikoli vec ne verjame. ce pa moz zenski kaze ljubezen vedno priprabljen se opravicit zenske nekako prestopimo varanje. tudi zaradi otrok in udobja. ubistvu smo pametnejse mislimo nase.

torej. ti se res moras umirit. ker tvoje telo je skoz v stresu. stres pa ves kaj dela. zakaj bi se ti zdej kvarila svoje zdravje.

ti se uredi pobarvaj zrihtaj shujsaj ce lahko in pojdi ven. moz bo zelen od ljubosumja ampak sele takrat mu bo jasno kaj ti je naredil.

jebi ga v glavo na tak nacim.

zakaj pa bi obračunala z njo? ti je ona obljubila zvestobo? Napačno razmišljanje. On je tisti, ki se ni znal brzdati…tipično za varalice je, da trdijo:

-da je bilo enkrat in nikoli več (ahaaaa, a bejž no bejž)

-da je ona rinila vanj, dokler se ni predal (ojoj, bejž ga no srat)

-da se je moral iti igrico po avanturi, ker mu je grozila, da bo naredila samomor (honey nisi ti tako zaželjen, believe me)

-da se je bal, da bo poklicala ženo (ojej, ta je res podla, kar poklicala bi jo in povedala, da zvesti mož sedi na dveh stolčkih)

za vse prevarane in varajoče, obstaja na Max-u dobra nanizanka iz leta 2024, kjer igra Hugh Grant in Nicole Kidman…z izjemo umora dokaj relano prikazano varanje in meje, do kje sežejo varalice…do neskončnosti -četudi lažejo samim sebi.

Ne verjemi njemu tudi za sekundo ne….moja kolegica, kadar je prišla domov in je bila v hiši ženska – je mož rekel, da kupuje avto…avto (taisti) še sedaj ima – no, kolegica in njen pa sta ločena – zaradi kupcev..

srečno

Ko bi bila vsaj včasih vsaj malo ” kurbica” doma bi ti desc ne kavsal okoli, ko pa doma ni nič, ko namesto sexa dobiš na nekaj mesecev ročno obdelavo, ali pa še to moraš sam, takrat začneš gledati okoli, to se je zgodilo tebi.

Povej po pravici, kolikokrat ” te je bolela glava”, pa si bila utrujena, pa otroci , pa kaj vem kaj še vse , saj babe boljše veste 1000 in 1000 izgovorov.

Pohojena mandarina, 11.06.2025 ob 12:50

čeprau je 12 let mlajša od mene in izgleda privlačno, niti pod razno nisem ljubosumna nanjo. Ona je navadna kurba in navadna 0 !!! Ona si ne zasluži živet na tem svetu, ker ponižuje ženske. A sem si jaz to zaslužila? Mi je všeč predlog, da si najdem še sama enega loverja, da vrnem možu. Ampak tako bom vrnila le njemu. Ločila se ne bom nikoli. Ker nočem biti ob pol hiše. Ločila se bom pod pogojem, da me on še naprej živi, ker jaz ne hodim v službo. Ko sem zahtevala ločitev, mi je rekel, da mi bo vse pobral, saj je samo on vlagal jaz nisem niti centa. Zato se ločila ne bova. Maščevanje pa sigurno bo. Zanjo želim, da trpi ko prasica, da se ji vse povrne, najrajš bi videla, da postane tako grda, da bo kozlala, ko se bo pogledala v ogledalo. Ksiht bi ji zabila v ploščice na tleh. Prokleta grda baba!

A tega svojega čustvovanja  ne prepoznaš kot ljubosumje. Zanimiva je omejenost  kar velikega števila ljudi. Draga pohojena mandarina si ljubosumna, ko sam satan. Ljubosumnje je namreč mešanica globoke prizadetosti ob spoznanju, da te nekdo ne samo ne ceni temveč tudi javno smeši in ponižuje s svojim obnašanjem, ter grenko foušijo, ker je bilo njemu in njej luštno, ti pa si natepavala samo suh kruh – upam, da razumeš, da gre za prispodobo. Pa to, da je 12 let mlajša tudi ni za odmet. Babe smo na mlajše tekmice, pa čeprav samo za 1 leto še bolj ljubosumne kot na svoje letnice ali starejše. Dalje, ohladi se, dobro razmisli kako naprej, če se ne misliš ločiti, denar je namreč v zakonu oziroma skupnosti vse, pa če si to priznamo ali pa ne. Vsekakor najdi dobrega laverja in malce se z njim sprosti. V tem primeru ne obešaj na veliki zvon, šlo bo samo za tvojo osebno terapijo. Pomaga, ti povem iz prve roke. No, spedenaj se, uredi se in bodi kar se da kul. Verjemi, da je tvoja tekmica nate enako ljubosumna, kot si ti nanjo. Če boš dobro izgledala bo še bolj, ker si “starejša, pa tako dobr zgleda fuj packa”.

Si ne predstavljam, res ne, da me desc vara in to še leta, pa da ga ne ODJEBEM. Pa ima lahk miljarde na računu, vile….ma sam adijo, da te ne vidm več, zadevo bova pa reševala na sodišču.

Matr se ene ponižujete.

Zjebala bi kurvetino, s kurbirjem pa žvela naprej 😂😂😂 ja bravo.

Pohojena mandarina, 11.06.2025 ob 12:58

Sicer sem pa tukaj jaz prava kraljica. Tudi, če se je on fukaril z njo, sem pa jaz tista, kateri je postavil hišo, kupil avto, kupuje hrano, čeljve, obleke, vozi na večerje, dopuste in vse. Meni v življenju ni bilo treba delati! Jaz sem kraljica, ki dobim vse kar želim. Ona pa je navadna pocestnica…..

ti si pa lena brezposelna kurba ki ne znaš zadovoljit svojega pridnega moža.

Najmanj je kriva ljubica ,on najbolj ,potem pa ti…

New Report

Close