obraz
Zdravo!
Še enkrat se obračam na vas.Pred nekaj meseci ste mi poslali vzorčke kreme znamke Cristian Dior.Razložil sem vam že kaj je narobe z mojim ličnicam.
Še enkrat vam bom. Gre se zato ,da zgleda tako kot bi imel levo ličnici tako povoženo,ni tako napeta kot na desni strani.Sploh nevm zakaj je to tako.
Ker to se mi ne dogasja vedno kakšna 2 dni je v redu potem pa se vse povesi,upam da me razumete kaj hočem povedat,ker sam nevm kako bi to opisal.
Saj sam nevm kako bi vam opisal zato bo to zvenelo bolj nestrokovno.Nikoli nisem uporabljal kakšnih krem ali kaj podobnege,ker sem pač namreč fant (20 let),ampak zdaj čisto drugače gledam na te zadeve.Kot sem vam že povedal ,da leva ličnica ni tako napeta, zato bi vas prosil za kašne nasvete.Na trgu je zelo veliko krem,preparatov in drugih reči,da se ti skoraj zmeša.NIkoli nism kako negoval obraz,tako da sploh nevm kako naj zdaj začnem ,kaj zjutraj,popoldan,zvečer ,sem pravi amater v teh zadevah.Ker hodim tudi v fitnes 2x tedensko tudi nevm kako naj po fitnesu osvežim kožo(ali s kakšnimikremami ,jaz si samo umijem obraz in nič kaj drugega)
Pišem vam zato ,če mogoče veste kaj je narobe z mojim obrazom in če se da to kako popravit. Upam da ne zveni to nevm kako tečno( da si nebi mislili kak je ta fant tečen:))).
Še nekaj bi vprašal ,kako pa je glede teh mask.Ko slišim ,da si punce , nekateri fantje naredijo masko na obrazu ,na kakšen način to pomaga.
Se lepo zahvaljujem za tiste vzorčke krem ki ste mi jih poslali ,vendar jih nism tako pogosto uporabljal in zato tud nevm ali so mi kako pomagale.
Hvala!
Prosim če preberete to sporočilo in mi poskusita kako svetovati,
Lep pozdrav!
Najprej vas moram popraviti, kajti poslala sem vam vzorčke Christiana Bretona in ne Christiana Dioraja. Poklicna deformacija, pa vseeno sem vas morala opozoriti.
Če se prav spomnim sem vam napisala točno kaj morate uporabiti in kolikokrat v dopisu ob vzorčkih. Žal pa je tako, da morate tudi upoštevati kakšen nasvet in vzorčke tudi uporabiti.
Res je, da je na tržišču cela “poplava” kozmetičnih proizvodov, med katerimi pa se je težko odločiti za tisto pravo, ki bi ustrezala.
Maske so zelo priporočljive, kajti koži povrnejo vlago, obenem pa koži vračajo prožnost. Svetujem vam, da uporabite vlažilno masko. Glede nato, da le-te redno ne uporabljate, pa tudi izkušenj nimate z njimi vam svetujem, da si kupite masko, ki je namenjena enkratni uporabi. Trenutno so zelo “popularne” Niveine maske.
Obstaja tudi Niveina kozmetična linija, namenjena moškim. Poskusite uporabiti vlažilni fluid-to je vlažilna emulzija, ki koži daje vlago, obenem pa kože ne zmasti. Uporabiti je tako po fitnesu, kot tudi zvečer in zjutraj.
Vseekakor je bolje, kot pa, da ne uporabite ničesar.
Pišite mi, ali se je z uporabo teh proizvodov situacija na koži spremenila.
Lp Nada