Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obrazec za potni nalog

Obrazec za potni nalog

Pozdravljene!

Mene pa zanima, če ima mogoče katera kakšen obrazec za potni nalog in izplačilo p.n. (ne za službeni avto) in če bi mi ga lahko poslala oz. pripela?

Tisti ki se kupijo v knjigarni mi je kr neki in sem mislila če ima katera kaj bolj enostavnega?

Sem pisala že na forum “računovodstvo” pa ni odgovora.

Najlepša hvala in lep dan!

Potni nalog mora vsebovati vse podatke tako, da ne more biti kr neki. Zato jih pa prodajajo.

Ja, to je že res, ampak ker sem napisala da se ne gre za službeni avto, ne rabim obrazca iz knjigarne, ampak rabim navaden obrazec … kam, kdaj, zakaj ….. čas, kraj, trajanje in obračun!

Ne rabim dnevnic, predplačila pa teh stvari.

Gre se za s.p. za enega človeka zato rabim enostaven obrazec

Tudi če ni služben avto moraš napisat vse. To nima nobene veze. Roza ali viola obrazec (za moške roza za ženske viola h aha) in je prav enostaven.

“krizantemina” sploh ne vem zakaj se ubadam s tabo!

Se je že v štartu vidlo, da nimaš pojma kaj sprašujem, tko da se ne vtikaj v te stvari če nisi iz tega “hofa” pa se raje brigaj zase!

Jaz res ne vem, a morte bit res use ženske tok napadalne pa zapet za vsak vprašanje al kaj? Človk vam ne bi dau niti 5 let tok ste nekatere “štrajtarske”.

Upam, da ko boš ti rabla kakšen odgovor, da boš dobila kakšnega šočnega da ti bo zaprlo usta.

Vseeno pa hvala za tvoje dragocene sekunde, da si lahko odpisala ;))))

Pa lep dan ti želim

Potrebuješ elektronski obrazec ali papirnati obrazec?
Če elektronskega mi pošlji mail, to pošljem en osnutek.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Obrazec iz knjigarne ni “kr neki”, ampak vsebuje rubrike, ki jih moraš izpolniti. To inšpekcija vedno kontrolira.

Tudi če dnevnica ne bo obračunana, pa če ne boš dobila predplačila in se boš vozila s svojim avtom, boš dobila plačano kilometrino. Le-te pa s.p. ne bo mogel upravičiti, če ne bo imel vseh predpisanih podatkov.

Tako da… kar v knjigarno in kupiti.

Očitno vsi delajo v papirnicah in knjigarnah ter bi radi prodali svoje izdelke.

Nič ti ne brani da sam narediš tak obrazec v wordu/excelu ter si ga natisneš…pa še elektrionsko ga lahko izpolniš…mora pa seveda imeti vse predpisane podatke.

Barca, če slučajno še ne veš, lahko od letos naprej naredi vsak sam obrazec za potni nalog, takšnega kot ga potrebuje vsak posameznik. Ni več tako, da mora imeti vsak striktno obrazec iz knjigarne.

Andreja, najlepša hvala!

Sem ti poslala mail!

Jaz sem za moža, ki je tudi s.p. naredila PN v Excelu in ima vse potrebne rubrike. Prednost v excelu je, da vpišem datum samo enkrat ter relacijo in kilometre, ostalo pa mi vse sam izračuna. Urejeno imam tako, da se mi potem posamezni PN (datum, realcija, kilometri in znesek) prenesejo v mesečno tabelo in tako imam narejen že seštevek mesečnih PN.

Če še nisi dobila PN javi mail pa ti ga pošljem.

o madonca. ti nimaš vseh čistih.

Brez skrbi, že par let uporabljam program za potne naloge, ki je oblikovan tako, da vsebuje vse potrebne podatke, ki so zakonsko predpisani.
Dejstvo je pa, da če si ga delaš sama, moraš vedeti, kaj vse mora biti napisano na njem in obrazci iz knjigarne so običajno točno taki, kot je predpisano.

Na http://www.racunovodja.com imaš obratec Potni nalog (na osnovni strani čisto spodaj levo).
Morda mi uspe tudi direktna povezava na obrazec: http://www.racunovodja.com/mdokumenti/Potni_nalog.xls

LP

Če ga še nimaš, mi pošlji mail–v torek ti ga lahko posredujem

New Report

Close