Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obrekovanje

Obrekovanje

Sem v veliki dilemi kaj narediti in bi vas prosila za mnenja,.. Pred 22 leti sem imela sodelavko s katero so se nama poti razšle, saj sem dobila zelo dobro službo . V času skupne zaposlitve sva bili “dobre prijateljice”, ki sva si vse zaupali.Velikokrat mi je povedala kako vara moža, celo v dvomih je bila, da njun drugi otrok ni njegov, na skupnih druženjih je imela odnose z šefom,..Nikoli in nikdar nisem o temu nikomur nič spregovorila, tokrat je prvič, saj sem bila mnenja, da je to njeno življenje. V tistem času sem bila jaz samska in sem živela v velikem razočaranju saj sem imela rada moškega, ki mi čustev ni vračal kot bi si jaz želela ampak sva se občasno družila in o tem sem seveda vse povedala njej. Pred enim letom sem jo ponovno srečala v trgovini v kraju kjer jaz živim. Povedala mi je, da je poslovodkinja, nakar je prišla mimo ena od njenih podrejenih, katero sem tudi veselo pozdravila, saj je moja soseda, oziroma živi v moji hiši, v kateri tudi oddajam stanovanje in imava dober poslovni odnos. Moja bivša prijateljica jo je začela takoj ogovarjati, ker pa se mi ni zdelo prav sem jo takoj zaustavila in povedala,da imam o njeni podrejeni zelo dobro mnenje kolikor jo poznam. Pred kratkim pa mi bivši partner od moje podnajemnice pove, da me je moja bivša sodelavka v trgovini izredno blatila, kako sem bila v času najinega službovanja zelo pokvarjena in da v obratu kjer smo delale šlo vse skozi mene, celo sem imela spolne odnose z drugimi sodelavci kar v hladilnici obrata in zelo podrobno opisala, kako sem se držala za kavlje na katerih običajno visi meso,..Ob pripovedovanju gospoda sem se začela smejati in vse skupaj povedala možu, saj si vse povema in imava zelo dober odnos, prav tako ni verjev govoricam saj me najbolje pozna, je pa izrazil zaskrbljenost! Živimo v malem kraju in se ljudje med seboj pogovarjajo in ogovarjajo. Gospod, mi je tudi povedal komu je to njegova bivša partnerka prenašala naprej. Groza mi je, ko se spomnim pogovorov z temi ljudmi a nikoli mi nihče ni kaj omenil, ne smem pa pomisliti kaj so imeli v mislih, prav tako pri pogovoru z možem, mojo hčerko,… Sprašujem vas kaj naj naredim, zadeva mi ni več smešna, v meni so občutki jeze, sramu, žalosti, da se lahko nekdo tako o nekomu laže in ga blati jaz pa bi ostala kar križem rok,… Iskrena hvala za vaša mnenja in komentarje, verjamem, da mi bodo v veliko pomoč pri reševanju problema!

Delaj na sebi in samozavesti. Samozavest ni ego, da ne bo pomote.

[i]What you most want to find will be found where you least want to look.[/i]

http://www.eksena.si/projekti/stop-obrekovanju/
Edini ki se v Sloveniji aktivno zavzemajo proti obrekovanju.

Tudi jaz sem ze bila obrekovana. Jokala sem cele dneve… hvala bogu nimam vec opravka s tisto sodelavko. To je res grozno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close