Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu OBROČEK

OBROČEK

zANIMA ME, ALI GA UPORABLJATE…EREKCIJSKI…IN KAKŠEN JE NAČIN UPORABE…
LP

po moje najbolje, da se oglasiš v najbližjem sex shopu…ti bodo najbolje pojasnili ….

so priložena navodila, tudi v slovenščini : )

na kratko: gor ga natakne, lahko tudi več hkrati, in ga mal stisne s tem podalšuje erekcijo. če maš take z bunkicami, ga čutiš tudi ti.

in kako ga čutiš ti? kaj pa njegovi občutki? sta ga uporabla le enkrat?;-)

zakaj pa samo enkrat? sej niso za enkratno uporabo : )

Eh…

Se čuti, ja. Midva sva ga probala zahec… malo za rajc… pa moram povedat, da mi SPLOH NI PASAL! Kar nekaj je brez veze tam ven štrlelo in ribalo…
Pa njemu tudi ni pasal… zgleda, da je to bolj za takrat, ko je erekcija švoh… ker če je vse trdo in napeto, je odveč.

si se spretno izognla odgovoru;-)

z obročkom al pa brez … lep dan!

sicer je pa lunca povedala … potrdila moje domneve … še za preverjat mi več ni … da o tem, da ni nikakršne potrebe po teh pripomočkih, sploh ne govorim;)

aja, če je luna rekla pol je pa res tako. brezveze kupovat karkoli.

Ko tretjič sexava v enem dnevu ga včasih nataknem.

Hahahaha…

Če misliš na tistega, ki zadržuje kri ga nisem sprobal. Sprobal pa sem tistega, ki je prav tako obroček, s spičkami pa drgne ob šegija. Bil je podn od plastike, jaz pa plastike že tako ali tako ne prebavljam.

joj, sej ne da bi se norčeval iz takih, ki ne morejo zadržat erekcije prav dolgo:)
sam….no, ja…..:)))) men so tiste plastične zadeve tko….odbijajoče:)) pa še da je na kakem kablu z daljincem in baterijami, kot je blo zadnjič predstavljeno pri marleni(tv3)…ko je stimulator za ščegija bil na obročku za erekcijo in še stimulator z gibljivo cevjo za anus….brrrr….kar strese človeka, ko tiste kable zagleda:)))) da bi se še s tistim ukvarjala med sexom..pa baterije, pa njega žuli, pa njej ne paše pa če spredaj dela, zad nek ne štima….hehe

v glavnem….js sem za naravo:) če mu je dano da vzdrži sam pol ure….pa naj potem, ko mu pade pač prste in jezik uporabi…..njem se bo pa spet kasneje postavu…

ja, nč ne znam odgovorit, ker ni blo še potrebe po kakem obročku, saj js imam izkušnjo da stoji v nedogled….še po akciji bi lahko kar še nadaljevali, če nebi prej časa zmanjkalo:))))
Zgleda da sem natrofla bl vzdržnega:)

lp

New Report

Close