Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Obrvi in sram

Obrvi in sram

Imam dve oviri.
1. Sram me je povedati staršem, da se brijem, si čupam obrvi, da bi morali zamenjati mogoče pralni prašek zaradi aken in drugih kožnih grdobij.
Kako naj premagam to?

2. Imam zelo grdo oblikovane obrvi. Če jih določeno ne pulim, mi rastejo vsepovprek. Poleg tega so takšne dlačice, da se upognejo v polkrog in so dolge.
Sploh ne vem več, kako imam naravno – vse izraščene, vem le, da so grde. Rastejo mi odzgoraj na sredini višje in navzven (vodoravno) široko. Tu jih najbolj pulim. Od zgoraj- to je že čelo- pa se mi zaradi puljenja zelo sveti koža, verjetno je tudi mastna. Skratka, ta del (poleg nosa) na mojem obrazu je grozen. Poskušala sem že, da bi jih pustila zrasti, pa rastejo tako neenakomerno, nekatere obrvki so močnejše in temnejše. Še poleg tega pa obe nista enaki, na eni strani imam bolj očetovo obliko.
Sedaj imam obrvi polkrogasto oblikovano, ne pa tako navzgor na sredino. Ne da se mi jih več puliti, mogoče se da kakšno drugo obliko napraviti? Se obrvi tudi režejo? Kako torej?

Zakaj je z mano tko, da ima mati 3 dlačice na nogi, hči pa poraščena kot oče?

Hvala vam!

Pri nas doma smo depilacijsko kremo meli od zmeraj. In ko sem si začela dlake odstranjevat, se to ni zdelo nikomur nič čudnega. Sicer pa staršem povej, da je to danes normalno, saj ni niti lepo za videt in zagotovo se oseba nena dobro počuti, če ima pod pazduho polno dlak in noge kosmate. Mene so sicer hecno pogledali ko so v 7 razredu videli, da si depiliram bikini del, ampak negativne reakcije ni bilo. Ti kr daj. Pokaži, da si sodobna ženska, ki ji je malo mar za to, kar si o določeni stvari mislijo drugi, pa čeprav so tvoji starši.

Predvsem potrebujem nasvete za obrvi. Jih lahko namažeš tudi z želejem?

hm, glede prve tocke ti je ze maja povedala,
kar se pa obrvi tice, zakaj jih ne pustis da zrastejo, potem pa gres h kozmeticarki in ti ona oblikuje linijo, ki bo ustrezala na tvoj obraz in te resi oblike, ki si si jo naredila. sej potem si lahko narastek sama pulis.
lp

In mi bo kozmetičarka res znala oblikovati (drugačno) obliko? Sram me je jih puščat rasti, ker rastejo neenakomerno, so tudi dolge in zato še čudneje rastejo. A sem full zakompleksirana s tem? Sorry in hvala.

Se jih da rezati in želirati???????????????????????????

New Report

Close