Najdi forum

zanima me na koliko casa si pulite obrvi… sama imam rada negovane in cimbolj tenke obrvi zato si jih pulim… a mi zelo hitro nazaj rasejo… kaj vi naredite, kako jih negujete?

Ni kaj, obrvi hitro rastejo. Edino en navet bi ti dala. Ne puli si preveč obrvi, ker sčaoma nehajo rasti. Potem je pa grdo, da nimaš več obrvi. Sicer pa saj ni več moderno imeti zelo tankih obrvi, naj bodo naravne, vendar lepo negovane, ne zaraščene čez in čez.

Nehajo rasti!?

ja…nehajo….ariana ima prav…..v modi niso več tanke obrvi, vendar naravne in lepo oblikovane….lp

Živio!
Prosim za pomoč.
Meni ni jasno, kako naj bodo oblikovane. Imam močne, temnorjave obrvi, oči rjave, lase pa srednje rjave, s svetlejšimi parmeni.
Pulim si obrvi na konici nosu, pa mi hitro zrastejo (dva dni), potem pa je takšna pika črne barve, ki zgleda kot kak ogrc. Kar bojim si jih puliti tudi nad veko, pa še vem ne kako.
Povejte prosim, ali si naj jih pulim, ali raje ne. In če, kako potem?

Meni se pa zdi, da tanke obrvi pasejo zelo malemu stevilu ljudi. Po mojem mnenju zenskam pasejo lepo izoblikovane in naravne obrvi. Tista tenka crtica mi zgleda umetno…

Se strinjam, obrvi naj bodo čimbolj naravne, saj dajejo očem izrazitost. Zato puli samo odvečne dlačice. Da bi sčasoma nehale rasti, no , ne bi rekla. Jaz jih pulim že skoraj 15 let (samo odvečne dlačice), pa mi res nobena ne manjka.
Čimmanj problemov pri puljenju ti želim!

Po nekajletnem puljenju obrvi, sem si hotela pustit malo debelejše, pa mi nekja dlačic sploh ni več zraslo – so bili med dlakami beli otočki kože.

ja, drži, nehajo, imam sodelavko, ki jih skoraj nima več. Neprijetno, prav nič lepo!

Obliko mi je naredila kozmetičarka,dalje pa si jih sama pulim!Zrastejo pa vseeno nazaj!

New Report

Close