Obstaja geliranje nohtov na NOGI oz kakšna druga rešitev za poškodovan glivični noht?
Ja, to rabi glivični noht, gel, da boš imela še večjo štalo. Sploh veš, kaj je gel? Da ti noht zapre, da se pajsa? In kaj bi imela, spodaj ko bi šel gel dol? Kozmetičarka, ki bi se tega lotila, ne bi smela nikoli več delat.
Da ne govorimo, da gel itak prime samo na zdrav noht. Pusti pri miru. Če je vizuelno tako grdo, si ga povij.
Lugolova raztopina je skodljiva in povzroca bolezni scitnice. Poguglaj in preberi ![/quote]
Ravno obratno je res. So nas plavhali že v 80- tih s tem, a sedaj je končno odzvonilo lažnjivim farmacevtskim lobijem.
Lahko pa poguglaš, kakl je s tem, jaz sem že, bodi sigurna.
Npr. Walter Last, Lugol solution idr. njegove prispevke. Biokemiku zaupam.
Sicer pa lugol jemljem, tudi za ščitnico, ne le za zdravljenje 1001 problema, npr. gripo idr.
Lugolova raztopina je rešila več življenj, kot antibiotiki in še več bi jih, če se ne bi vmešali pohlepni lobiji, ki živijo od naših dolgotrajnih bolezni, ki nam jih dobesedno tvorijo. Banda hudičeva.
Mogoče sem imela slabo predstavo, kaj pomeni geliranje. Gre za to, da rabim prekritje za en določen krateh čas, sicer me ne moti, da noht prekrijem s flajštrom. V postev pride tudi umeten noht, ampak tudi ne vem , če to,kdo dela. Da se razumemo, nohta ne manjka prav veliko, ampak vseeno se , če polakiram, grdo vidi. Če ima kdo še kakšno idejo, prosim….
Če rabiš za kakšno posebno priložnost, si pač daj čez gel. Pa pojdi potem nazaj h kozmetičarki, da ti ga odstrani.
Tudi jaz imam glivice na nožnih palcih. Leta sem hodila k dermatologu ter upoštevala njegove nasvete in terapijo, poizkušala z zdravili iz lekarne in z domačimi – rezultat je vedno isti. Ne pomaga nič. In lansko leto sem imela vsega dovolj, pred poletjem sem šla na geliranje, to vmes še 2x ponovila in celo poletje sem imela super nohte. Jeseni pa vse dol, stanje pa takšno kot vsa leta nazaj, nič slabše (žal tudi ne nič bolje).
Rabim za eno priloznost, za krajsi cas lep noht, sicer moram kupiti nove cevlje, kar bi tudi storila, ce nii manj dela z enim poskodovanim nohtom pri geliranju. Potem pa flajšter , ja[/quote]
Pa saj te nobeden ne bo gledal v noht na nogi niti v tvoje čevlje ne. Tako, da ga lepo pokaži vsem, ker se noben ne bo zgražal. Glivični noht se pa lepo obstriže, popili.
Rabim za eno priloznost, za krajsi cas lep noht, sicer moram kupiti nove cevlje, kar bi tudi storila, ce nii manj dela z enim poskodovanim nohtom pri geliranju. Potem pa flajšter , ja[/quote]
Pa saj te nobeden ne bo gledal v noht na nogi niti v tvoje čevlje ne. Tako, da ga lepo pokaži vsem, ker se noben ne bo zgražal. Glivični noht se pa lepo obstriže, popili.[/quote]
Saj je lepo popiljen, ampak se polakiran vseeno vidi, da ga nekaj manjka ob strani. Tako da za sandale in svecan dogodek moram vsaj ta noht sanirat oz polepsati.