Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek obstaja kakšno “normalno” delo na domu (ali na terenu)??

obstaja kakšno “normalno” delo na domu (ali na terenu)??

– da ne bi bilo akviziterstvo ali podobno trženje/prodaja (ker resnično nisem za to)
– lahko na domu ali terenu (avto, čas, desetprstno tipkanje, urejevalniki besedil, osnove račnovodstva, ročna dela, tehnične zadeve, …….. ni problem)
– da lahko s tem zaslužim minimalno plačo (četudi delam recimo 10 ur/dan, le da bi si lahko sama krojim te ure)
– da ne potrebjem za to s.p.

mogoče sem zakomplicirala, a prosim, zanima me ali sploh obstaja kakšno takšno delo ?? po meni znanih podatkih spada v tako zvrst le akviziterstvo (razne različice: knjige, amway, herbalife,….) – kar odpade, nekoč sem slišala da so sestavljali kulije (kemične svinčnike)?? – ali to še obstaja?

če obstaja nekaj kjer imam možnost dela in plačila glede na ustvarjeno/narejeno/efekt, mi prosim poveste v kakšni smeri naj ga iščem? katero področje? panoga? kakšna oblika zaposlitve, kakšna vrsta delodajalca??

stokrat hvala za namige!

S takole šlamparijo, samo z osnovami računovodstva, brez drugih znanj, s posebnimi zahtevami po delovnem času te nihče ne bo zaposlil! Pa kaj mislite,da ste?

hvala. bom probala crknit.

Seveda obstaja.

Mi oddajamo podizvajalcem sestavljanje manjših kovinskih kosov, okovja, vrtanje navojev…nič fizično ali umsko zahtevnega, potrebni pa sta zbranost in vestnost, ker naročniki lahko zavrnejo celo serijo zaradi nekaj slabo privitih kosov. Način sodelovanja je podjemna pogodba, ker gre za ljudi, ki imajo še drug dohodek. Z letom 2014 je država povečala davek. Zaslužek je v povprečju 500-600 evrov neto na mesec, plačilo je po komadu, ne po urah, vendar je obseg dela odvisen od naročil. Pridejo meseci, ko ni za dihati in tedni, ko dela ni. Roki za dobavo so čedalje krajši, ampak vseeno se da.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

MuMi, če boste potrebovali še kakšen par rok se priporočam.

Lp

če boš potrebovala pišui na solonera@gmail.com

Z nizkimi pokojninami tudi lahko? Z podjemno pogodbo sem že dvakrat delala. Sedaj imam ODD, po moje bi šlo, ker pomoči ni z nobene strani Vem, da takšnega dela ni za vse, ampak me vseeno zanima.

Zabeležila sem si oba kontakta, hvala. Zaenkrat imamo dovolj zanesljivih ljudi, s katerimi dobro sodelujemo. Lahko pa pride do sprememb ali se odpre nov posel…

Gospa upokojenka, delali ste na podjemno pogodbo in imate osebno dopolnilno delo. Veste, da je pri ODD nižji davek, ne veste pa, katera dela je s to obliko sploh možno opravljati? Industrijskih dodelav prav gotovo ne. Od obrti samo kakšna ustvarjalna domača obrt, rokodelstvo, ročna dela ipd. Dve možnosti sta samo podjemna pogodba in s.p. Čas za lovljenje krivin in iskanje lukenj v zakonu je minil, tudi na račun nekaj deset evrov nižjega davka. Evidence se med različnimi službami javnega sektorja že pridno izmenjujejo. Bodite previdni.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

MuMi, hvala.
pa še moj mail

martina.trtnik@siol.com

srečno in vse dobro

prebral sem kakšno delo ponujate glede navojev, vrtanja in okovja..
sam sem po poklicu cnc operater s 17 let dobe v strojništvu.
poznano mi je vse glede takšnih del.
iščem možnost dodatnega zaslužka.
delo opravljam zelo natančno ker na strojih kjer delam dostikrat obdelujem tudi na mikrone natančno.
spoznam se na praktično vsa merilna orodja.
obvladam računalnik ter angleški ter nemški jezik aktivno.
končano imam elektro ter strojno šolo.
znam delati samostojno po načrtu ter obvladam tudi pisanje strojnih programov…

na kratko če imate kakšno delo ter rabite zanesljivega človeka mi javite.
hvala

Zanima me ali potrebuje kdo nego na domu v Mariboru?

Pozdravljeni!

Vem, da je ta tema že stara ampak vseeno. Na spletu se ukvarjam s služenjem dodatnega denarja poleg redne službe in gre mi zelo dobro(po mojem mnenju). Trenutno delam na tej strani https://www.ysense.com/?rb=59596692. Delo je precej enostavno lahko izpolnjuješ ankete, gledaš videe in še nekaj ostalih stvari. Delo mi vzame približno 30-60 minut časa na dan, ampak je vredno. S tem se ukvarjam približno 3 mesece in trenutno zaslužim 300 evrov na mesec. Ta spletna stran ni nateg ampak deluje.

LP

Služiš že mesece, obstajajo pa od 1.8.2019 dalje.

Ne vem, zakaj si mislite, da bo denar padel z neba?
Potem bi vsak bil doma in se špilal računovodjo, tipkal po zvočnih zapisih, sestavljal kemike itd.
Ni več takšnih del.
Dajte si dopovedati, da denar ne raste na drevesu.
Delaj ali pa ne imej nič.
Tudi programer moraš biti prekleto dober, da lahko uspeš z delom od doma.
Vsi bi bili programerji …
Vsi bi nekaj na lahko prišli do denarja … Tudi 500-600€ neto si je treba prigarat.
Ne vem, kje vi živite. Saj zato pa je toliko ljudi na socialni in na Zavodu. Ker ne bi to ne bi ono.

Na faksih poišči lenobe z denarjem, ki jim za denar raziščeš material in jim pomagaš pri seminarskih, prepisih, urejanju diplom ipd

Tudi dela so že precej razvrednotena. Recimo to sestavljanje svinčnikov zdaj delajo tisti s posebnimi potrebami. Za računovodjo pa itak rabiš s.p. in precejšnje izkušnje in poznavanje trga, razni tečaji in izobrazbe glede tega so neuporabne.

New Report

Close