Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obstajajo meje!

Obstajajo meje!

Glede sporočil Toniija pri vsaj dveh temah na forumu Ženski čvek sem napisal sledeče in ker želim, da moderator to čimprej prebere, objavljam tudi tu:

Sem za svobodo govora, vendar tokrat zelo uradno pozivam moderatorja, da nemudoma izbriše Toniinove prispevke in (mu) onemogoči nadaljnje izražanje odkrite nestrpnosti, v nasprotnem bom prisiljen zadevo, ki je v vsem civiliziranem zahodnem svetu (tudi v Sloveniji, da ne bo pomote) KAZNIVA in se preganja celo po službeni dolžnosti, prijaviti ustreznim organom (kar bi bilo res škoda za te izjemno bogate forume).
Istočasno pa moderator cenzurira nedolžna poimenovanja spolnih organov! Otročje, neresno in neodgovorno!

Zdravo

Ravno sem šla prvič na ta čvek in sem iskala to kar si ti napisal in nisem nič našla.
Če ni skrivnost mi lahko napišeš pod katero temo se glasi?

Lep pozdrav
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Tema o Bosancih (ki je trenutno na vrhu, saj tudi drugi reagirajo na že prav neverjetno sovražne in prostaške izlive omenjenega osebka, ki se po novem celo hvali, da je zamaskiran za toliko proxyji, da ga ne bo mogel nihče odkriti … no, če Primož ne bo reagiral, bom pač videl, koliko so pri tem uspešni naši kriminalisti).

Mirko,

mnenja sem, da naši kriminalisti težko najdejo pametne hekerje 🙂 Na žalost imajo tako staro opremo, da ne pridejo niti do polovice vrednosti, kar imajo heckerji. kakorkoli že Mirko, naj povem, da je forumov 150 in da vsega ne moremo prebrati, da bi videli kaj in kako, zato so nekatere cenzure narejene tehnično in za vsako neumnost pa so krivi ljudje, tako so tudi za prijavo neumnosti zadolženi ljudje, zato je lepo, da ste povedali kje se dogajajo neumnosti in kje je za posredovati. Kot drugo pa ne morete poleg obvestila groziti z inšpektorji, seveda lahko, je lepo in prav, da najprej opozorite, šele nato, če se nič ne ukrene grozite.

Take grožnje in tako pisanje samo še podpihujejo barabe, ker se predobro zavedajo, da se lahko kadarkoli skrijejo, še posebno če uproabi katerikoli strežnik iz tujine, kar pa je najmanjša malica. Tukaj se bo mešala godla, oani se pa prav prisrčno smehljajo.

Raje mi prej pošljite kakšen mail, pa bom jaz uredil, verjetno veliko bolj učinkovito kot naši kriminalisti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

No, saj nisem imel kakšnih iluzij o sposobnosti naših kriminalistov (sicer pa ni nujno, da delajo ravno na svoji opremi, če je res tako zastarela …), hotel sem opozoriti, da v teh primerih ne gre več za bolj ali manj nedolžno govoričenje ali neprimerne besede ipd., ampak že za precej resno izražanje nestrpnosti, kar je v večini civiliziranih držav kaznivo, ne glede na svobodo govora.
Hekerje pa morda lahko (za ustrezen denar, ki ga npr. jaz imam) najdejo drugi hekerji, če ne slovenski, pa morda bolgarski, romunski, ruski, kitajski, ki so danes na dosegu roke … Za vsako rit raste šiba, so rekli naši predniki, ki so bili v marsičem pametnejši od nas, kljub temu, da niso poznali sodobne informatike.
Sicer je pa bil to odkar deskam po teh forumih edini tako drastičen primer in upam, da se ne bo ponovil oziroma, da boš na osnovi prijave ustrezno ukrepal. Na srečo gre res bolj za izjemo!

New Report

Close