Obtožil me je, da sem ga prevarala
Zdravo.
Obračam se na vaša mnenja, glede te zadeve. Stara sem 19 let. V razmerju se bila s leto starejsim fantom, malo vec kot eno leto. Najina zveza je delovala super, bila sva si dobesedno usojena in mislim, da do nobenega nisem cutila tega kar sem do njega. Pomenil mi je res use na svetu in tudi jaz njemu. Tezava se je pojavila ze pred casom, ker je biu rahlo ljubosumen vsakic, ko sem sla kam ven (zurat,itd.). Naj poudarim, da se je to zgodilo res malokrat, saj sem svoj cas posvetila njemu in ne razlicnim diskotekam. Odpovedovala sem se ogromno starim prijateljem zaradi njega. No, enkrat pa me je le ena kolegica prepricala, da greva po dolgem casu spet malo ven. Nisem mela dela s faksom in tud takrat sem bila s fantom res vsak dan skupaj. Zvecer sva sle ven zurat in tudi fant je to kar nekako uredu sprejel (vsaj meni se je tako zdelo). Skoraj vse nasledne dni sva se videvala, nato pa je kar na enkrat zacel prekinjati vezo. Ni se vec oglasil na telefon, nisva vec tako redno spala skupaj ali zmenkovala, ni me vec klical ali prihajal k meni. Vedela sem da je nekaj narobe in ga seveda tud vprasala. Njegov odgovor pa je bil samo da naj se neham delat, da nic nevem. Meni par dni ni bilo nic jasno, koncal je z mano in se sama nisem vedela zakaj (naj pripomenm da je to storil preko telefona). Ko mi je cez nekaj casa koncno povedal razlog za to njegovo obnasanje, je rekel, da sem ga na tistem žuru prevarala, in to NITI SLUCAJNO ni bilo res. On mi res pomeni vse na svetu in ne bi si ga drznila prevarati. Kljub mojim pomilovanjem in kljub vsakemu poskusu tega, da mu dokazem da ni bilo nic, mi ne bo hotel verjeti. Tudi vsi moji kolegi, ki so bili zraven se jim to zdi totalen absurd in vejo, da se to ni zgodilo. On pa mi je samo hladno rekel, da mu je to isto zgodbo povedalo vec ljudi in da mi ne verjame da z nikomer nisem mela nicesar. Vem, da je zaupanje v najini vezi pesalo in da sem se mlada in je na svetu ogromno boljsih ampak zanima me samo kaj vi menite o tem? Res nevem vec kaj naj storim. Ze prej sem imela tezave z depresijo in od tega razhoda dalje je se huje. Grozno je, ko te nekdo obtozuje za stvar ki jo nikoli nisi storil. Kaj naj storim, kako naj grem naprej? Veliko lazje bi mi bilo, ce bi samo rekel da zeli prekiniti vezo, ne pa da se laze o neresnicnih stvareh.
Hvala vsem, ki mi boste pomagali s kasnim nasvetom ali analizo dogodka.
Ne pisi ne klici ne pojasnjuj. Vse si mu ze razlozila in noce verjet.
Zdaj pa
Ce ti ves,da ga nisi prevarala,se je on zmislil.
Mogoce je iskal vzrok da te pusti.
Ti bi njemu verjela ker ga ljubis on tebi ne ker te ima samo rad .to pa ni dovolj za vezo.
Lahko pa da je bla kaka punca tam kjer ti pa da je v tvojga zacopana pa je to nardila
Lahko pa tud kak kolsga k hoce tebe.
Sam jz mislim da se je on zmislu
Če ni zaupanja, ga ni, pika, ni mi jasno zakaj bi bila z nekom, ki ti ne zaupa, ker je zaupanje temelj zveze.
Svetujem ti, da ne skačeš v naslednje razmerje, v kolikor se ponudi prva priložnost. Bodi samska leto ali dve, naštudiraj kaj zares hočeš ti. Od partnerja, kariere, družine, odnosov, življenja itd. Postavi si večji cilj in ga razvrsti v več majhnih, loti se jih.
Preveri predavanja Dr. Jordana B. Petersona in nenasilno komunikacijo Marshalla Rosenberga.
Forum je zaprt za komentiranje.