Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Obupan

Obupan

Drage zenske, prosim za mnenje in kak konkretni nasvet kako izpeljat to zadevo naprej. Z mojo drago sma skupaj ze skoraj 3 leta, blo je ogromno lepih stvari pa tudi dosti slabih, predvsem zarad najine oddaljenosti in ker se pac bolj kot ne redko vidima…pa ocitno sma tudi taka karakterja da vlecema vsak na svojo stran, predvsem pri majhnih, nepomembnih zadevat na prvi pogled. Osnovna filozofija zivljenja nama je zello blizi in iz tea vidima bi lahko bila ideala partneja. Problem nastane pro spolnosti – jaz namrec priznam da mi seks pomeni OGROMNO, me sprosti itd id. Star sem 25 ona bi kmalu 31. Videvava se predvsem med vikendi, tu pam kolkor cas dopusca tudi med tednim. Zelim si uredit najino skupno zivljrnje ceprav glede na to da sma oba nezaposlena je to le ulizija in neke skupneg prihodnosti v nadaljnjih xxx letih splih ni mogocep privatovat. To je problem st. 1 ki me it dneva v da bolj iritita in se mi pocasi ze pojavljajo samomorilne misli, ki pa sem jih imel te par let nazaj. Drui problem je komunikacijam zaupaje. Tridim se na 1001 nacin da bi zensko po 3 letij !! odprt do take meje da med nama ne b blo praktifno vec nobenih skrivnoati, niti tisti najbolj skritij. Zmoje strani ti bni problem,ce mamnekoga res tak rad in galjudim sem šrirpravlnnardt vse inm se vec ua dobroprionodst. 3,problemem je na pdocu+sekstualnost. Vdimas cca. 1x tedenskoa ta2 dniV RTEM casi alahkpricakujem 1x seks in to je to. vcreajsem se k njejn a resresenpoovor o najimi prihodnosit, vse se je knloa ve almanjpi prickoanjij amak nikakorne moem doumet do so tenske pro 3o nr zrlodpolnodi nskskrdrnkoli nsvin. nIti doktikov tam spodajmnic odnic nodevedno.uRAJA E VLA okoli pol11, tacelsem jo bozat p onogja in intimenn predelu pa je rekladase je casa sspaje ker zjutaddela in seobrnika. Jamam zaprad ponoitvedepresije biofidm iakcisto tmesal ijne gdim soat med pol5 in 5 ztrajon se pa obrne in ne me je be pet psoto. Ce vi mela oeoka sem paprpericamda se bisevsake pl ue zgubila in ga nosla po rokaha do mene se oa obnasako do tadnega kmeta, To m it dneva v dan boljiritirane kljubstvilnimpogoooovmne vidim izhofsiz te situscije ps jo msm rsd tsko de nobnem resnicno jo ljudim.AAMAK BOG APOMAA, zatad njenh fint ne morem cei tuvljenje zatrevat uvkjenjse ejergijr in postajtcedaljebolj zakompleksan in apaticen. TO ME UBIJa!!!!Se opaicujem ta slovenicnenapade ampak po 15l lexaurinih viim vsesvjno…sprt bp, sel pa ipamda se ne zbudim prej kot juri, mi je skoraj vseenoce bitudi umrl samo s tem b prizadeek se kogaki eme marad,Hala ta mnenja.

Once a biker, allways a biker!

Nič ne razumem, ker na koncu ni čitljivo:)

Se bojim, da ne boš na koncu pripomnil, da nisi ti tako slabo napisal, ampak mi tako slabo beremo, ker nam sexa manjka…..saj je ena taka finta krožila okol.

Zdaj pa resno, če je res to tvoj problem…
Kolikor sem jaz razumela, imaš ti to punco rad, ona pa mislim, da tebe nima oz. te ne spoštuje kot moškega niti kot partnerja.
Nisem razbrala sicer na koncu, kaksne probleme ima ona….

Je pa moje mnenje: že zaradi oddaljenosti bi se vi2 morala bolj truditi za ohranitev veze. 3 leta za neko vezo niso veliko, sploh, če se tako redko vidita. Potem gre tukaj še za to, da ti si rad v tej vezi, ker pričakuješ tudi urejeno(redno) spolno življenje….čeprav ….njen odziv ni ravno navdušujoč, zato bi jaz na tvojem mestu zelo globoko razmislila, kakšna je ta vajina ljubezen, kaj vaju drži skupaj….veliko pogovora bi potrebovala vi2
Predvsem bi morala ona pokazati kak interes, ne da je samo tebi do veze!

Priporočam pa, da če imaš že sedaj pomisleke, glede neujemanja v spolnosti, premisliš o tem, ali sta za skupaj, ali boš lahko celo življenje (si le še mlad) vzdržal tako…da boš silil vanjo in izsiljeval nežnosti! To pelje v brodolom! Sploh pa na kake otroke ne pomišljajta!!!

Prvi znaki odtujenosti in razdora v partnerskem odnosu se kažejo ravno pri sexu, na žalost …in če ni tukaj nekega soglasja, harmonije, ujemanja želja, potreb (ni narobe če sexata 1x na teden….samo če je takrat intenzivno in je obema dovolj in obema lepo) …potem je potrebno razmisliti o smiselnosti nadaljevanja take veze!

Zamisli si 50 let takega odnosa kot ga imaš…..

Že če je vse idealno imajo eni pomisleke, kaj če se ohladijo….ne pa ko je že na začetku tako slabo.

Na prvem mestu pa je spoštovanje! Če te bo spoštovala kot moškega, ti njo kot enakovredno osebo…potem bi bilo tudi v postelji boljše.

Razmisli tudi o zaposlitvi! To bo prineslo predvsem tebi samozavest, da si sposoben skrbeti sam zase in tudi za partnerko! (pri njenih letih ženske ne gledajo samo na to, da je mlad, lep in ima simpatično frizuro…ker ji že tiktaka biološka ura si nezavedno išče partnerja, ki bi ji bil sposoben nuditi osnovno varnost..taka je pač narava:))
LP

Nič čudnega. Sedaj se lepo usedi in poskusi prebrati kaj si napisal. Tako. Potem čisto počasi popravi vse napake in postaj popravljeno besedilo.

Enako naredi tudi s punco in s svojo zvezo.

vidiš srečko, ti si mi pravi praktiočar:)

js pa tolk besed, pa isto sem mu hotela povedat:)

Jaz bi najprej napolnil tank 😉

Če smo ze pri osnovnem varstvu…tud zesk pri 30 bi si ze lahko vsak nekaj malega ustvarjala, ne pa da caka na princa ne belem konju? S tem namenom sem se spravo vozit slepera v mendnarodni promet od Španije do Slovaska in od Nizozemske do Srbije, skratka ni drzave ki je nisem dol vdaro. Delal po par dni skupaj brez spanja, 12-18km mesecno, po 20 ur voznjr skupaj, 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nocne fure, bil enkrat skoraj ob zivljenje….to je zivljenje vredno cloveka? Rajsi crknem kot pa da bi na tak nacin mogo skrbet za nekoga in nenazadnje za sebe. Kaj ti pomaga 400.000 sit na mesec ce nimas POPOLNOMA NOBENE GARANCIJE kaj bo naslednjje 3 mesce, kaj bo cez 5 let, bos lahko sel na svoje, si blo lahko uredil druzinsko zivljenje? Ce bi imel odgovor na to bi bil pripravlen pretrpet se 2x tollko, delat 100 ur brez spanja (no ja, saj kaj dosti manj vcasih tud nisem) in bi vsaj vedel ZA KAJ IN ZA KOGA delam. Tak pa zivis in dneva v dan, sfukan tak da ne mores rect niti dober dan ko prides domov in na tak nacin zal vec ne mislim delat. Rajsi metek v glavo pa je problemov konec.

Once a biker, allways a biker!

Ma, ti nisi obupan! Ti si zadet ko mamba, nč čudnega da bluziš… Strezni se, nehaj papcat lexaurine… Odloč se kaj sploh hočeš u lajfu! Pa mal poštudiraj kako kontradiktorne izjave daješ (na različnih forumih, se ve… Ja, sej, kaj pa berem vse te forume, kajne?)… Aja, lexaurinčki so krivi, tabletke nemarne… Zeh…

Đizus…….sploh ne štekam, kaj češ povedat……….A ti sam sebe štekaš?

torej imaš več problemov, kot le s svojo punco….

samomor pač za noben problem ni rešitev!

Samo v glavi si moraš razčistiti zadeve!

sam tak……..

leta letijo - iščem stevardeso

bolj ko berem…manj vem za kaj se gre

Poljub je kralj dotikov

New Report

Close