Obupan
Jesti moras veliko – vsaj petkrat na dan. Beljakovin jej 3g/kg telesne teze. Spij vsaj pet litrov vode. Hodi na fitnes in tam intenzivno treniraj. Spi vsaj 8 ur na dan. To je osnova. Bolj podrobno zdaj ne bom pisal. Jedilnik si brez problemov sestavis sam (pusto meso, riz, testenine, tuna, skuta, mleko, corn flakes, zelenjava, polnozrnat kruh….)
če si bolj suhe sorte, je vprašanje, če se boš lahko kaj poredil. Poskusiti je seveda vredno! Sama sem bolj suha, pa veliko pojem. Kadar sem lačna, jem. Drugače pa se vedno, kadar se zaradi kakšne stvari sekiram, shujšam. Spomnim se, da sem bila pred leti celo pri zdravniku zaradi tega, pa je ugotovil , da imam visok pritisk. Pri sebi vem, da je vse povezano z živci.
Drugače pa če si zdrav, se ne sekiraj zaradi teže. Si, kakršen si, samo da smo zdravi, ane. Vsekakor pa poskusi z nasveti drugih!
Pa veliko uspeha!
Pojej veeeeliko čokolada, beljakovin, ogljikovih hidratov, pa verjem da ti bo teža hitr poskočila, sam paz da nau preveč!
Treneraš pa lahko svašta-najbolj je priporočljiv fitnes, da ti bodo ob enem nastajale še mišice, ne sam salo, poleg tega boš utrdiu svoje telo!
Zelim ti lep dan, pa DOBER TEK!!
:)))