Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obupana

Obupana

Zadnjič mi prijateljica reče, da ji je moj oče zelo všeč in jo noro privlači. Res mu ne izgleda, da jih ima 40 samo ne vem kako bi prenesla, če bi vedela, da se je prepustil eni enako stari kot sem jaz in jo celo poznam.

Se mi je zdelo simpatično, ko mi je povedala, da ima rada starejše moške, a nikoli nisem imela v mislih, da misli na mojega očeta.

Kaj naj naredim? 

Se bosta sama zmenila 😉

. https://www.youtube.com/watch?v=Xh4ugYiXF-Q

Odgovor na objavo uporabnika
Kaja2002, 11.12.2021 ob 23:10

Zadnjič mi prijateljica reče, da ji je moj oče zelo všeč in jo noro privlači. Res mu ne izgleda, da jih ima 40 samo ne vem kako bi prenesla, če bi vedela, da se je prepustil eni enako stari kot sem jaz in jo celo poznam.

Se mi je zdelo simpatično, ko mi je povedala, da ima rada starejše moške, a nikoli nisem imela v mislih, da misli na mojega očeta.

Kaj naj naredim? 

Ja lej no… fotra boš težko zamenjala. Prijateljic pa boš v življenju kar nekaj, ko se boste skregale. 🤣

Najbolje, da ji poveš, da ti je ob njeni novici/izjavi neprijetno. Morda na spletu poiščeš kakšne moške, ki so približne starosti kot tvoj oče in ji jih pokažeš. Tako se bo osredotočila na druge moške in opustila misel na tvojega očeta. Poleg tega pa jo poskušaj čim manj vabiti k vam domov, pojdita raje v kakšen kafič ali pa kam.

Vsekakor pa bi morala razumeti, da ti je ob njeni izpovedi neprijetno, saj sta vendar prijateljici. Že to, da ti je nekaj takšnega povedala, se mi zdi prav neprimerno. Lahko bi se zadržala, kot prijatelji ponavadi storijo.

Sporoči, kako ti bo šlo.

Ja, tud men so ble ene, še ko sem bil mulc hudo, hudo všeč, pa tud če so ble 15, 20 let starejše. Sam tega nisem nikoli nikomur zaupal. Sem to skrival kot kača noge.

Meni mi je pa vsec tvoja mamica. Kaj bos naredila?

pogovri se z očetom, ali ji je všeč prijateljica in v kolikor je odgovor pozitiven, jima zaželi srečo, vendar ju prosi oba naj tebe izkljuita iz vsega, ker tu gre za prijateljico tvoje starosti in tvojega očeta. Ni ti prijetno.

očetu povej naj vse aktivnosti in dejavnosti z njo drži proč od tebe in pred tabo naj se obnašata spodobno in prijateljsko, v kolikro so čustva tudi z njegove strani.

Odgovor na objavo uporabnika
yori, 12.12.2021 ob 14:57

pogovri se z očetom, ali ji je všeč prijateljica in v kolikor je odgovor pozitiven, jima zaželi srečo, vendar ju prosi oba naj tebe izkljuita iz vsega, ker tu gre za prijateljico tvoje starosti in tvojega očeta. Ni ti prijetno.

očetu povej naj vse aktivnosti in dejavnosti z njo drži proč od tebe in pred tabo naj se obnašata spodobno in prijateljsko, v kolikro so čustva tudi z njegove strani.

Najprej jo odpikaj, kar grobo, da se to v prijateljskem odnosu ne dela. Potem pa doma pri kosilu z veliko mero zgražanja nad licemerstvom prijateljice povej, da se ne boš več družila z njo, ker je pokvarjena in ker hoče narediti razdor v vaši družini. In da zato nočeš, da se ti še kadarkoli približa. Tako bo na njo pozorna tudi mama, očetu boš pa dala jasno sporočilo, da je tebi to nesprejemljivo, da bi karkoli imel s tvojimi prijateljicami.

Če samo reče, da se ji tvoj oče zdi privlačen, se mi to ne zdi kaj takega. Tudi me s prijateljicami kdaj rečemo za katero, da ima hudega očeta, pa s tem še ne mislimo, da ga bomo osvajale. Če pa je zvenela, kot da ga ima namen osvajat, pa bo še zanimivo. Ne se že zdaj sekirat, mogoče ne bo nič iz tega, sploh pa ni vse od nje odvisno, tudi tvoj oče mora biti za stvar. V tem primeru samo upam, da sta s tvojo mamo ločena xD

@yori, nehote citirano. Odgovor za avtorico teme

Joj provokacija. Kako se vam sploh da.

Lepo se pogovori z prijateljico in ji povej da ti ne ustreza da osvaja tvojega oceta. Ce nebo tega spostovala in se naprej delala pac

enostavno ni tvoja prijateljica. Takrat ji lahko samo reces adijo ceprav bo hudo. Starsi so le starsi…

jbg kaj nj recm

js sm 30 pa so mi tud hudi 40 in vec

ampk morjo bit k cefurji

😄

New Report

Close