Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Obupana!

Obupana!

Živjo!

Končno sem dočakala svoj dan. Poročiva se septembra. Civilna poroka bo ob 12.45 uri, cerkvena pa ob 18 uri.
Vmes bi šli s pričami na kosilo in se nekam slikat.
Kje v okolici Kranja je kakšen kraj za slikat razen Brdo in Preddvor?

Hvala vsem!!!

Si vprašala fotografa mogoče? On bi moral kaj takega vedeti.

lp, Martina

če bi jaz imela toliko časa vmes med porokama bi se kar do bleda zapeljala na tvojem mestu

Do bleda nam nebi uspelo. V Škofji loki na gradu je civilna in traja približno 30 minut do 40 minut. Potem pa da nazdraviš bo takoj ura 14. In da imamo vmes kosilo do 18 nebi prišli Do Železnikov.

Škofja loka je zelo lepo staro mesto kjer se da narediti ODLIČNE fotografije in tudi na gradu se da narediti marsikaj tako da jaz na vajinem mestu se nebi sekerala samo da imata dobrega fotografa verjemita da se da narediti lepe fotografije pa da si vsaj kako urico vzamete za fotografiranje!

če že imata poroko na gradu bi fotke res lahko kar tam naredila pa mal okolica gradu. bi bile kr lepe fotke. ja 30-40minut za civilno poroko je malo dolgo. na tako dolgi civilni še nisem bila. smo bili vedno v 20 minutah max že zunaj.

Hvala vsem za odgovor.

Ja smo se odločil, da se bomo kr na gradu slikal.
Meni so na UE rekli, da traja toliko časa, ker je prav nek protokol

Jaz sem bila na poroki na Škofjeloškem gradu v januarju in me je motilo kar nekaj stvari. Prva izmed teh je da smo morali gostje peš na grad, saj so lahko le trije avtomobili šli na grad. Med gosti je bilo kar nekaj starejših in takih, ki niso ravno pri najboljšem zdravju in jim je hoja na grad povzročila kar nekaj nevšečnosti. Obred je trajal 15min (govorila sta matičarja , igrala je violinistka ki je mal fušala)- nič kaj posebnega (če mene vprašaš skoda denarja za tistih nekaj stavkov ki sta jih matičarja prebrala iz knjige) in potem smo šli ven kjer smo pričakali ženina in nevesto in ju posuli z rižem. Zunaj je bil tudi sprejem s šampanjcem. Vsi gostje smo zunaj stali na mrzlem cca. 2h in 1/3 gostov je bilo potem bolanih drug dan.

Tist prav nek protokol so verjetno mislili s čakanjem vred. Sprejme te kao nek glavar, ki pove zakaj smo se zbrali in kako boste po vrsti šli not….not odrecitirajo tisto v max.10 min in potem ta glavar pove kako se mora it ven…. in zunaj potem svatje pripravijo sprejem za mladoporočenca, ki ju napove glavar z besedami da se je naredil čudež (noter sta šla gospa in gospod…., ven pa sta prišla gospod in gospa…)…gostje posujejo mladoporočenca z rižem in jima čestitajo, nazdravijo s šampanjcem, naredi se par fotk in to je to…

V Tenetišah , čez rampo,plačaš komunalcu takso , tam je prav lepo za slikat

New Report

Close