OBVESTILO
Da ne bom pisal v vsako temo, prosim za razumevanje ob morebitnem nedelovanju forumov in ostalega dela sistema.
Saj vem, da ste rekli, da obljubljam že dolgo časa, ampak prestaviti vsa sporočila in jih povezati skupaj, da bo vse delalo tako kot mora…no ja saj nima veze razlgati, v glavnem menjali bomo sistem, na katerega se pripravljamo ze kar nekaj casa. Kar pa lahko povzroči, da komu izmed vas ne bo delovalo uproabnisko ime na forumu.
Ce zelite obdrzati ime, ki ga imate na portalu, mi boste takoj ko boste opazili, da vam ne dela, pisali na mail in bomo uredili. najbolje,d a na tale mail [email protected]
Predvidevam, da v teku tega tedna ali naslednjega zamenjamo celoten sistem forumov, kjer pa bomo lahko uredili red in lazje nadzirali naumnosti..
Hvala
Se beremo, tokrat zelo verjetno vec.
primoz
Ob tem predlagam še zamenjavo administratorja, ker če si vsaj malo pošten do sebe Primož boš priznal, da v minulih treh letih odkar si na taktirki nisi naredil NIČ! Popotniški forum naj vodi in moderira nekdo, ki mu je tematika blizu!!!!
Pa še eno malo podvprašanje…….ali mogoče gre za kakšen dogovor med tabo in osebo, ki jo vsi poznamo (Samo Štritof & clons) da lahko smeti tukaj, če bo smetil tudi pri konkurenci? Ko je bilo treba blokirat moj IP-naslov si bil bolj ažuren pa čeprav je takrat šlo za drugačne pobude kot pa pri egotripu klonov iz Bločic……. Spremembe so seveda dobrodošle, vendar vračanje popotnikov nazaj na forum in zagotavljanje primerne kvalitete postov, spremljanje in ažurnost administratorja (tudi z kakšno koristno in uporabno informacijo) pa je delo, ki ga po mojem mnenju ti nisi sposoben Primož!
no ja bom spremljal kaj bo…….
Angolalife,
tudi jaz rpedlagam nekoga za administratorja, vendar žal tisti, ki ste najbolj glasni niste primerni zanj. Kolikos em naredil, žal ti ne moreš soditi. Najlažje je samo zahtevati, taki pač nekateri ste. Če imaš kaj viška denarja, časa in znanja, te z veseljem povabim k sodelovanju, v nasprotnem primeru, pa raje ne komentiraj.
Če si tako sposoben, narediti portal in ga administriraj, podarjenemu konju se namrec ne gleda pod zobe, če pa si slučajno kaj prispeval, pa da jaz tega ne vem, pa mi le pokaži kam si nakazoval.
Pa obvestilo ni bilo namenjeno temu, kar se sedaj piše.
Primož
Vlagati denar v napol crknjeno sosedovo kobilo se mi zdi bolj jalova investicija! Kar se tiče tvojega vloženega dela v ta forum, no ja mislim da je redkokdo sploh opazil da administrator sploh obstaja…..
Me bolj zanima kaj se bo zgodilo z tvojim “kolegom” Samom Štritofom trenutno pod nickom gagaryn???
Saj vem Primož boš rekel le čevlje naj sodi kopitar, vendar tukaj smo v primerjavi z tabo kopitarji prav vsi, ki nam je popotništvo blizu! Drugače bi bilo, če bi se vtikali v tvoje delo na nekem drugem forumu med osamljenimi ženskimi srci kjer kot administrator tako ali drugače menda kar blestiš!
Mater Primož vidim da bo spet ista lajna kot že vszkozi, kako je ono zahtevno, pa kako mi tega ne razumemo, da stvari niso tako enostavne,……etc, etc, etc…… Pa človek božji, že tri leta si administrator tukaj gor in si naredil en kurac!!! Saj že vsezkozi nihče ne pričakuje čudežev, ampak kot administrator dragi moj Primoz zal nisi naredil ravno veliko! V zadnjih treh letih upada kvaliteta postov, obisk, pojavljajo se reklame, spam…….. Mislim da tokrat uporabniki od tebe ne pricakujemo ignorance in avtokratske drze ampak koncno in predvsem samo REZULTATE!!!
Pa lep POPOTNISKI pozdrav,
Shanti
Zakaj misliš,da bo spet ista lajna,
in res ti bom spet rekel, pojma nimaš kaj se dogaja, zato ne biti prepameten. Glede na to, da se tako izražaš, pa četudi bi imel kakšen argument, da se lahko, to ni prav niti lepo, kajšele upravičeno. Zato izgubljati čas in energijo zate, je nesmiselno.
Kar pa se rezultatov tice, pa jih nisem dolžen nobenemu kazati, še posebej pa ne ljudem, ki se takole pogovarjajo.
odloči se, če si pripravljen še biti na portalu, drugače poznaš ogromno drugih portalov. Izvoli. Tukaj se poiskusi obnašati. če ti ne gre, pa srečno pot popotnik..
Primož
Primoz napisal:
> Zakaj misliš,da bo spet ista lajna,
>
> in res ti bom spet rekel, pojma nimaš kaj se dogaja, zato ne
> biti prepameten. Glede na to, da se tako izražaš, pa četudi bi
> imel kakšen argument, da se lahko, to ni prav niti lepo,
> kajšele upravičeno. Zato izgubljati čas in energijo zate, je
> nesmiselno.
>
> Kar pa se rezultatov tice, pa jih nisem dolžen nobenemu kazati,
> še posebej pa ne ljudem, ki se takole pogovarjajo.
>
> odloči se, če si pripravljen še biti na portalu, drugače poznaš
> ogromno drugih portalov. Izvoli. Tukaj se poiskusi obnašati. če
> ti ne gre, pa srečno pot popotnik..
>
> Primož
– Da bo ista lajna mislim zato, ker v teh treh letih tvojega “dela” tukaj se ponavlja ista zgodba praznih obljub brez rezultatov!
– Zakaj nam prosim vsem ne razložiš kaj za hudiča se tako drastičnega dogaja???
– Uporabil sem slengovski izraz za določen del moške anatomije, v kontekstu…..ok če te je to prizadelo se opravičujem, še zmeraj so meni bistveni rezultati ne pa čustveni izlivi od administratorja!
– ne pričakujem da izgubljaš čas in energijo zame ampak predvsem in samo za forum
– Tvojih rezultatov na temu forumu mislim da se bodo uporabniki strinjali, je bilo bore malo. Zdaj imaš priliko. da se izkažeš, računam na to!
– kot popotnik bom seveda ostal tu v primeru da bo portal začrtal nove forme v popotniško tematiko, ker na nivoju kot je sedaj pada v stagnacijo kar je seveda velika škoda in če bo šlo naprej v tej obliki, si bomo kmalu vsi zaželeli hvala srečno pot!
– tako da Primož preseneti nas in se končno izkaži, ter naredi nekaj kar uporabniki tudi od administratorja pričakujemo. Izkaži se z delom in to naj bo tvoj največji argument, ki ga bomo verjemi znali cenit!
lp
Shanti
ŽAl ne mislim razlagati kar jaz mislim, kre vi zaradi drugačnih čustev, ne bi pravilno razumeli. Taka je odločitev, lahko počakate na spremembe, lahko pa tudi greste. Druge izbire tako ali tako nimate, vendar ne bom več izgubljal časa z zamerami. Zaradi takšnega ali pa drugačnega razloga, tudi jaz bi jih lahko imel. ampak tako je in če sprejmete, sprejmite, drugače rezutat poznate.
ne boste pa me mogli sprovocirati,d a bom napisal tisto kar jaz mislil.
Primož