Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvestilo..haha..posebno;))!

Obvestilo..haha..posebno;))!

Prosim… ne mi zamert..če sem kaj preornk napisala…beri..tko..smotano;))..me je metalo..me meče..in zato grem sedaj pod tuska..in bo nekaj cajt mir..pred menoj…ker bom polej se uzivala u zelenje in kofetku;))…cauci

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ihihihihi——-kje pa bi pristala, če bi tako mimogrede skupaj pod tušem ne bila sama………hmmmmmmmmmmmmmm

sonči, kaj če bi ti malo osvajala danes………

eko poljubček

leta letijo - iščem stevardeso.....

ne kliči hudiča..vidis..sem rekla da grem pod tus..pa me je Seba..ujel..tam u Gmajnici..sem rekla, da predno sedaj res grem, pošpegam se sem..in si me ujel ti..pa ne pod tusem..bi pa pasalo…it..aaaa…pod tuseka..golo telo..pa ti in jaz..jao..jao..ne zezaj!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No in kje si ti..lover…naj se sedaj..ko si me pripopal nazaj tule..grem sama tuškat..okej pa grem;))..poljub dragi..in ko bi ti vedel..kaj zamujaš..haha.

nič ne zamujam…..kako pa naj to vem………če me pa ne …….

uffffffffffffff…mi dela domišljija…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Tukaj sem..sveze tuskana..ma skoraj gola..je ze vroce..aha…in kava..moja..moja..tko pase..joj..koza je se en mal mokra;))..in kje si ti..ki si zelis mal ljubezni,haha

hmmmm, mene pa ob taki uri nikol ne meče…………. oštja, takrat sem resna ku strela…… hehe, to pa zato, ker sem še takoooooo gloooooooboooooooookooooooooo nezavestna…. hihi………

cmoka lumpačka

A si tudi ti še v komi?Meni kar nekaj v glavi šumi!
A je že koga kap….ker mi kar nekaj poka noter po trdem disku!
😉

mene bo vsak cajt…….. ker je že tolk vroče, da je za gagnt….

tud u vaših hribih je baje zelo vroče te dni…. hihi, ne le v tvojem biroju…… ;))))

New Report

Close