OBVESTILO IN OPOZORILO
Pozdravljeni obiskovalci foruma!
Najprej se vsem zahvaljujem za popestritev foruma, ker je tudi moj namen da forum živi in da obiskovalci dobijo razilčne poglede na isto zadevo v čim krajšem času.
Da ne bo kakih nejasnosti bom opisal politiko moderiranja tega foruma.
Vse kar bo dišalo po kakršnikoli reklami, se pravi imena firm, tel. številke… bom izbrisal.
Vse kar ne bo v slovenščini bom izbrisal.
Vsako žalitev, grdo besedo, sum da je laž, kritiziranje (konkurence) na pamet brez da sploh poznamo konkretne produkte… bom izbrisal.
Ker pa resnično želim, da je forum aktualen, koristen in uporaben, obljubim da bom vsaj dvakrat na dan objavljal vaše prispevke. Sam bo odgovarjal na vprašanja vsaj dvakrat na teden.
Prosim, da se izogibamo dolgih tekstov, ampak bodimo kratki in jedrnati. Zato sem naredil spletno stran, ki je napisana spodaj in kdor želi, da objavim njegov prispevek, razlago, opis… naj mi pošlje tekst na e-mail v word ali pdf. formatu in bom objavil. Bolj berljivo se mi zdi, da objavljamo kratke opise in nato povezave (linke), kjer je vse lahko na dolgo in široko opisano.
Za kakršnekoli predloge sem odprt in lahko o njih razpravljamo. Nočem biti avtokrat, ker je pa to forum “financiranje” in ker je to zelo resna in za marsikoga boleča tematika, želim določen red, pravila in kulturo komuniciranja.
Verjamem, da lahko marikomu naredimo mirnejši spanec.
Hvala Lep vikend vsem!
Okej,
zdaj pa vem zakaj si mi brisal text, no, vsaj zdi se mi, ker sta dve opciji. Verjetno zato, ker je bil v tujem jeziku, ker kar se Ponzijeve sheme tiče, zgleda, da jo poznaš.
Pa še nekaj! Glede na to, da se na ostalih moderiranih forumih dejansko pojavljajo številna komercialna imena, ni prav, da se na tem ne!
LP
Ponzijevo shemo ne poznam. Kot sem prebral je to piramdna zadeva, ki pa je po SLO zakonodaji prepovedana. Sam takšnih zadev niti ne odobravam niti ne priporočam.
Prevedite v slovenščino in bom objavil. Kako bi izgledal forum, da bi vsak pisal v drugem jeziku? Bil bi neuporaben.
To, da je prepovedano prikrito oglaševanje in gverila marketing lahko preverite. Popoln nadzor nad tem ni mogoč, res pa je, da je v veliko primerih omenjanje firm dogovorjeno s Primožem in tudi plačano ali kako dugače kompenzirano.
Lahko delate reklamo, kolikor hočete, vendar boste to morali tudi plačati. Z vzdrževanjem tako velikega sistema, kot je MON je ogromno stroškov. Obstoj MON-a je odvisen izključno od prihodkov iz oglaševanja, drugače bo podjetje, ki to vzdržuje propadalo. Si to želite minimax? Brezplačnega oglaševanje na MON-ni, drugače nas jutri ne bo več!
Imate pa vso možnost, da sami naredite svoj sistem in brezplačno oglašujete, kolikor želite in kogar želite.
Lp,