obvestilo o rubežu
Naj na kratko opišem zadevo.Imam prijatelja,ki sva pred nekaj leti živela skupaj,ampak nikoli ni bil prijavljen na mojem naslovu.Stanovanje je moja last..Svoj avto je imel zavarovan, na svoje ime in na star naslov,kjer je bil prijavljen.Lastnik ga je pa predčasom odjavil. Z zavarovalniškim agentom se je dogovoril,da položnice pridejo na moj naslov.Položnice sem jaz vse poravnala.ker mi je tudi dajal denar.Vse lepo in prav,ker pa je bil prijatelj dolžen še iz leta 2008 nekaj denarja zavarovlnici,sem dobila obvestilo,da mi bodo rubili.Naj povem še to.Priajtelj ni prijavljen na mojem naslovu.Niti ne živi v Sloveniji,le občasno pride v Slovenijo in se tudi oglasi pri meni.Kaj mi je za storiti?Kako lahko meni rubijo?Vem,da je še nekaj dolžen dursu,to mi je sam povedal.Bom imela zdaj vsak dan rubežnike na vratih.Prav strah me je.
Spoštovani,
vljudno predlagamo, da situacijo pojasnite rubežniku. Vsekakor pa napišite dopis Zavarovalnici in jim pojasnite, da dolžnik na vašem naslovu ne biva niti nikoli ni bival ter da v stanovanju ni dolžnikovih stvari.
S spoštovanjem!
Forum je zaprt za komentiranje.