Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Obvestilo – zelo pomembno , res za prebrat

Obvestilo – zelo pomembno , res za prebrat

Pozdravljen mmml,

to pomeni, da midva sedaj tudi sodelujeva.

Bravo Maks, sedaj pa se popolnoma strinjam s tabo s pripombo, da si ti DALEČ na prvem mestu, kateremu zgoraj napisano 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} velja!

To moderatorstvo pa je bilo “kratkega veka”. Me prav zanima, ali smo se mi pisoči na tem forumu res tako poboljšali, da kontrola nad nami ni več potrebna, ali je Primož ugotovil, da je s tem res preveč dela, ali pa je samo pozabil pritisniti na tipko “to je moderiran forum”.

No, kakorkoli že. Fajn je, da se zopet lahko pogovarjamo, ne da bi nas nekdo nadziral, kot da bi bili v otroškem vrtcu …

To moderatorstvo pa je bilo “kratkega veka”. Me prav zanima, ali smo se mi pisoči na tem forumu res tako poboljšali, da kontrola nad nami ni več potrebna, ali je Primož ugotovil, da je s tem res preveč dela, ali pa je samo pozabil pritisniti na tipko “to je moderiran forum”.

No, kakorkoli že. Fajn je, da se zopet lahko pogovarjamo, ne da bi nas nekdo nadziral, kot da bi bili v otroškem vrtcu …[/quote]

Lahko rečem, da ste se poboljšali, pa moderaotrstva še vedno ni konec 🙂

če sem te razočaral se opravičujem, ampak to, da si se poboljšal, naj pa le ostane.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close