Očala in lepota
Sam si še kr samska. Kdo te bo objemu za božička ?
Kaj te tolk skrbi zame? Maš vročino? Ti je cukr padu? Si preveč kolesaru?:)))
Stari, ne seri in ne slin se.
Itak da se sekiram zate, še mau pa bova prjatla.
Se strinjam. 🙂
[img]http://s3.favim.com/orig/39/boys-glasses-guys-handsome-hot-Favim.com-324916.jpg[/img]
[img]http://4.bp.blogspot.com/-ExaBpjxdRDM/TdIaN6N8jNI/AAAAAAAAA1Y/tvdkc9S9tJ8/s1600/Hot%2Bguy%2Bin%2Bglasses%2B-%2Bfrom%2BLily.jpg[/img]
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/93/ae/d6/93aed658f596147d5d0f154431743469.gif[/img]
https://youtu.be/OZNU6NKe5EY?t=3m50s
Ta je tud lušna, sam k nima očal gor, jih je v predal pospravla.
Mogoče bi za GF, nekulturneža in Matiča odprl eno lepljivo temo, pa naj se tam rajcajo in jajcajo med sabo, ne pa da iz vsake teme naredijo svoj neprebavljiv šmorn.
Meni moški z očali niso všeč oziroma jih sploh ne opazim, kot jih ne bi bilo. Pri ženskah mi še gre nekako skozi, ampak samo pogojno. Pred davnimi leti sem šla parkrat ven z enim luštnim tipom, potem je pa enkrat prišel z očali in me je vse minilo. Saj zdaj nisem tako zelo striktna in danes me ne bi minilo, ampak če bi ves čas nosil očala, ne bi šlo. Žal.
Bolhna si ja. Žal.
Če sem v primerjavi s tabo jaz bolhna, sem z veseljem bolhna. Oziroma nočem biti zdrava, če naj bi bil ti po tvojem kakor zdrav. Toliko.
Ganjen sm.
Matkič pa nekulturni sta spet razkrila, da sta mahnjena na FEMDOM ženske. Da bi jima jebala mater. Nagajiva otroka, k hočeta, da bi jih ena (“erotično”) zbrcala v jajca (ballbusting), zvezala, pa z voskom po jajcih. Da poredna otroka malo našeška 🙂 Sama sta prepričana, da sta alpha males, sam se ve kdo bi nosu hlače pri bajt. No navsezadnje se tud ve, da bi jima to ustrezalo. Sta alpha males, dokler sta samska, potem se pa podredita kot cucka oz trmoglavita. Zato sta samo 2 verziji njunega stanu… Samski gobec ali pa podrejen cucek. No cenim pa ju, ker se tega vsaj na eni ravni zavedata in sta raje sama, kot da bi se podredila, ker veze kjer bi bila onedva šefa pač nočeta:) Fanta, vaju čist razumem, poznam tak kaliber tipov, nekje med alpha pa beta, ni alpha, beta pa tud ne, neko vmesno stanje, tko da se res najbol splača ostat sam, drkat kurac pa sem pa tja se spraznit, tud če plačaš pa GTFO bishes 🙂
Matkiču se redna zveza pač ne splača, čeprav ga rajcajo dominante, z njimi na dolgi rok en bi preživel, ker bi se mu vklopil alpha-want mode pa bi se spičila ko prasca, sploh ko bi bil praznih oz. izprazjenih jajc. Tko da njegov idealn lajf je bit samski, za družbo ma kolega, spraznit se gre pa na/pod kakšno dominantno, to je best life, vse ostalo bi bilo ali dogločasno ali pa preveč napeto na dolgi rok.
Nekulturni pa je jezen ker ga privlačijo le kurbe, pazite, ne prostitutke, teh ne mara. Njega privlačijo kurbe, k nikol en bo zadovolna samo z enim kurcom, četudi se tako trudi. Njegov idealen tip ženske je Lepolaska, ki se vneto trudi, da bi bila zvesta, pa nikakor ne more iz svoje kože, sama dobro ve, da se ji bo slej ko prej zahotel dodatni kurac kot bajsi ogljikovi hidrati. Edin kar lahko naredi je, da se sprijazni, da si jo bo delil, samo preko tega pa ne more. Hoče biti edini a ve, da tiste, katerim bi bil on edini so mu dolgočasne. Privlačijo ga kurbe, ki bi ga stalno okoli prinašala, se gonila, a bi se vedno k njemu vračala, le del igre je, da bi ga morala varat, take so. On pa tega ne sprejme, zato je raje sam, drka kurac. Know yourself boys:D
Samo ti pa me nasmejiš ej, svaka ti čast za zabavne analize…
Razložit mi samo morš kaj je dominantnega na onih slikicah gori, ker z izjemo morda tetoviranke mi nobena ne daje vtisa kake dominantnosti, če pa meriš na očala, pa no ja, lahko asociiraš to s kakim fetišem na ”učitlce” al pa kaj ampak ni to nič kaj femdom po moje….
Brca v temo perjato. Če bi mene privlačle kurbe, bi tud hodu z njimi, tko pa jih že od samga začetka ignoriram. Glih tiste prostaško oblečene finoče v petkah preveč namazane pa z anterior pelvic tiltom in potem kao izbočeno sexy ritko, so mi še najbolj odvratne. Pa ko jo je na smrt strah it s stanovanja, nenaličena, nepočesana, ko niti do trgovine ne upa it v trenerki pa supergah. Beda od babe.
Kako jih ne poznaš? Opisal si jih tako kot da se vsak dan z njimi družiš. Jst ne bi znala opisa k.urbe.
Ker se mi glih take same od sebe ponujajo 🙂
Če je ženska karakterno in vizualno OK, me tudi očala ne motijo.
Mogoče očala pogršajo le tiste, ki že brez očal niso ravno lepe.
Lepih žensk očala ne pogršajo, saj so očala ob njeni lepoti povsem nepomemben dejavnik.
Una tetovirana ima totalno femdom lobanjo, tisto “URE PEACE OF SHIT”, kar bi te rajcalo ko bi ti drkala kurac.. sam pol bi jo pa pretepel k bi ti šla kri nazaj v zgornjo glavo ;D Predzadnaj je čista femdom, kle bi se pretepal. Zato bi bla dobra sam kot “prijateljica”. Zadnja se tud ne pusti jebat. Prve 2-3 pa so še nerazvite, samo se že spogledujejo s femdom 🙂
Nekulturni kakšne mečeš ven. Sej veš kakšna je bla bivša, točno taka kot piše. Pa hoče da jo vzameš nazaj, bi ti vse obljubila, pol bi blo sicer spet isto kot je blo, laži/varanje, sam je taka kot je, take it leave it. Trenutno si jo leaval, sam oba veva da ga še drkaš nanjo, ker tok kot te je ona narajcala te nobena ne:)
Nigga please. Neb jo vzel nazaj pa da mi vrat prerežeš.
Ja no valda. Že vejo kerga bi imele v krempljih. Mene ko vidijo si gremo na kurac en drugmu. Okoli mene pa feminilne ležijo kot mrtve vabe, čakajo na ulov. Medtem k s kurbam se spičim, sam en drugmu bi narobe pogeldala, bi nohti in kri letela:)
Pomisl zakaj se ti ravno take ponujajo, pa tudi ti jih opaziš. Al se spremeni/premagneti ali sprejmi usodo, al pa zagrenjeno drkaj 🙂 Ni druge opcije 😀 Pokliči bivšo, spremi v zakup, da te bo morala na 3mesce prevarat, pa o tem lagat, da jo boš moral “najti” na žali. to ji je filing, da ti sčasoma izveš, da te je prevarala, kao nehote. Mačka in miš. Take feminilne, k bi ti bile zveste, so ti pa dolgočasne, kot lutka za fukat. Tebe rajcajo energetične ženske, k se rade pojahajo za rekreacijo, pa o tem lažejo, a še vedno tako, da boš na konc zvedu, da so njeni kremplji še dovolj ostri, da si poleg tebe ulovi (p)tičko in se s tem pohvali tako, da ti jo prinese na balkon, da vidš da she still has it:D
Ja vidš kakšna čustva imaš do nje, vratorežnja 🙂 Ja zdej si ti trmoglav in protestiraš tako, da raje nimaš nobene, kot bi sprejel to, da te kurbe, kot bivša, privlačijo. Da bi se kaj spremenil slabo kaže. Tako da tvoja edina obramba proti temu je, da sploh nimaš ženske, kot da bi priznal, da HOES are your life:D No morda se motim in delaš na tem, sam tega nisem zaznal. Trenutno si še tako namagenten, da te privlači BIVŠA oz. njeni ANALogi.
Change or know yourself man:) Če se spreminjaš, pa fitness ni dost:) pol ok, te bo sčasoma drug tip žensk začel privlačit kot tudi ti njih. Samo trenutno te rajcajo take kot bivša, ki bi te takoj vzela nazaj, pol bi blo spet isto kot je blo, no vsaj fukal bi, pa mal drame bi mel, tko jo pa na forumu filaš:)
Preveč enga tryhardanja tle vidm.
A bo tale dovolj ne femdom 😛 Babe itak morš nardit podrejene, s kurcom, nimajo kaj za govorit, če lahko pomeni da morš kurca tja porinit
[img]http://4.bp.blogspot.com/-luHBYYrBTdI/UqI9hPX-yqI/AAAAAAAAAPc/yZhvYJ2XfvM/s1600/Girl-with-Glasses.jpg[/img]
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/77/c7/86/77c78657ba36c7815585f970e776edea.jpg[/img]
Uh ja, tale je pa dobra, tole je samo za oplodit. Dost fem je ja 🙂 Treba jo sicer redno klat notr, da se ve kdo je šef, sam neprimerno bol fem kot une;)
Forum je zaprt za komentiranje.