Oče vozi, jaz lastnik avta.

Pozdravljeni, to lahko uredite na vseh tehničnih pregledih tako, da v prometnem dovoljenju navedete pri uporabniku Vašega očeta. Oče mora podpisati izjavo o uporabi vozila. Postopek je standarden in Vam bodo pomagali na okencu. Tako ostanete lastnica vozila vi, oče pa kot uporabnik. Lp

Pozdravljeni, ne razumem zakaj se ne da. Sam sem to storil brez težav. Pregledujem zakonodajo. če je slučajno kakšna novost. Do sedaj je še nisem našel. Morda poizkušajte na drugem teh. pregledu oz. najprej pokličite in povprašajte. V nasprotnem se lahko napiše listina, ki govori kdo je lastnik in kdo uporabnik. Na podlagi tega bi morali vpisati željeno. Sporočim, ko zvem kaj. Lp

Pozdravljeni, če je drug voznik, kot lastnik vozila se na izrečeno kazen lastnik vozila lahko pritoži in v ugovoru pojasni, da je v času povzročitve prekrška vozila druga oseba. Seveda morate navesti podatke vozika. Lp

Pozdravljeni, sem se konkretno pozanimal in hkrati ugotovil, da so se pri meni očitno zmotili oz. spregledali situacijo. Zakon ni predvidel tega, kar vi želite. Torej se ne da ugoditi vaši želji tudi z listinami, ki bi to govorile ne. Ostane Vam le, da za vsak prekršek ugovarjate, da niste vozila vi ampak navedete, da je vozil oče. Lp