Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ocenite politike po lepoti:)

Ocenite politike po lepoti:)

Jelinčič ded? Dajte no, če bi ga katera videla v živo, bi vedela, da je to en majhen, zavaljen, plešast knedl? Vsaj moj vtis. Torej ne ded, mogoče deda.

Jelinčič ded? Dajte no, če bi ga katera videla v živo, bi vedela, da je to en majhen, zavaljen, plešast knedl? Vsaj moj vtis. Torej ne ded, mogoče deda.[/quote]

Da sem bila z njim na letalu, tako, da sem ga dobro videla. Tip pač ima določeno karizmo, čeprav je debel.
Sicer pa vsake oči imajo svojega malarja. Cvikl in Barbika sta mogoče tako na prvi pogled ne glih grda, ampak vtis naslednjo sekundo je bljak.

Tle se pa strinjam z malo. Jelo ima neko notranjo moč, lepota pa ni več.V živo še bolj deluje, ko na tv. Pa sej Cvikl tudi ni neka terna, z drugega zornega kota je čist druga faca, ampak nastop ima pa prepričljiv. Zame jasno. Pa saj govorimo o neki lepoti, karizmi, ali ne?! Pustimo, kakšni so v real life.

Tale lestvica ni pol pasje fige vredna, kar na njej ni Bajuka 😛

ja, ampak razlog je v tem, ker točkovanje v minus ni dovoljeno :)))

ja, ampak razlog je v tem, ker točkovanje v minus ni dovoljeno :)))[/quote]

Kakšen minus?? Pa ste vse slepe kle gor al kaj?? To bo spet ta proti-desničarska propaganda 😉 😀

ja, ampak razlog je v tem, ker točkovanje v minus ni dovoljeno :)))[/quote]

Kakšen minus?? Pa ste vse slepe kle gor al kaj?? To bo spet ta proti-desničarska propaganda 😉 :D[/quote]

samo en problem je, da prihaja od osebe, ki se, če se že mora opredeliti, pri tej levici, opredeli za desnico 🙂

Kakšen minus?? Pa ste vse slepe kle gor al kaj?? To bo spet ta proti-desničarska propaganda 😉 :D[/quote]

samo en problem je, da prihaja od osebe, ki se, če se že mora opredeliti, pri tej levici, opredeli za desnico :)[/quote]

hihi in obratno na tej strani 😀

samo en problem je, da prihaja od osebe, ki se, če se že mora opredeliti, pri tej levici, opredeli za desnico :)[/quote]

hihi in obratno na tej strani :D[/quote]

si še ena, ki ne paše v predalček, kot jaz:)

Meni pa je Virat lep in seksi. Se čudim, da sem edina :))

GG in Peče. Ja, ja, vem, noro…..a prvi me fascinira z višino, drugi pa…..mi zares sploh ni všeč, a nekako privlači, mogoče, ker je kontra vsemu kar si v real lifu želim imeti ob sebi. Briljantina na kodrastih laskih (fuuuuj), arogantno vihanje aristokratskih ustec, mal tak pohuljen pogled. Da skrajšam, rada ga gledam.

od 1-10

Janez Janša 1
Borut Pahor 6
Milan Cvikl 3
Gregor Virant 4
Gregor Golobič 5
Zmago Jelinčič 1
Karl Erjavec 3
Peče 5

Jelinčič je primitiven in prostaški dedec brez kakršnekoli karizme.

Edini, ki bi ga mogoče 2x pogledala (od naštetih) je Virant.

Janez Janša 1
Borut Pahor 5
Milan Cvikl 5
Gregor Virant 5
Gregor Golobič 5
Zmago Jelinčič 3
Karl Erjavec 3
Peče 4

New Report

Close