Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Očesna klinika v Ljubljani

Očesna klinika v Ljubljani

Sin ima napotnico z oznako nujno za pregled pri oftalmologu in pediatrinja je rekla, da naj bi pregled opravil v 1 tednu. Poskusila bom dobiti termin v ZD Metelkova, če ga pa ne bom, bova morala na očesno kliniko. In zdaj sem ugotovila, da je v imeniku na naslovu Zaloška 29A, na internetu pa na Zaloški 2 in da piše, da se tja kar pride brez predhodnega naročanja, če imaš nujno napotnico. Zato prosim tiste, ki ste že bili tam, da mi poveste, na kateri naslov naj grem in če je brez naročanja, kdaj se začnejo pregledi.

Očesna je na Grablovičevi in če imaš napotnico s pripisom nujno, gresta pač takoj, brez naročanja tja.

Očesna je na Grablovičevi, takoj ko zaviješ iz Zaloške.
Z napotnico z oznako nujno vas bodo vzeli še isti dan, če bo treba, tudi obdržali takoj.

Hvala. Kje pa je najbližje parkirišče?

Uf, to bo težko, ne vem (nisem iz LJ, le na kontrole hodim na očesno).

Svetujem ti le, da ne parkiraš kar ob železnici ali tam kje blizu, saj redno lisičijo, mimo rampe na notranje parkirišče pa dopoldan ne spuščajo.

Tudi jaz redno hodim na očesno in res redno lisičijo tiste, ki so parkirani na bankini ob železniški progi nasproti Očesne.

Jaz skoraj vedno najdem parkirišče malo naprej med bloki na levi – torej z Zaloške se zapelji na Grablovičevo, mimo Očesne, kakih 100 m naprej potem so pa na levo bloki, garaže in parkirišče, precej zaparkirano, ampak ponavadi se najde prosto mesto.

New Report

Close