Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Očividka na covid oddelku (barabuzli svetovni. kdaj vam bodo glave letele)

Očividka na covid oddelku (barabuzli svetovni. kdaj vam bodo glave letele)

https://www.mojvideo.com/video-neprodana-slovenska-zdravstvena-stroka-2-del-o-genski-terapiji/aa4ff4b474003a607ad9

PRVI DEL:
Neprodana slovenska zdravstvena stroka o cepivih

https://www.mojvideo.com/video-neprodana-slovenska-zdravstvena-stroka-o-cepivih-tudi-starsi-vedo-ogromno/1b3a464c33328e6ff079

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin, 29.05.2021 ob 16:21

PRVI DEL:
Neprodana slovenska zdravstvena stroka o cepivih

https://www.mojvideo.com/video-neprodana-slovenska-zdravstvena-stroka-o-cepivih-tudi-starsi-vedo-ogromno/1b3a464c33328e6ff079

saj je jasno, da dohteri so vedno “molčali”, glede stranskih učinkov cepiv skozi desetletja;  ker jih je farmacevtski lobij podkupil ( od seminarjev, izletov inpočitnc v tropskih krajih, do podkupnin) So jim napredstavitvah povedali, da vseh stranskih učinkov se ne sme prejemnikov povedat.

In po pravici pove ta gospa bivša medicinska sestra – ogromno je nevroloških stransih učinkov.

Sploh na mladih, ker se cepijo, ko njihov telesni razvoj še sploh ni dokončan telesno…. Gre v bistvu za popolno preprogramiranje imunskega sistema, grob umeten poseg v njihov imunski sistem, ki se šele vzpostavlja v asu dozorevanja njihovega telesa.

Cepiva so posel. In farmamafija služi ogromne dnarce s tem.

Kar dobr poslušajte kaj vse pove.

Banda hudičeva

Naklada na kubik

Klobasa, 29.05.2021 ob 17:37

Naklada na kubik

Medicinska sestra je bila. Nakladaš ti.

Kdo si ti da kaj takega rečeš pras….

Tu je še en dokaz o genocidu in odgovor na to, od kje presežne smrti.
Fašisti so v imenu korone in koronskih podkupnin ubijali ljudi ali jih pustili umreti.

O tem govorim že eno leto. Upam, da čimveč ljudi spregovori in se fašiste obsodi za zločin.

Darwin, 29.05.2021 ob 16:13

https://www.mojvideo.com/video-neprodana-slovenska-zdravstvena-stroka-2-del-o-genski-terapiji/aa4ff4b474003a607ad9

Leni zabiti hujskač poziva druge k nasilju, sam je pa prevelika reva da bi kaj naredil.

Ne vem, koliko je to res.

Moja sorodnica je na Covid oddelku. Zdravnica. Vseh 8 ali 10 ali 12  ur v skafandru in potem natančno preoblačenje in razkuževanje. Pa tudi cepljena je bila.

To zgoraj se mi zdi hudo nakladanje in natolcevanje.

jaz enako, 29.05.2021 ob 19:45

Ne vem, koliko je to res.

Moja sorodnica je na Covid oddelku. Zdravnica. Vseh 8 ali 10 ali 12  ur v skafandru in potem natančno preoblačenje in razkuževanje. Pa tudi cepljena je bila.

To zgoraj se mi zdi hudo nakladanje in natolcevanje.

no lepo je povedala, tudi za gripo so umirali žal ljudje, kritični so bili kdaj tudi otroci, nekateri žal tudi umrli, že pred leti… jaz se spomnim sovrstnika na naši šoli – pa nismo nikoli nič zapiral

glede stanja pa ja – tud dohtarji nimajo mask – videno lani v amb. sestra in zdravnica nista imeli maske, gor sta jo dali, potem ko sem jaz stopila notri – prej ne… slišala od dveh znancev, ki delajo v isti eni bolnici – da sploh ni tako kakor nas prepričujejo

… no, če dohtar takoj, ko pride kao iz oddelka ima prvo cajt twitter odpret, da gor napiše post kako je grozno in kako trpi ipd. potem s tem dokazuje ravno nasprotno… izmučen zdravnik od gore dela ne bi prvo letel objavljat na twitter

Ti na covid oddelkih, ki dolgo časa ležijo, imajo večina virusni titer že zelo nizek, mogoče ko so v sobi za počitek so dali masko dol, drugače jih sigurno imajo. Ko sem jaz enkrat bil na covid oddelku so imeli vsi maske, tudi v sobi za počitek.

Ja, glih ti si bil na covid oddelku, p r a s e c  SDS-ss OVSKI!

Pejt nazaj na psihiatrio!

banda, 29.05.2021 ob 17:39

Medicinska sestra je bila. Nakladaš ti.

Kdo si ti da kaj takega rečeš pras….

Nekdanja medicinska sestra, ki je že dolgo upokojena mislim, da je njena izobrazba preveč pomanjkljiva , da bi lahko strokovno komentirala okoli covida ali cepiv, je pa res za Robija in kompanijo je tudi varnostnik v ambulanti strokovnjak sploh, če je iz vrst anticepilcev.

New Report

Close