Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Od brata punca in ime otroka

Od brata punca in ime otroka

Jaz pa avtorico razumem. Noseča je, pričakuje prvega otroka, saj večina nas ve, kako je to – poln si pričakovanj, želiš si, da bi bilo vse ok, izbereš ime…
Tokrat se mi pa zdi, da je prav, da je svoje razočaranje in jezo vrgla ven tukaj in se bo lahko do obiska novorojenčice že malo pomirila in z nežnostjo pogledala svojo novorojeno nečakinjo.
Lažje ti bo, če boš imela v mislih, da je to ime dobila zato, ker je svakinji in bratu všeč, deklici paše in ne zaradi nagajanja tebi
Ime lahko daš pa tudi isto – pa kaj.

OK, pa kaj vas je večina res nepismenih tukaj gor, da niste uspele (iz več zapisov) razbrati, da ženska ŽE pričakuje deklico in da sta s svakinjo očitno bili hkrati noseči???

Jaz priznam, da bi bila prizadeta, če bi bila z nekom kao zaupnica v nosečnosti, se pogovarjala o imenih in vsem ostalem in bi potem ona izbrala ime, za katero ve, da ga načrtujem sama (sploh, ker je sama fantazirala o drugih imenih). Meni se zdi normalno, da je avtorica razburjena. Pustimo to, ali jo je hotela zaj* ali ne, pa da je avtorica maščevalna, v to se ne bi spuščala. Jo pa lahko razumem. In bi na njenem mestu skomunicirala s svakinjo, da me to boli in bi jo tudi vprašala, zakaj je to storila. Pika.

Te razumem. Tudi sama bi bila jezna. Ne vem, kaj ti svetovati, kako reagirati…

Najbolj bi jo res “zajebala”, če bi dala tudi ti isto ime, v skladu s tem, kar si od nekdaj govorila. S tem bi ona izpadla budala, kot tudi je.

Ostale pa, ki ste se spravile nanjo….ne razumem, da tako slabo berete. Je noseča in pričakuje punčko. To vedo vsi, vključno s svakinjo. Kdo je zdaj nesramen?

Mater!
Zdaj pa vem, da sem imela srečo in obakrat prej rodila-ko še nismo imeli izbranih imen! Če bo to edini problem v vašem življenju…. Blagor vam!

Tudi moja svakinja je rekla, da sem ji ukradla idejo za ime (nisva nikoli na glas govorili). Zaradi mene bi svojo hčer lahko poimnovala isto. Vsak da ime, kakor hoče. Vsaka zamera je brezvezna, mogoče ti hčere sploh en boš imela.

te čisto razumem. ker sem že slišala za take primere, z možem nikomur nisva razlagala izbranih imen.

ena oseba je rekla, daj jih par naštej- začnem, pol pa: “pa ne to, to je tko grdo” (?????!!)

potem sva bila raje tiho in še hvala bogu! dobili smo malčka, povedali ime, čist navadno slovensko, pol pa cel kup pripomb nanj??? jezus, če bi prej povedala, bi me najedal do poroda!

tole z najljubšimi imeni je pa takole.

meni sta bili že od srednješolskih let najlepši imeni
Jan za fantka (preden je postalo to tako popularno)

Lana za punčko

Najboljša prijateljica je dala svojemu sinu ime Jan, pa se nikoli nisva o tem pogovarjali.
Ko sva enkrat debatirali s sestro, je izjavila, da če bi imela punčko, bi bila Lana. jo lahko kar ima, ker je ime anagram imena mojega bivšega fanta in ne razmišljam več o tem, da bi tako poimenovala svojega otroka.

Zajebala te je? Zanalasc? jao, jao…
Pa zajebi se ti njo in daj otroku isto ime! Verjemi, da tisto deklico, kateri je to ime usojeno, bodo klicali s tem imenom, drugi bodo nasli nadimek. Ponavadi je to tako.

Jaz imam sestricno (od maminega brata hci – enako kot pri vas) z istim imenom, v druzini se pa med bratranci in sestricnami (pravimi in daljnimi) kar precej imen ponavlja, pa sploh niso to Janezi/Franci in Marije/Francke, ampak imena moje generacije. Vsi smo zivi in zdravi in vedno vemo koga opravljamo, ceprav so trije z enakim imenom :))

Jaz pa avorico čisto razumem, da je jezna. Noseča je. Pričakuje punčko. Izbere ime. Ga zaupa prav tako noseči svakinji. Svakinji ime ni všeč. Svakinja rodi in poimenuje svojo hčerko ravno s tem imenom, ki ga ima izbranega že avtorica tega posta. To se meni zdi precej podlo.

In ti Jezzna boš mama? Katastrofa!! Ni ti druge, kot da se na smrt skregaš in prekineš stike, ko j….brata, pa nečakinjo…ker je res GROZNO, da tvoja nečakinja nosi TVOJE najlepše ime. Zavedaj se, da sedaj, ko si noseča, otrok čuti tvojo jezo. Škodiš sebi in še temu nerojenemu otroku. A je vredno?? Tebi očitno je.
Jaz bi otroku vseeno dala to ime, če bi mi še bilo všeč, ko bi rodila.

Moram citirati, glede na to, da se takšni stavki kar naprej pojavljajo…. ampak… kdo pa pravi, da je to njen edini, največji oooh in sploh najhujši problem? Je pač težava, ki se je pojavila in vso pravico ima, da jo do določene mere vznemiri.

Pred vsem sorodstvom se pohvali, kako si ponosna, da si ravno ti izbrala ime za njeno hčerkico. Kajti to ime ti je tako všeč, da ga bo nosila tudi tvoja hčerka. In en širok nasmeh na obraz… 🙂

Če je to res edino ime, ki ti je tako všeč, bi jaz na tvojem mestu dala hčerki TOČNO TAKŠNO IME in se čisto požvižgala na svakinjo.
Punčki bosta itak največji kolegici, isto stari, se bosta družili, morda isto oblečeni gelde na razne CA in HM, pa še isto ime bosta imeli. Njima bo ful zabavno.

Ne najedaj se s tem, bratu pač povej, da bosta pač, ker je ona “ukradla”tvoje dokončno določeno ime, pač obe pupi imeli isto ime.

ma saj nisi normalna

dolge kable imaš

ma dej nehi da ji težiš da se preveč ceni itd. nora si do amena in žalostno da ne dojameš bistva

ma kaka pošast brez možganov … in srca … SI!!

Ja, res, iz česa eni nardijo cirkus. Nož v hrbet pa take!!!
Mogoče pa “jezzna” sploh ne bo imela hčerke, da bi ji dala to prekrasno in oh in sploh ime …[/quote]
ime otroka – kaj pa je to tacga … to ni nič a ne??!!
uboga si na duhu

tebi se tudi kolesa vrtijo v nasprotno smer

veš, kaj si ti, preproščina? ena velika svinja, žleht in brez pameti!!

TI boš itak imela fantka:-)))))) Takrat ji pa “njeno” idejo za ime ukradi.
Tako bo volk sit in koza cela:-)

ti tudi nimaš mozaka, kaj?
nezrela in neumna si kvečjemu ti. to neizpodbitno dokazuješ s svojim bolanim postom.
a zdaj, ko otrok še sploh ni rojen, naj se ukvarja z njegovim zdravjem? ime pa ni važno, tudi če je brez njega
se vidi, da ti niti od daleč ni jasno, v čem je point njenega posta

da ne bi slučajno kdo mislil, da se s tem nickom podpisuje avtorica posta, ker se ne 😉 jo čisto razumem in ji verjamem, da jo je tista pošast do amena zajebala. jaz bi jo ubila, prasico!!!! ker da ti kaj takega naredi … grozaaaaaa

ma kaka pošast brez možganov … in srca … SI!![/quote]

tablete vzemi,mesa se ti ze..

ma kaka pošast brez možganov … in srca … SI!![/quote]

tablete vzemi,mesa se ti ze..[/quote]

mogoče jih je pa že in se ji sedaj od tablet “malo vrti” 😉

New Report

Close