Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Od česa živi CoolFotr

Od česa živi CoolFotr

Občasno malo spremljam njegov FB. Mi je jasno da so razni izleti in počitnice sponzorirani, ravno tako kaki izdelki. Ampak od kje plačujeta račune za elektro, vrtec in to?

Kolikor vem nihče od njiju ne dela, od njunega Tejani kithen pa tudi ni zaslediti nič.

Tudi meni ni jasno. S cim ta dva prezivljata svoje tri otroke ?

Tudi meni ni jasno. S cim ta dva prezivljata svoje tri otroke ?

Mogoče snemata coolfilmčke za odrasle…

Njegova žena je tista z opičjim ksihtom – planet apes varianta?

Zadnjič sem brala, da Rebeka Dremelj živi od blogerstva in influenstverstva, tako da očitno se da tudi tako, da nič ne delaš, malo snemaš otroke pa sebe, pa je.

haha, verjetno sva brali isti članek, tudi meni se je zdelo smešno, ko sem to prebrala. Aja, pa na prodajo parfumov si pozabila, če se prav spomnim. Mogoče pa s tem zasluži.

od vašega DDV prejema socialo ☺

A to leti na Mirka Cmerarja?

A to, da malo snemaš, editiraš in objavljaš vsebino ( ki ti je očitno zanimiva, če ne ne bi kliknila nanjo ), pa ni delo?? Iz prve roke ti povem, da gre v to VELIKO dela. Ki mora biti, kot vsako drugo – plačano.

Če si starejša od 50 let, potem še nekako razumem, da se ne razumeš v medije, če si pa mlajša, potem me resno skrbi tvoja splošna razgledanost.

A to, da malo snemaš, editiraš in objavljaš vsebino ( ki ti je očitno zanimiva, če ne ne bi kliknila nanjo ), pa ni delo?? Iz prve roke ti povem, da gre v to VELIKO dela. Ki mora biti, kot vsako drugo – plačano.

Če si starejša od 50 let, potem še nekako razumem, da se ne razumeš v medije, če si pa mlajša, potem me resno skrbi tvoja splošna razgledanost.
[/quote]

Lepo prosim povej za nerazsvetljene oz neuke. KDO jim plača? Jim razne firme, ki jih občasno oglašujejo nakazujejo mesečne honorarje? Res me zanima od koga natančno se financirajo ti Oopsi in Cool fotri. Bi razumela, če bi imeli svojo spletno trgovino s kakšnimi izdelki, samo tako pa… In še, to bi morali biti veliki denarji, recimo 2, 3 jurje mesečno najmanj, da se jima splača imeti odprt s.p.

Lepo prosim povej za nerazsvetljene oz neuke. KDO jim plača? Jim razne firme, ki jih občasno oglašujejo nakazujejo mesečne honorarje? Res me zanima od koga natančno se financirajo ti Oopsi in Cool fotri. Bi razumela, če bi imeli svojo spletno trgovino s kakšnimi izdelki, samo tako pa… In še, to bi morali biti veliki denarji, recimo 2, 3 jurje mesečno najmanj, da se jima splača imeti odprt s.p.
[/quote]
Je preveč za razlagat. Ampak to so orng posli s kar zajetnim denarjem.
Moraš kaj vedeti in obvladati.
Poznam eno, ki ji mesečno firme nakazujejo, da se nekje na eni njeni fotki pojavi njihov logo.
Veliko denarja dobi in prav lepo živi .

Je preveč za razlagat. Ampak to so orng posli s kar zajetnim denarjem.
Moraš kaj vedeti in obvladati.
Poznam eno, ki ji mesečno firme nakazujejo, da se nekje na eni njeni fotki pojavi njihov logo.
Veliko denarja dobi in prav lepo živi .
[/quote]

živjo! mene pa zelo zanima,kakšni veliki denarji so to in kdo jim plačuje in na kakšen način. namreč,daleč od tega da me daje fovšarija,mam jaz svoj posel in sem z njim zadovoljna,gre s emi da bi razumela,ker če pomislim prva stvar ki mi pade na pamet,youtuberj-ji recimo služjo na oglede in jim you tube plačuje. Cool Fotr sam snema,na svojo kamrco,tud ne vidim na njegovi strani da bi imel oglase,ki bi jih ljudje klikali in tako dalje.. Nam lahko razložiš nam neukim? namreč moj posel sega še iz časa jamskega človeka..tko da bi blo fajn da se kej naučim :))

seveda, da promovira, kar poglej, ima skoz kapo z napisom in promovira skozi video izdelke, samo ne direkt, ampak tako spotoma . to je bilo opaziti na ene parih vlogih, sicer jih ne spremljam , samo enkrat sem pofirbcala ene par videov.

Vsak mesec imam 10.000e plusa, moraš pa znati se dobro prodajati. Moje področje je moda za starejše..30-40 let..

živjo! mene pa zelo zanima,kakšni veliki denarji so to in kdo jim plačuje in na kakšen način. namreč,daleč od tega da me daje fovšarija,mam jaz svoj posel in sem z njim zadovoljna,gre s emi da bi razumela,ker če pomislim prva stvar ki mi pade na pamet,youtuberj-ji recimo služjo na oglede in jim you tube plačuje. Cool Fotr sam snema,na svojo kamrco,tud ne vidim na njegovi strani da bi imel oglase,ki bi jih ljudje klikali in tako dalje.. Nam lahko razložiš nam neukim? namreč moj posel sega še iz časa jamskega človeka..tko da bi blo fajn da se kej naučim :))
[/quote]
Če bi bila ti jamska influencerka, bi ti ostrivec puščic lahko plačal za napis “ubito s puščico Megašut” na tvoji stenski slikariji. Koliko mesa bi dobila v usta bi bilo odvisno od tega koliko obiskovalcev bi se zvrstilo v tvoji votlini, kar je povezano s tem kako si prepoznavna v svoji jamski okolici oziroma kako radi te imajo tvoji votlinski obiskovalci. No mogoče je zadnji stavek malce preveč nazoren.

mene pa zelo zanima moda 30-40, pa te nisem zasledila na družabnmih omrežjih, škoda. daj kak namig, prosim. Mogoče zato, ker nisem na fb, to pa res ne.

so otroc porisal stene, so belili za reklamo – ornk posnet video tudi z otroci pri izboru in predstavitvi barve…
si umivajo zobe promo elektricne ščetke
zdaj je aktualen deichman – vse šuhe kupujejo v dajhmanu.
Onadva vse kar naredita je reklama, se mi zdi,da vedno bolj očitna, ko so bili otroci še manjši tega ni blo toliko.
Njihovi izleti v terme olimia npr. – vse zastonj reklama.
Pa saj non stop delajo neke predstavitvene videe izdelkov – od igrač naprej,itd. vse to je reklama

[/quote]

V našem naselju. Vozita dva sponzorska avtomobila( volvo, audi Q5..živita v 100 kv penthousu, otroci v dragih firmah, prav tako onadva..potovanja, in celo poroka bo sponzorska v vrednosti 50.000e..sta v srednjin letih, obnašata se pa slabše kot otroci.

O Teji in Janiju…on ima enga sina od prej, če ne veste, so pa skor moji sosedi. Teja je pred leti tekmovala za miss Slovenije.

PRIKRITO OGLAŠEVANJE bi moralo biti kaznivo!!!

Vse kar se bo pr takih ljudeh promoviralo bo na moji črni listi in ne kupujem več pri njih ali njihovih izdelkov.

če pa oni promovirajo Pegeuta Rifterja, da se z njim vozita. Ti pa o volvotu in audiju pišeš. zato te sprašujem.

Živijo od reklam. Candy, Peugeot, Deichmann, Pivka, Apple, Canon, Crocs, Pivka, Dexy Co, Helios, Gopro… samo iz par zadnjih njihovih objav. Ne vem če bi si sicer šli poročne čevlje kupovat v Deichmann 😉

Najboljs pa je ko jim kdo na fb napise da kako hudica oni majo za zivet pa nic ne delajo unedva pa zmer ven padeta. Bog ne dej da jim kdo napise da se prodajata in da vsaj svojih otrok ne bi v to vlacila. Uh takrat sele pade in se od ovc k ne znajo mislt s svojo glavo. V vlogih govorita kako morta sparat d nimajo neki ful denarja. Pol ti grejo na dopust v hotel za 5 oseb za recmo 10 dni, sponzorsko ker mi bi mogl odstet vsaj 3 jurje za to. Oni hvaljo hotel, agencijo prek katere grejo in zraven imata se dopoldan animacijo kuharijo za otroke, cca 1 urco.. sebefa vse to posnameta itd. Pol grejo se za skor 14d v app z lastnim bazenom….se ve, ce bi smrtniki sli tkole bi hladko spusil 10 jurhev. Da o obiskih drugih zadev ne govorimo. Vse je isti princip. Zravn so se razni recepti za npr mercator itd. Vse lepo in prav, vem d ni enostavn se snemat, da montaza velik cajta pobere. Sam zakaj morta takoj skoct ko jima nekdo nastav ogledalo. Kao isceta nasvet, dobita v tistih komentarjih en dva konstruktivnga, pa itak hop po teh izjemah ker ne kricijo isto kot ovce. S tem da prakticno vsako bolezensko stanje izpostavita in se dela iz tega cela drama. Ob vrocini otrok je una cela zivcna razvalina, pa majo, kot se izkaze najveckrat sam virozo. Ne pomislta pa kok je otrok in starsev, kjer dejansko bijejo bitko za zivljenje, se soocajo z veliko hujsimi stiskami, pa ne delajo take drame. Dramo delata iz vsake stvari, tud iz npr spanja otrok. Neki res dobrih nasvetov sta dobila ko sta sprasevala o tem kako otroka navadt dpat v svoji postelji….zgledal ni da bi kj od teha sploh probala, tko recmo pocas 14 dni in vztrajala. Ne po par dneh je vlog ja smo probal je bil jok ne gremo se tega. A bejz. In seveda vsi ki ne lajajo/mo v isto smer kot onedva smo crne ovce za njiju in takoj bo padu vlog o tem kok sta boga, kok je folk nevoscljiv itd. Da bi pr seb nardila cistko o to pa ne. Sem prepricana, da bota tud o tej temu, kot ze kdaj prej, naredila vlog o tem kako smo vsi grdi, oni pa bogi. Jz pravm ce se javno izpostavis pol se tud obnasej. Ne da na komentar da se prodajata in s tem tud otroke in od tega zivita, skocta napiseta da to pa ze ne ni res. Ni posteno do teh ki jih spremljajo no moralno to meni ni. Bod cool pa povej direk tko k je. Avto smo dobil v zameno za to in to, to in ono igraco/opremo za otroke v zameno za to in to., dopust bi nas kostal toliko in toliko samo ker smo tole pa tole nardil smo placal manj oz nic. In ja res bi bilo lepo ce ne bi otrok tako izpostavljal, samo potem bi bila velikoooo manj zanimiva za rajo, vsecke, sledilce. In ja priznam, kot sem rekla ni enostavn tud to ne d se snemas, razmisljas o cem vlogat d bos zanimiv, montirat….

New Report

Close