Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Od česa živi CoolFotr

Od česa živi CoolFotr

Za njiju nimam pojma, je pa pred leti, ko sem bil še malo bližje tej (nikdar pa del!) sceni, recimo temu ‘estradni’, je bilo v njej en kup ljudi, za katere nihče ni vedel, kaj pravzaprav delajo in s čim se preživljajo, so pa na zakuski po dogodku praviloma planili na prigrizke kot kobilice na žitno polje.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

a kao da nimajo za jest? so bli lačni? nisem razumela kaj si hotu s tem povedat..

a kao da nimajo za jest? so bli lačni? nisem razumela kaj si hotu s tem povedat..
[/quote]

Ja, delovalo je, kot da nekateir ‘estradniki’ že cel teden niso jedli. Saj niso vsi enaki, ampak veliko je nekih mešalcev megle, pa mujtibaričev, morda celo na socialki.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Ja, delovalo je, kot da nekateir ‘estradniki’ že cel teden niso jedli. Saj niso vsi enaki, ampak veliko je nekih mešalcev megle, pa mujtibaričev, morda celo na socialki.
[/quote]

ma uff,kok se men te “socializing” gabijo. Da kdaj uspem v svojem poslu (je tak da je zlo tud z meidjsko prepoznavnostjo povezan,hočš al nočeš,še vse iz mojga foha so stlačli v medije) in to mingljanje po teh eventih za kozlat. Tko k se mingljajo razne javne osebe..včasih je blo tko da si vidu na zadnji strani Lady kao dogodke slovenske smetane.. če ni z mojim fohom res tesno povezano,da res morm bit tam (o tem je za diskutirat) ni šanse da bi na te evente hodila.. men je to za skozlat. Doma,TV,moja živalca,dobra papica..pa ni boljšga! nevem zakaj to zdej govorim..ampak me je pač spomnilo. Mene to odbija.. to nisem jaz,ne počutim se ok. Isto velja za druženje. Počutim se ok s preprotsimi ljudmi,ne pol z unimi k si uspešen pa ti podlate ližejo.. dej odjebii

ma uff,kok se men te “socializing” gabijo. Da kdaj uspem v svojem poslu (je tak da je zlo tud z meidjsko prepoznavnostjo povezan,hočš al nočeš,še vse iz mojga foha so stlačli v medije) in to mingljanje po teh eventih za kozlat. Tko k se mingljajo razne javne osebe..včasih je blo tko da si vidu na zadnji strani Lady kao dogodke slovenske smetane.. če ni z mojim fohom res tesno povezano,da res morm bit tam (o tem je za diskutirat) ni šanse da bi na te evente hodila.. men je to za skozlat. Doma,TV,moja živalca,dobra papica..pa ni boljšga! nevem zakaj to zdej govorim..ampak me je pač spomnilo. Mene to odbija.. to nisem jaz,ne počutim se ok. Isto velja za druženje. Počutim se ok s preprotsimi ljudmi,ne pol z unimi k si uspešen pa ti podlate ližejo.. dej odjebii
[/quote]

Zdej pa ne vem al ti to resno ali si pa kak alter nick od kakšnega forumovca…kateri posel pa je to, prodaja gruzijskih vin? :p

Zdej pa ne vem al ti to resno ali si pa kak alter nick od kakšnega forumovca…kateri posel pa je to, prodaja gruzijskih vin? :p
[/quote]

ma ni važn.. neki bluzim ke u tri dni.. sm že full zaspana.. nočko :)) see ya

Vse to mi je jasno: zastonj avto, zastonj počitnice itd itd

Ampak od kje zaboga imajo keš za plačilo položnic? Sta na socialni podpori?

Jaz se pa zadnjič razmišljala, da se dejansko splača biti influencer (meni je to še vedno nagnusno, ampak funkcionira). Tisti, ki kaj prodajate in ste plačani po učinku. Naprimer telefonska prodaja. Pomislite, koliko dobite za en biznis. Sedaj pa ni vrag, da ne bi nekdo dobil vsaj kakšnega biznisa z eno fotko, ki jo vidi toliko in toliko ljudi. Tudi časovno se splača … nekaj ur ali ena fotka …

Tudi jaz se že dalj časa sprašujem.Živijo od tega,da imajo vse zastonj.Na morje grejo zastonj parkrat letno(reklama)
Za oblečt dobijo zastonj.Npr sia,teja sta nosile lansko leto tiste tunike vse skupaj v vrednosti nad 100 evrov.ene 2 leti nazaj so bili oblečeni v gap,potem so šli nedolgo nazaj v mobilne hiške na morju.Potem razne igrače,superge,make up.

No ampak mislim,ko bodo otroci malo večji se bo tudi to hitro končalo.
Najbolj smešno mi je bilo,ko je jani delal skutine štruklje iz KUPLJENEGA vlečenga testa.
Čak a ni on kuhar?A nista odprla podjetja za kuhat?
res je problem moko in vodo v mešalnik zmetati.

Teja ima s. p., za 2017 ok. 70.000 prometa, tako, da jim gre čisto v redu. Torej ne dobijo samo zastonj stvari, ampak so za ta sodelovanja tudi plačani Bo pa zanimivo opazovati, kako bo, ko bodo otroci malo zrasli. Jim bo tak način življenja samoumeven in ga bodo še naprej sprejemali ali se bodo temu uprli? Ker se spomnim tistih kuharskih oddaj Valentine in Lula Novaka, v katerih starejša hčerka v puberteti ni hotela nastopati.

V bistvu mi je povsem vseeno. Vem kdo je to iz medijev, ne spremljam pa njihovih objav itd.

Iz večine postov tu veje foušija…. če ne bi ljudje klikali, gledali, komentirali- zadeva ne bi laufala. Tako pa sta samo s tole odprto debato dobila vsaj nekaj 10 ali 100 novih ogledov in spet veliko €€€… tako nekako (pre)živita

cool fotr ne živi od ogledov.vsaj od posnetkov objavljenih na facebooku ne

Sori, ampak zame življenje v tistih oranžnih blokih v Šiški ni “bogato” življenje na visoki nogi.
100 kv veliko stanovanje lahko imata, a je pohištvo ala Ikea – sama iverka.
Se že na daleč vidi, da ni kvalitetno.
Glede avtomobilov je pa vprašanje koliko časa bosta še lahko furala tak stil.
V nedogled prav gotovo ne, vsaka pravljica se enkrat konča.
Avtomobila imata verjetno v začasno uporabo … in nista njuna last.

Ni vse zlato, kar se sveti.
Se pa da na račun otrok očitno dobro živeti, tako ali drugače.

… jima pa Elektro, Snaga, Vodovod, Rtv, T2 (?) verjetno “sponzorirajo”.
Kaj bosta čez ene 10 let, ko otroci ne bodo več želeli sodelovati v tem “resničnostnem šovu” in se izpostavljati, ker se jim bodo sošolci posmehovali?
Kdo ju bo pa potem sponzoriral?
Recimo pri 50 letih?
Je hudo, ko človek enkrat prileti na realna tla …

Je pa tudi res, da so dandanes največje “zvezde” tisti, ki izpostavljajo svoje življenje celemu svetu … ne znajo pa dejansko nič.
Poplnoma nič. Razen snemati svoj vsakdan in/ ali izpostavljati mladoletne otroke, ki se ne morejo še upreti temu.

Koga sploh še zanimajo geniji, umetniki, intelektualci in ljudje, ki spreminjajo svet na bolje?
Ves svet postaja izumetničen in instant. Žalostno.

Sploh če imaš moža, ki te preživlja.

Ker kuhanje zagotovo ni ena od mojih vrlin, se mi pojavlja vprašanje – sta moka in voda dovolj, sol, kvas tu nista v igri?

Teja ima s. p., za 2017 ok. 70.000 prometa, tako, da jim gre čisto v redu. Torej ne dobijo samo zastonj stvari, ampak so za ta sodelovanja tudi plačani Bo pa zanimivo opazovati, kako bo, ko bodo otroci malo zrasli. Jim bo tak način življenja samoumeven in ga bodo še naprej sprejemali ali se bodo temu uprli? Ker se spomnim tistih kuharskih oddaj Valentine in Lula Novaka, v katerih starejša hčerka v puberteti ni hotela nastopati.
[/quote]

Ma ja, ti najstniki imajo včasih čudne fore. Nekoč sem gledal oddajo American Preppers ali nekaj takega in ena od družin je imela oklepnik in smrklja ni hotela izvidovati skozi periskope ampak je hotela s kolegicami jagat fante…

1. Cool fotr živi od dela
2. Sponzorske zadeve niso zgolj “brezplačne”, podjetja plačajo da oglašujejo svoje izdelke preko coolfotra (enako kot plačajo reklamo na TV, 24ur itd)
3. Če se nekaj vam njegov način dela ne zdi delo, oziroma mislite da nekdo, ki opravlja neko delo “ne dela nič” je to problem vašega nerazumevanja kaj se dela v ozadju (lahko pa kadarkoli probate z takšnim nedelom živeti, vložek je minimalen
4. Kako bo služil ko otroci odrastejo? Enako kot vi ki izgubite “normalno” službo, se bo že mogu znajdet.

Osebno on ni po mojem okusu, je pa dejstvo da obvlada in je mnogim ljudem všeč (meni je pa pač kdo drug všeč). Kapo dol.

Ja, zakaj pa ne bi delal s kupljenim testom, pa četudi je profi kuhar? So mu očitno že plačali, da reklamira dotično znamko testa :))

Mislim da se od tega v Slo ne da ziveti zato me cudi ko kvazi znani recejo da blogajo itd…in s tem sluzijo . Sem ze zasledil ko so najbolj popularni v Slo priznali da se od tega ziveti ne daaaa….

Nekateri živijo od tega.
Recimo Lepa afna.
pa Katja grudnik- Viva la vida

Po medijih piše oz. sami youtuberji povedo, da ne zaslužijo veliko, tudi če se dogovarjajo s podjetji, da pač ne zaslužijo dovolj, da bi lahko od tega dan na dan živeli. Tukaj ni rednih plač, kot pri rednem delu, tko da je kar težko tole vloganje. Računajte, da morata si izmisliti scenarij oz. zgodbo, potem to posneti in predvsem zmontirati, vmes pa že gruntati, kaj se bo snemalo naslednji dan.

mislim, da ima afna neko službo na radiu, tako da mislim, da ne živi samo od tega.

Večina teh ‘umetnikov’ diha na škrge.
Jasno ne bodo jamrali in priznali da so zapufani.
Da vlečejo vse od sociale.
Med temi faconarji je bil tudi rezalec roke Abramov. In taka je večina. Si da gor en reklc, gre na prireditev – se pofotka za rumeni tisk in potem plane na hrano.
Ta scena, ki jo furajo rumene revije, gre meni že od nekdaj na jetra (da ne napišem drug organ).
Sploh ko smo padli iz YU scene – v Slovensko.
Obup, kdor se še spomni.

Ker južnakinje (festivali ipd) je bila res lepota! V publiki ena sama lepota! Kaj šele na odru, eleganca… u nulo spedenane gospe.

Nihče ni imel nič za pisat. Fotkali so stare dame s povešenimi joškami. starikavimi rokami pa so si ‘dame’ kljub vsemu nadele večerne obleke z dekolteji ….. fak, živa groza!!!! Kazali vse pritlehne goljufe… nima rumeni tisk meje!

Danes večine ni, ker so propadli. To so posla, kjer ne boš srečal uspešneža. Tam je samo še raja v stilu Lovenjakove. 🙂

Redne plače imajo samo navadni delavci. Ko rečeš tukaj ni rednih plač je isto kot da bi za vse s.p.-je rekel da tukaj ni rednih plač. So pač v panogi kjer je treba iskat delo in stranke. Tut vsak s.p. ne uspe, in tisti ki ne tut jamrajo da ni rednega dohodka. Jamrajo upravičeno, da ne bo pomote, ampak če ne uspe vsem, ne pomeni, da ni uspelo nikomur. Se pa strinjam da je youtubanje in podobno težka panoga in zahteva veliko dela.

New Report

Close