Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Od česa živi CoolFotr

Od česa živi CoolFotr

No tocno …Lepa afna je sama izjavila da samo od tega ne more ziveti 🙂

A mi malo opišeš kdo in kaj je ta cool foter? Nisem neki trač bralec, ampak zdaj sem pa radoveden.

A to, da malo snemaš, editiraš in objavljaš vsebino ( ki ti je očitno zanimiva, če ne ne bi kliknila nanjo ), pa ni delo?? Iz prve roke ti povem, da gre v to VELIKO dela. Ki mora biti, kot vsako drugo – plačano.

Če si starejša od 50 let, potem še nekako razumem, da se ne razumeš v medije, če si pa mlajša, potem me resno skrbi tvoja splošna razgledanost.
[/quote]

Jaz nisem starejši od 50let, pa ti lahko povem, da to ni nobeno delo ampak brez potrebno mešanje megle za novodobne bedake. Da se s telefonom snemaš, kavsiš bedarije, z besednjakom osnovne šole, razgledanost dometa vaške ceste, oprosti to ni nobeno delo.
Z mediji se naj ukvarjajo strokovno usposobljeni ljudje in naj bodo za to primerno plačani, ne pa vsak lenuh, ki je želen 5 minut slave!
Je pa res, dokler publika podpira takšne blesarije, je očitno kšeft!

Se strinjam glede naše ” estrade”.. Obup. Ena moja kolegica je skoz nekaj zraven, pa me vabi, naj grem na to, ono prireditev, otvoritev…..
Po pravici povedano, mi je tolk bedno, da bi me bilo sram bit zraven, sem ji tudi povedala in se ne grem tega..tak prisiljen, fake, wannabe folk..Ne hvala.

Se strinjam glede naše ” estrade”.. Obup. Ena moja kolegica je skoz nekaj zraven, pa me vabi, naj grem na to, ono prireditev, otvoritev…..
Po pravici povedano, mi je tolk bedno, da bi me bilo sram bit zraven, sem ji tudi povedala in se ne grem tega..tak prisiljen, fake, wannabe folk..Ne hvala.
[/quote]

Jani ma stalno sluzbo na ministrstvu, to je enkrat en pisal na medovernet. Tako da, vi kar verjemite da ma sp… pa da se da zivet od njega….

Lepa afna ima še službo na radiu Antena…

Valda pa dobijo neki denarja od raznih sponzorjev (npr. Perutnina Ptuj – ko sta kao neki tekmovala med sabo v kuhariji, pa očitno tisto testo…) da imajo za položnice. Se kar neki denarja tako dobi, pa razne zastonj počitnice, pa sponzorski avti, pa razni vip dogodki, pa slikanja…. Očitno se znajdejo, drugi pa to ne znamo oz. se tega nočemo iti, pa zato hodimo v službo od 8 – 16h. Vsak po svoje

New Report

Close