Od implantata do nadgradnje zoba v Mariboru
Meni so prejšnji teden vstavili implatante, sedaj moram počakati 4 mesece, da se vrastejo. Delali mi bodo metodo All on four v Ljubljani. Ko sem spraševala za cene v Zagrebu so bili nekateri dražji kot pri nas, tako, da se po moje res ne splača hodit na hrvaško, sploh, če bi šlo kaj narobe. Izdelali mi bodo porcelanaste zobe, kako bo narejeno pa ne vem, samo upam lahko, da bo vse ok. Zakaj ti pa ta zdravnik, ki ti bo vstavil vsadke, ne naredi tudi zobe? Me pa zanima koliko boš plačal samo za vsadke, če ni skrivnost.
Najprej da povem, da sem si vse dala narediti na Hrvaškem, žal ne poznam nikogar v Mariboru. Sigurno pa obstajajo:) Ne vem, če sploh veste, da so to drugačne kronice, kot tiste, ki jih natakneš na korenino. Pa postopek odvzema odtisa je dosti bolj kompliciran. Tole vam res ne more delat ena dohrarca tik pred penzionom, pa je nočem žalit. Stomatologija gre ravno tako naprej in so nove tehnike, materiali itd. Jaz sem hodila sem. Evo, še link: https://youtu.be/iGPOfMpl9Pc
Najprej da povem, da sem si vse dala narediti na Hrvaškem, žal ne poznam nikogar v Mariboru. Sigurno pa obstajajo:) Ne vem, če sploh veste, da so to drugačne kronice, kot tiste, ki jih natakneš na korenino. Pa postopek odvzema odtisa je dosti bolj kompliciran. Tole vam res ne more delat ena dohrarca tik pred penzionom, pa je nočem žalit. Stomatologija gre ravno tako naprej in so nove tehnike, materiali itd. Jaz sem hodila sem. Evo, še link: https://youtu.be/iGPOfMpl9Pc%5B/quote%5D
nooo, a bi še prosim lahko zaupala ceno, ki si jo plačala in za koliko zobov ( da bodo vedeli po kosu). in kolikokrat si šla dol. Hvala!
Zala02
Zaradi parandatoze sem ostala brez vseh zgornjih zob in imela bom snemljivo, ker fiksno ravno zatadi parandatoze ne priporočajo. 4 vsadke so mi že vstavili in po 4 meseceh mi naredijo zobe, rekli so, da vodo keramični Cena za vse komplet je 4200, Artident v Ljubljani. Če parandatoze ne bi imela, bi mi naredili fiksno in bi imela zobe v 24 urah.