Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od kdaj je spolnost s 15 ali 17 letnico poedofilija, a spet lažejo

Od kdaj je spolnost s 15 ali 17 letnico poedofilija, a spet lažejo

Včeraj po tvjih o primeru neke pedofilije. Ok razumem to, meni je to ogabno totalni kriminal, takim boi jaz dal en znak na čelo da bi vsi vedelo, pa domobrancem in kvizlingom tudi, ampak spolnost s 15 letnico oač ni pedofilija kakor je bilo vsaj z moje strani razumeti mnoge tudi LAŽNJIVE medije. a spet natocujejo lažejo in zavajajo. rečeno je bilo preiskuje se spolne zadeve na mladoletne osebe. Čaki bed…, moraš jasno povedat , pedofilija je do 15 let, nad 15 let pa to ni več pedofilija ampak gre za dovoljen seksualni odnos med dvema ali mladoletnima nad 15 ali polnoletn in mladoletna oseba, seveda z PRIVOLJENJEM.

Če ima oseba nad 15 let in privoli v spolnost potem ni niti prekrška kaj šele kaznivega dejanja v nobeni obliki.

Popravite me, ali se je zakon kaj spremenil.

Vem kar za mnoge primere ko polnoletni nabijajo na polno 15 16 letne frčafele in to vsi vedo. A jih pol prijavim zaradi spolnega napada in pedofilijo. A bodo odgovarjali tudi starši ki to vedo in podpirajo. Ajde dvoličneži in hinavci javite se. Trebušak, da se ne boš razpočil tam na kanalu a.

Kršitev spolne nedotakljivost z zlorabo položaja
174. člen
(1) Kdor zlorabi svoj položaj in tako pripravi osebo drugega ali istega spola, ki mu je podrejena ali od njega odvisna, k spolnemu občevanju, ali da stori oziroma trpi kakšno drugo spolno dejanje, se kaznuje z zaporom do petih let.
(2) Učitelj, vzgojitelj, skrbnik, posvojitelj, roditelj ali druga oseba, ki z zlorabo svojega položaja spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo, staro nad petnajst let, ki mu je zaupana v učenje, vzgojo, varstvo in oskrbo, se kaznuje z zaporom od enega do osmih let.
prečitaj si še ta odstavek iz veljavnega kazenskega zakonika in pusti mladoletnice pri miru.

KZ govori o tem, da je spolni odnos z osebo mlajšo od 15 let kazniv.  Pedofilija pa je spolna nagnjenost do otrok. Zame je pedofil nekdo, ki ima spolna nagnjenja do otrok, ki še niso spolno/telesno zreli. Osebno sem mnenja, da tip, ki seksa s punco, ki je npr. stara 14 in je že v celoti razvita, ni pedofil, vseeno pa je to kaznivo in je prav, da je kaznovan.

Lubi boh spet zabit folk – ločite že enkrat pedofilijo (spolna privlačnost do otrok pred puberteto) in spolno zlorabo mladoletne osebe (pod 15 let). Pač polpismen folk.

In ja – 15 letnica lahko s privoljenjem mirno fuka s 90 letnikom, če ji tako paše. V nekaterih srednjeevropskih državah pri 14tih, v Španiji pri 13 itnp.

očitno se že cel teden tukaj gor limajo tipčki, ki imajo nagnjenje do zlorabljajočih oblik spolnosti in medosebnih odnosov. Kar seveda glede na splošno mentaliteto nekaterih, predvsem moških osebkov, tukaj gor ni nič čudnega. Prej sem prilimala gor člen KZ, ki govori o tem, da je tudi seks z osebo nad 15 let lahko kazniv, če se zgodi z zlorabo položaja. Vsekakor je še bolj vprašljivo, zakaj nekatere moške tako zelo privlači spolnost z ranljivimi, poškodovanimi, podrejenimi, zlorabljenimi, revnimi, duševno motenimi ženskami? Ker ne morejo zdrave, normalne dobiti ali je še kaj drugega v ozadju? In to še reklamirat?

Lahko da ni kaznivo, ampak normalno pa to ni. Sploh pa zdaj ko imaš 30 let stare pa so kot da so ušle iz vrtca. Ne- to ni mišljeno kot kompliment.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 19.11.2024 ob 09:31

očitno se že cel teden tukaj gor limajo tipčki, ki imajo nagnjenje do zlorabljajočih oblik spolnosti in medosebnih odnosov. Kar seveda glede na splošno mentaliteto nekaterih, predvsem moških osebkov, tukaj gor ni nič čudnega. Prej sem prilimala gor člen KZ, ki govori o tem, da je tudi seks z osebo nad 15 let lahko kazniv, če se zgodi z zlorabo položaja. Vsekakor je še bolj vprašljivo, zakaj nekatere moške tako zelo privlači spolnost z ranljivimi, poškodovanimi, podrejenimi, zlorabljenimi, revnimi, duševno motenimi ženskami? Ker ne morejo zdrave, normalne dobiti ali je še kaj drugega v ozadju? In to še reklamirat?

Mijav mijav nehaj napadati, ker ti je avtor jasno napisal, če gre pri starosti nad 15 za SP. Odnos s privoljenjem to ni pedofilije…

In ja jaz sem ženska, se spomnim ene vrstnice, malo mlajše od mene, ki se je pri 13 hvalila, da je intimna s svojim prijateljem, sošolcem… Kaj ti želim povedat, da do takšne punce na žalost, ki pri taki starosti seksajo po lastni želji s svojimi vrstniki.

Če pa gre za zlorabo položaja in prisilni so. Odnos je pa to kaznivo tudi kasneje… Prisilni spolni odnos je posilstvo, ki je kaznivo, ni pa vse pedofilija.

Se zdi da ti ne lociš pojmov…

Če gre za spolne odnose z mladoletno osebo v okoliščinah, kjer se šteje za zlorabo položaja (učitelji, trenerji, zdravniki, župniki, …), potem zakonodaja sploh ne predvideva ali upošteva privolitve. Tak moški je avtomatsko smatran za krivega oziroma, da je spolno nadlegoval mladoletno osebo. Velja tudi za žensko, seveda, če je ona na položaju in ima spolne odnose z mladoletnim fantom.

Izven tega pa so spolni odnosi dovoljeni z mladoletno osebo starosti nad 15 let, če gre za konsenzualni odnos. No, saj isto velja pri polnoletnih. Res pa je, da je praksa naših sodišč malo šepava, ko gre za spolno nadlegovanje odrasle ženske. Včasih je občutek, kot da bi skoraj morala svoj NE najprej overiti pri notarju, da sodišče razume, da ni želela imeti spolnega odnosa.

Ne glede na zakonodajo pa, roko na srce, nimam prav lepega mnenja o takih, ki se spuščajo v spolne odnose z mladoletno osebo. Dopuščam, da gre v nekaterih redkih primerih za ljubezen življenja in bosta ostala par do penzije in še dlje, ampak v večini gre za zlorabo naivnih mladostnic. Noben me ne bo prepričal, da ni tako.

Pri 15 letih ni nobene privolitve.  Do 16 leta je kaznivo in pika.  Kaj imajo v Španiji nas nima kaj brigat.

Pedofilija pa pomeni izrojeno seksualno željo po otrocih pred peuberteto.

Ne glede na zakon se mi gnusi vsak odrasel moški, ki se slini ob pogledu na 15,16-letnico. Ko sem bila sama stara 19-20 let so mi bili nagravžni tudi moški  okrog 30, ki so mi težili, zdeli so se mi starci. Je pa res, da nisem nikoli padala na denar.

@kaj nakladate: preberi si kazenski zakonik. Dekle lahko privoli od 15 dalje. Spet en trol.

Hmmm630, 19.11.2024 ob 10:10

Mijav mijav nehaj napadati, ker ti je avtor jasno napisal, če gre pri starosti nad 15 za SP. Odnos s privoljenjem to ni pedofilije…

In ja jaz sem ženska, se spomnim ene vrstnice, malo mlajše od mene, ki se je pri 13 hvalila, da je intimna s svojim prijateljem, sošolcem… Kaj ti želim povedat, da do takšne punce na žalost, ki pri taki starosti seksajo po lastni želji s svojimi vrstniki.

Če pa gre za zlorabo položaja in prisilni so. Odnos je pa to kaznivo tudi kasneje… Prisilni spolni odnos je posilstvo, ki je kaznivo, ni pa vse pedofilija.

Se zdi da ti ne lociš pojmov…

jaz ne razpravljam o pedofiliji sploh, ker običajno pri moških, ki želijo seksati s premladimi, odvisnimi, ranljivimi mladostnicami, ne gre za stvar estetskega okusa, ampak za druge zadeve, ki se jih pa pišoči izogibate kot hudič križa.

Eno je, ko se spravita k spolnosti dva 15 letnika, drugo pa je, ko seksata 15 letnik in 18+letnik. Zame ste vsi, ki ste 18+ stari in seksate s 15 in 16 letniki prizadeti v glavo ter potrebni kastracije. Enostavno niste normalni, gnusobe prizadete!!

Eno vprašanje : Je to pedofilija, če 15 letnik naskoči 14 letnico s privolitvijo obeh ?

Da ne si zatiskat oči….v osmem in devetem razredu nekateri že veselo fukajo kot zajci….

@Anonimno000: another trol. Pokaži jajca in začni državljansko pobudo in zahtevajte zakon za kemično kastracijo vsakega, ki zlorabi otroka. Kot sem rekel: tako hinavske družbe, kot je zahodnjaška do zlorabe otrok, je ni na svetu. Na eni strani se sprejema zakonodaja in govori, kot da je pedofilija eno najbolj sprevrženih dejanj človeka (se strinjam, pusti na otroku nepopravljive posledice), na drugi strani pa sama družba propagira seksualizacijo otrok in pedofilijo na vsakem koraku. Od tega da je pedofilija rezervirana za kroge v elitah, socialnih omrežij kjer je ponudba soft-core zlorab otrok neskončna, oblačenja otrok (predvsem deklic) v kurbe, neprimernega ličenja otrok, tv programov (todlers & tiaras), popoldanskih krožkov (npr. pole dance) in še in še. Res hinavci.

ne mi govorit, da je za enega trideset letnika 15 letnik/15 letnica kaj drugega kot otrok. lahko tu zdaj cepite dlako kolikor hočete, razlika v odraslosti in zrelosti je….. 15 letniki so otroci, pa ne glede na to, kako hočete to s starostjo obračat

v našem kazenskem zakoniku lahko piše, da je od 15 leta dalje vse ok. ampak reala je pa taka, da so to po zrelostni ravni samo otroci, če jih postaviš poleg nekoga, ki je starejši od 22,23 let.

in potem gre tu vedno za izkoriščanje mlajšega in bolj naivnega.

Zvarek, 19.11.2024 ob 11:08

@Anonimno000: another trol. Pokaži jajca in začni državljansko pobudo in zahtevajte zakon za kemično kastracijo vsakega, ki zlorabi otroka. Kot sem rekel: tako hinavske družbe, kot je zahodnjaška do zlorabe otrok, je ni na svetu. Na eni strani se sprejema zakonodaja in govori, kot da je pedofilija eno najbolj sprevrženih dejanj človeka (se strinjam, pusti na otroku nepopravljive posledice), na drugi strani pa sama družba propagira seksualizacijo otrok in pedofilijo na vsakem koraku. Od tega da je pedofilija rezervirana za kroge v elitah, socialnih omrežij kjer je ponudba soft-core zlorab otrok neskončna, oblačenja otrok (predvsem deklic) v kurbe, neprimernega ličenja otrok, tv programov (todlers & tiaras), popoldanskih krožkov (npr. pole dance) in še in še. Res hinavci.

Kakorkoli, prizadeti v glavo ste vsi, ki mislite, da je seks polnoletne osebe z mladoletno osebo normalen. Ni! Z vami mora biti nekaj hudo narobe, če nimate moralnih zadržkov, ker 15 letnica je v osnovi še otrok, če tudi je že razvita. Saj tudi nekatere 13 letnice so že razvite pa se nekateri delate bolj papežke od papeža, češ da njih se še ne sme, ker še niso 15 in zakonsko ni dovoljeno. Praktično gre pa za isto zadevo. Pedofili so pa direkt za odstrel, ne samo kastracijo!

Ko sem bila stara 15, 16 let so mi bili že 25 letniki starci, ogabneži, kaj šele 30+. Fuuuj. Všeč so mi bili samo vrstniki:)

mijav mijav, 19.11.2024 ob 11:00

jaz ne razpravljam o pedofiliji sploh, ker običajno pri moških, ki želijo seksati s premladimi, odvisnimi, ranljivimi mladostnicami, ne gre za stvar estetskega okusa, ampak za druge zadeve, ki se jih pa pišoči izogibate kot hudič križa.

A tebi ni jasno, da nihče ne podpira takih razlik, ampak zaboga ženska tema govori o tem kaj danes  vse označujejo za pedofilijo pa to ni…

Tok na srce so pa tudi bolne mladostnice tam 18+, ko jim ustreza in paše da hodijo okoli s starejšimi bogatini in to počno po lastni želji… V tem primeru je v glavi nekaj narobe z obema , ne dam z njim … Ampak kot rečeno to je druga tema in to NI pedofilija. Je pa bolno in obsojanja vredno, pri obeh, ki takšne stvari sporazumno počneta.

@Anonimno000: nekateri smo sposobni ločit med tem, kaj so naša osebna prepričanja in kaj je zakonito, ti pa samo trolaš in si očitno polpismen. Kot rečeno: pokaži jajca in zrihtaj podpise, da se zakon spremeni. Do takrat pa s svojo nedejavnostjo posredno še vedno podpiraš tisto, kar meniš, da ni normalno.

Vse tole grozljivo nakladanje je značilno za incele oziroma za nekvalitetne moške, ki ne morejo dobiti normalne ženske. Za njih je “vsak plen legitimen”, praviloma se pa spravljajo na neizkušene, premlade, duševno zaostale, kako drugače invalidne, niso izključene starke v domovih za ostarele, znani so pa celo primeri, ko so zanosile pacientke v dolgotrajni komi. Vse to opravičujejo in razlagajo s “primeri” in kako to splon ni narobe in blablabla…in ja, med njimi je tudi precejšen odstotek pravih pedofilov, ker otroci se tudi ne znajo braniti.

In to je tisto, kar je pri vsej zadevi nagnusno.

Anonimno000, 19.11.2024 ob 11:22

Kakorkoli, prizadeti v glavo ste vsi, ki mislite, da je seks polnoletne osebe z mladoletno osebo normalen. Ni! Z vami mora biti nekaj hudo narobe, če nimate moralnih zadržkov, ker 15 letnica je v osnovi še otrok, če tudi je že razvita. Saj tudi nekatere 13 letnice so že razvite pa se nekateri delate bolj papežke od papeža, češ da njih se še ne sme, ker še niso 15 in zakonsko ni dovoljeno. Praktično gre pa za isto zadevo. Pedofili so pa direkt za odstrel, ne samo kastracijo!

veš koliko je mladostniških parov najstniških v tedanji šoli, kjer so po leto cca razlike en že polnoleten, drugi se pa ne, pa boš polnoletnega obsojala da zlorablja mladoletnega v paru… Pa ravno tako ziher sporazumno seksajo…  In za moje pojme to ni nobena zloraba saj potem bi že samo partnerstvo moglo bit… To so gole birokratske fore, pri razvitosti so pa tam tam, četudi je en v četrtem  letniku star že 18.  drugi v paru pa recimo v tretjem se ni in je leto, leto in pol mlajši…. Ti bi vse te za kriminalce obsodila…  Samo zaradi birokratske starosti…

Zvarek, 19.11.2024 ob 11:26

@Anonimno000: nekateri smo sposobni ločit med tem, kaj so naša osebna prepričanja in kaj je zakonito, ti pa samo trolaš in si očitno polpismen. Kot rečeno: pokaži jajca in zrihtaj podpise, da se zakon spremeni. Do takrat pa s svojo nedejavnostjo posredno še vedno podpiraš tisto, kar meniš, da ni normalno.

Če nimaš moralnih zadržkov ti noben zakon ne pomaga, si pač moten prizadetek. Saj pedofilstvo tudi ni dovoljeno, a ne, pa se vseeno dogaja, prav tako posilstvo. Kaj češ višati starostno mejo, kaj je zakonsko dovoljeno spolno občevati z osebo, če bolniki ničesar ne zastopite, še manj pa upoštvate. Nagnusni ste in nevredni, da ga sploh še kdaj namočite.

daisycutter, 19.11.2024 ob 11:30

Vse tole grozljivo nakladanje je značilno za incele oziroma za nekvalitetne moške, ki ne morejo dobiti normalne ženske. Za njih je “vsak plen legitimen”, praviloma se pa spravljajo na neizkušene, premlade, duševno zaostale, kako drugače invalidne, niso izključene starke v domovih za ostarele, znani so pa celo primeri, ko so zanosile pacientke v dolgotrajni komi. Vse to opravičujejo in razlagajo s “primeri” in kako to splon ni narobe in blablabla…in ja, med njimi je tudi precejšen odstotek pravih pedofilov, ker otroci se tudi ne znajo braniti.

In to je tisto, kar je pri vsej zadevi nagnusno.

Jaz sem ženska se bsojam vsakršno solno nasilje nad komerkoli, ampak lepo prosim dejmo ne vse v isti koš metat in tako posploševati, ker tudi posploševalno obsojanje lahko dela grozno škodo .. sem napisala primer zgoraj kaj boš dva zaljubljena najstnika, ki se nista oba polnoletna obsojal da sta kriminalca, pedofila, ipd. Jih ni s narazen trgal, ker še en na papirju ni star 18 let… Dejte no mal možgane vklopite in  ne tako obsojati na pamet, vsak primer je specifičen in ga je treba ocenjevati ločeno in če taka dva začneš napadati, jima lahko zagreniš življenje po krivici.

Hmmm630, 19.11.2024 ob 11:33

veš koliko je mladostniških parov najstniških v tedanji šoli, kjer so po leto cca razlike en že polnoleten, drugi se pa ne, pa boš polnoletnega obsojala da zlorablja mladoletnega v paru… Pa ravno tako ziher sporazumno seksajo…  In za moje pojme to ni nobena zloraba saj potem bi že samo partnerstvo moglo bit… To so gole birokratske fore, pri razvitosti so pa tam tam, četudi je en v četrtem  letniku star že 18.  drugi v paru pa recimo v tretjem se ni in je leto, leto in pol mlajši…. Ti bi vse te za kriminalce obsodila…  Samo zaradi birokratske starosti…

Ne seri! Eno je, če seksata 17 in 18 letnik, drugo pa, če seksata 18 in 15 letnik. Samo vam bolnikom to brezveze razlagat, ker vam drugega kot kastracija ne pomaga. Nagravžni ste

New Report

Close