Od kdaj je visoka vrocina slabo pocutje slabost potenje in bruhanje normalen in pricakovan simptom cepljenja
Moji otroci niso imeli nikoli nikakršnih stranskih učinkov po cepljenju. S tem da se cepljene ozrok začne že pri 3 mesecih. Nikoli vročine, slabosti, slabega počutja, naslednji dan po cepljenju so normalno šli v vrtec, šolo. Pa tudi noben od treh otrok do sedaj ni imel 39 vročine, niti bolni niso bili nikoli. Mogoče kakšen prehlad, zamašen nos, kašelj, kaj več pa ne. Še nikoli niso dobili antibiotika, stari 5, 8, 10. Tako, da če mi nekdo reče, da je normalna reakcija na cepivo 40 C vročine, slabost, bolečine v mišicah, bruhanje, res ne vem kaj bi mu naredila, včasih veste kaj se je zgodilo z lažnivci. Tudi sama se ne spomnim če sem sploh kdaj imela tako visoko vročino, sploh se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje bolna in zdaj naj si v telo vbrizgam STRUP? Saj niste normalni res ne.
Saj verjetno se uporablja. Verjetno ni Trump edini na celem svetu, ki je to dobil. Ampak verjetno se uporablja omejeno. S kaksnimi omejitvami in zakaj, pa ne morem soditi, ker niti nimam podatkov, niti nisem iz stroke.
[/quote]verjetno imas tudi ti lulka med nogami potem se pa izkaze da imas cespljo. Imas kaksen dokaz za ta verjetno. Nimas ga ker se ne uporablja. V evropi za evropo se ko se bo ce se bo ce se bi proizvajalo pod drugim imenom neki reversibin al kaj ze.ampak se ne ce kaj vem ker zdravila ki niso odobrena se ne smejo uporabljati.za nobenga nisem se slisal da bi v evropi dobil ta koktejl a si ti mogoce.nisi.
Nic ni potihnilo. Mislim, da se protitelesa iz plazme se vedno uporabljajo, ampak to ni nekaj, kar lahko kupis v lekarni, kot sirup proti kaslju in verjetno tudi ni za vsakega ali za vse primere.
Za hidroksiklorokin, ki ga je Trump propagiral cisto iz financnih razlogov, je bilo ze milijonkrat povedano, da ni cudezno zdravilo proti koroni – ce sploh kaj pomaga.
Reakcije na cepljenja so razlicne. Mali otroci, ki se cepijo po programu, lahko imajo kaki dan vrocino in so 2 dni sitni. Ampak nimajo vsi in ne po vsakem cepljenju. Me cudi – a ljudje, ki so se zdaj cepili nimajo otrok ali so pozabili, kako je bilo, ko so bili cepljeni ali ko so jim izrascali zobje zadaj, da so zdaj tako preseneceni.
Ce stopis na rjav zebelj, te zna nekaj dni bolj boleti mesto cepljenja proti tetanusu kot sama poskodba. Ampak… a bi kdo reskiral in se ne cepil v takem primeru?
Za cepiva proti koroni trenutno velja, da so koristi vecje od skode. Ali bodo dovolj ucinkovita in kako bo sploh vse skupaj potekalo, ce se bo treba cepiti vsako leto, pa bomo se videli.
[/quote]
Zdravilo Hidroksiklorokin se uporablja ze vec kot 50 let kot zdravilo za zdravljenje malarije in raznih virusnih oboljenj. Izkazalo se je za zelo ucinkovito in ima tako majhne stranske ucinke, da so se lahko z njim zdravili tudi otroci in nosecnice.
Mnoge drzave so ga uporabljale tudi v zdravljenju kovid bolnikov in izkazalo se je za ucinkovito. Nato je narejena lazna studija podjetja Surgisphere, da je to zdravilo neucinkovito in nevarno. To je objavil ugledni casopis Lancet in WHO je zdravilo umaknilo in prepovedalo. Nato se je DOKAZALO da je studija lazna in Lancet studijo umakne. WHO prizna napako vendar zdravilo ni vrnilo v obtok. Ker pac mora ponovno raziskati ucinkovitost zdravila in njegove posledice ter zato potrebuje vec casa.
Zanimivo pa je bolj to, kako da WHO odobri cepivo, ki nima klinicnih studij iz daljsega obdobja, koliko je ucinkovito in koliko je lahko skodljivo za cloveka?!? Vendar hkrati izloci zdravilo, ki ima dolgoletne pozitivne ucinke v zdravljenju virusnih obolenj in zelo majhne stranske ucinke v pravilnem doziranju zdravila.
V kolikor mi ne verjames, pobrskaj po netu in se sama prepricaj. Ko je bilo zdravilo prepovedano je bila to top novica na vseh tv postajah in casopisih. Ko so priznali napako pa skoraj nikjer. Zato se pripravi na podrobno raziskavo preden mi bos replicirala.
Ce nisi dobro poucena, ne komentiraj. Ce nimas argumentov ne pametuj.
Nic ni potihnilo. Mislim, da se protitelesa iz plazme se vedno uporabljajo, ampak to ni nekaj, kar lahko kupis v lekarni, kot sirup proti kaslju in verjetno tudi ni za vsakega ali za vse primere.
Za hidroksiklorokin, ki ga je Trump propagiral cisto iz financnih razlogov, je bilo ze milijonkrat povedano, da ni cudezno zdravilo proti koroni – ce sploh kaj pomaga.
Reakcije na cepljenja so razlicne. Mali otroci, ki se cepijo po programu, lahko imajo kaki dan vrocino in so 2 dni sitni. Ampak nimajo vsi in ne po vsakem cepljenju. Me cudi – a ljudje, ki so se zdaj cepili nimajo otrok ali so pozabili, kako je bilo, ko so bili cepljeni ali ko so jim izrascali zobje zadaj, da so zdaj tako preseneceni.
Ce stopis na rjav zebelj, te zna nekaj dni bolj boleti mesto cepljenja proti tetanusu kot sama poskodba. Ampak… a bi kdo reskiral in se ne cepil v takem primeru?
Za cepiva proti koroni trenutno velja, da so koristi vecje od skode. Ali bodo dovolj ucinkovita in kako bo sploh vse skupaj potekalo, ce se bo treba cepiti vsako leto, pa bomo se videli.
[/quote]
kako lahko pišeš o CEPLJENJU?
To ni cepljenje, to JE ČISTO NEKAJ DRUGEGA, tukaj gre za GENSKO TERAPIJO- gensko spreminjanje telesa in event. potomcev!!!!!
Ne kar nekaj na pamet pisat. Če ti glavni mediji ves čas trobijo o cepljenju in ne povedo resnice da je to genska terapija, še ne pomeni da je to res!!
Tudi moja otroka nista imela nikakršne reakcije po cepljenjih, pravzaprav lahko na prste ene roke preštejem otroke različnih mam, ki jih poznam, ki so imeli povišano temperaturo/izpuscaj/slabo počutje. Hudo reakcijo je imela moja babica pred nekaj leti na cepljenje proti gripi. Je niso potem več cepili. Lani prav tako hudo reakcijo na cepivo proti gripi moja mama. Prav tako ne bo več cepljena.
Cepljenje proti koroni: Splošna “korist” nenadoma odtehta kolatelarno škodo. Sami ves čas poudarjajo, kako vsako življenje šteje, kako moramo zaščititi rizične, kako moramo to in ono, ker je lahko naslednja žrtev vaša mama/oce/teta/stric, vzporedno pa se sesuva gospodarstvo, otroci gnijejo doma… A pri cepljenju nenadoma splošno dobro pretehta posameznikovo slabo. Pa kaj če kakšen umre. To se lahko zgodi pri cepljenju. Pa kaj če kakšnega kap. To se lahko zgodi. Itd itd
kako lahko pišeš o CEPLJENJU?
To ni cepljenje, to JE ČISTO NEKAJ DRUGEGA, tukaj gre za GENSKO TERAPIJO- gensko spreminjanje telesa in event. potomcev!!!!!
Ne kar nekaj na pamet pisat. Če ti glavni mediji ves čas trobijo o cepljenju in ne povedo resnice da je to genska terapija, še ne pomeni da je to res!!
[/quote]
AstraZeneca je cepivo narejeno po starih postopkih. Zakaj bi to karkoli gensko spreminjalo? Čeprav tudi mrna cepiva kot Pfizer ne spreminjajo. S tem so pa večinoma cepili starejše, ki otrok itak ne bojo več imeli. Od kje ti logika?
[/quote]
Jaz. Že večkrat.
Res ne vem, kako je človeštvo preživelo brez cepljenja par milijonov let. Še v državah, kjer skoraj nihče ni cepljen, hodijo bosi ali v natikačih in je higiena ran pomankljiva, imajo samo 5 do 10 primerov tetanusa na 100 000 ljudi. Spore tetanusa so povsod okoli nas, še v prahu na tvoji knjižni polici. Zato ni bistvo, da stopiš na rjast žebelj, bistvo je, da bakterija tetanusa nujno potrebuje anaerobno okolje.
AstraZeneca je cepivo narejeno po starih postopkih. Zakaj bi to karkoli gensko spreminjalo? Čeprav tudi mrna cepiva kot Pfizer ne spreminjajo. S tem so pa večinoma cepili starejše, ki otrok itak ne bojo več imeli. Od kje ti logika?
[/quote]
Najprej se dobro pozanimaj kaksno je to cepivo, kako dolgo so testirali, na komu je testirano, kako hitro je odobreno, kaksne so posledice cepiva, kdo nosi odgovornost posledice cepljenja itd itd.
Nato pa porocaj o logiki.
[/quote]
Kje se najdete taki nevedneži po dobrem letu korone? Pfizerjevo, Modernino cepivo in cepivo od Astre Zenece so narejena po istem principu: v jedro človeške celice vnesejo del genetskega materiala virusa covida. Razlika je v tem, da prvi dve cepivi vneseta šibkejšo in manj obstojno mRNK, Astra Zeneca pa močnejšo in dlje obstojno DNK, ki jo zapakira v enega od adenovirusov, ki DNK ponese v človeško celico in v njeno jedro izloči DNK, kjer se na podlagi DNKja izdela m RNK virusa Covida. Astra Zeneca je za prenos DNKja uporabila predelan adenovirus, ki sicer povzroča prehladna in dihalna obolenja pri šimpanzih.
V zadnjih letih je bilo napisano več strokovnih člankov v peer reviewed revijah o vgradnji genskega materiala virusov v človeški genom. Tvoja osnovnošolska biologija pač ne more dohitevati znanosti.