Od kje navada, da moški lulajo stoje?
Od kje navada, da moški lulajo stoje? Tudi oni se namreč lahko lepo usedejo pa lulajo, ne pa stoje, ker ščijejo vsepovprek, ženske moramo pa čistiti to uscanijo. Fuj!
da na široko markiramo svoje področje
od kje navada, da ženske morajo čistiti
Hm, si že kdaj moškega videl čistiti WC in njegovo poscano okolico?
Hm, si že kdaj moškega videl čistiti WC in njegovo poscano okolico?[/quote]
Samo enkrat. Od takrat dalje je raje sedel :-))))
od večkratnega ponavljanja ☺
Pri nas je imel izbiro: ali sedi ali je on zadolzen za pucanje wcja in okolice. Je izbral drugo varianto. Ga moram kdaj spomnit, ampak je pa natancen, nisem cistila wc-ja ze nekaj let.
1.markirajo svoj teritorij
2.morajo biti pripravljeni, da pobegnejo pred mamutom, sabljastim tigrom,…………………………
3. da gane vtaknejo med koprive
tretja opcija: v umivalnik ☺
V naravi je verjetno bolj praktično stati, ne čepeti, sedeti pa tako in tako ne moreš. Včasih ni bilo školjk z lepimi, riti prijetnimi deskami. In je ostalo.
Ne brišem uscanije. Nisem še opazila, da bi mož kdaj zgrešil školjko, čeprav lula stoje.
Ker je pimpek tako oblikovan da teče urin horizontalno, že na miljone let samci sesalcev lahko lulamo stoje oz dvignemo eno nogo.
In ker je vagina in rit tako oblikovana da teče urin-drekvertikalno, se je treba počepniti, sicer se pošpricaš po nogah.
V naravi je verjetno bolj praktično stati, ne čepeti, sedeti pa tako in tako ne moreš. Včasih ni bilo školjk z lepimi, riti prijetnimi deskami. In je ostalo.
Ne brišem uscanije. Nisem še opazila, da bi mož kdaj zgrešil školjko, čeprav lula stoje.[/quote]
Saj lahko vse u nulo zadane, pa bo vse posvinjano naokoli – po školjki, deski, po steni (če je blizu) in tleh. Da po svojih hlačah niti ne omenim. Zakoni fizike so pač takšni, da še niso iznašli wc školjke, pri kateri se scanje ne bi odbijalo naokrogt. Saj vem, se zelo trudijo, ampak zaenkrat še ne gre. 🙂
Ne brišem uscanije. Nisem še opazila, da bi mož kdaj zgrešil školjko, čeprav lula stoje.[/quote]
Saj lahko vse u nulo zadane, pa bo vse posvinjano naokoli – po školjki, deski, po steni (če je blizu) in tleh. Da po svojih hlačah niti ne omenim. Zakoni fizike so pač takšni, da še niso iznašli wc školjke, pri kateri se scanje ne bi odbijalo naokrogt. Saj vem, se zelo trudijo, ampak zaenkrat še ne gre. :-)[/quote]
Ja je treba lok parabole po tangenti zelo nežno približat loku školjke. Ni enostavno, ampak umetniški vtis je pa velik:-))
Saj lahko vse u nulo zadane, pa bo vse posvinjano naokoli – po školjki, deski, po steni (če je blizu) in tleh. Da po svojih hlačah niti ne omenim. Zakoni fizike so pač takšni, da še niso iznašli wc školjke, pri kateri se scanje ne bi odbijalo naokrogt. Saj vem, se zelo trudijo, ampak zaenkrat še ne gre. :-)[/quote]
kaj pa vem, mojemu uspe školjko naciljat, brez da bi vse škropilo okoli. do sedaj nisem opazila…
kaj pa vem, mojemu uspe školjko naciljat, brez da bi vse škropilo okoli. do sedaj nisem opazila…[/quote]
Vprašaj ga , če ima novo dizo:-)))
Spet ta debate. Znova in znova.
Dejte zenske ze enkrat dojet, da pimpeka nimate, ga ne boste nikoli imele in se ze enkrat sprijaznite s tem. Ni treba iz decov delat babe. Ste ze same zadost tezke. Brigajte se zase.
Drugac pa predlagam decom, da si v stranisce postavijo pisoar.
Ko so sodelavca fantje zafrkavali ker lula sede je rekel : zakaj bi stal ce pa lahko sedim?
kaj pa vem, mojemu uspe školjko naciljat, brez da bi vse škropilo okoli. do sedaj nisem opazila…[/quote]
🙂 Ja, in ker ne vidiš, ne obstaja? :-)) Čudno potem, da smrdi naokoli, če ne čistiš okoli školjke? Od česa pa paravzaprav? Pa če imaš radiator ob školjki – le od česa je rjav? 🙂 Ne sanjaj, da tega ni. Ker je. Razen če pri vas zakone fizike takrat kar enostavno izklopite? :-))) Dajte si že enkrat vbit v glavo, da dec ne posvinja školjke samo z direktnim curkom v školjko, pač pa tudi z indirektnim (odbojem) vse naokoli školjke. Nekje na natu najdeš izračune, da 178 cm visok moški s povprečno dolgim pošprica (ne direktno, ampak posredno z malimi kapljicami, ki se odbijajo od školjke) v radiju 1 m od školjke (vključno s sabo). Pa dober tek! :-)) Zato pa obstajajo pisoarji, da je tisti radij občutno manjši. Ali pa sedenje na školjki. Čudežno školjko pa drugače še izumljajo. Če ste jo pri vas, pa povej naslov, boste obogateli! 🙂
Dober tek gor, dober tek dol. Jaz grem kadarkoli raje na javno moško kot javno žensko stranišče. Toliko o temu, kdo je pacek. Njih bomo spravljale v red, ko je naš red viden na kateremkoli javnem stranišču. Poscano, posrano, povsod tamponi in vložki, kri, da sploh ne omenjamo stopinj na deskah (ker nekatere čepijo z nogami na deski). In mi moške vzgajamo? Doma nas motijo mikroskopske kapljice, na javnem stranišču pa naredimo takšen svinjak, da …
Moj lula stoje. Ne pravim, da mogoče ne letijo okoli kakšne mikroskopske in meni nevidne kapljice. Imam cel kup drugih skrbi in se zaradi njih ne sekiram. Prevzgajala ga zdaj na stara leta gotovo ne bom. Pa tudi moti me ne.
🙂 Ja, in ker ne vidiš, ne obstaja? :-)) Čudno potem, da smrdi naokoli, če ne čistiš okoli školjke? Od česa pa paravzaprav? Pa če imaš radiator ob školjki – le od česa je rjav? 🙂 Ne sanjaj, da tega ni. Ker je. Razen če pri vas zakone fizike takrat kar enostavno izklopite? :-))) Dajte si že enkrat vbit v glavo, da dec ne posvinja školjke samo z direktnim curkom v školjko, pač pa tudi z indirektnim (odbojem) vse naokoli školjke. Nekje na natu najdeš izračune, da 178 cm visok moški s povprečno dolgim pošprica (ne direktno, ampak posredno z malimi kapljicami, ki se odbijajo od školjke) v radiju 1 m od školjke (vključno s sabo). Pa dober tek! :-)) Zato pa obstajajo pisoarji, da je tisti radij občutno manjši. Ali pa sedenje na školjki. Čudežno školjko pa drugače še izumljajo. Če ste jo pri vas, pa povej naslov, boste obogateli! :-)[/quote]
v moji kopalnici ne smrdi. ko čistim školjko, ni rumeno na papirju, kar bi moralo biti, če bi bilo po tvojem.
deset let sem živela sama, preden se je mož priselil in res nisem opazila, da bi bilo v čistoči kopalnice kakšna razlika.
Dober tek gor, dober tek dol. Jaz grem kadarkoli raje na javno moško kot javno žensko stranišče. Toliko o temu, kdo je pacek. Njih bomo spravljale v red, ko je naš red viden na kateremkoli javnem stranišču. Poscano, posrano, povsod tamponi in vložki, kri, da sploh ne omenjamo stopinj na deskah (ker nekatere čepijo z nogami na deski). In mi moške vzgajamo?
Moj lula stoje. Ne pravim, da mogoče ne letijo okoli kakšne mikroskopske in meni nevidne kapljice. Imam cel kup drugih skrbi in se zaradi njih ne sekiram. Prevzgajala ga zdaj na stara leta gotovo ne bom. Pa tudi moti me ne.[/quote]
Ja, prav, pač imej packa doma. Prav tako pa ne govori v imenu vseh žensk. Jaz nisem svinjska, ne hodim na takšne svinjske wcje. Pravzaprav redko vidim res umazane. Moških pa ne vzgajam. Vzgajam samo otroke. Od moškega pričakujem, da je že vzgojen! In moj v tem pogledu vsekakor je. Ima pisoar. Če ga ni, se usede. Enako je s sinovi.
🙂 Ja, in ker ne vidiš, ne obstaja? :-)) Čudno potem, da smrdi naokoli, če ne čistiš okoli školjke? Od česa pa paravzaprav? Pa če imaš radiator ob školjki – le od česa je rjav? 🙂 Ne sanjaj, da tega ni. Ker je. Razen če pri vas zakone fizike takrat kar enostavno izklopite? :-))) Dajte si že enkrat vbit v glavo, da dec ne posvinja školjke samo z direktnim curkom v školjko, pač pa tudi z indirektnim (odbojem) vse naokoli školjke. Nekje na natu najdeš izračune, da 178 cm visok moški s povprečno dolgim pošprica (ne direktno, ampak posredno z malimi kapljicami, ki se odbijajo od školjke) v radiju 1 m od školjke (vključno s sabo). Pa dober tek! :-)) Zato pa obstajajo pisoarji, da je tisti radij občutno manjši. Ali pa sedenje na školjki. Čudežno školjko pa drugače še izumljajo. Če ste jo pri vas, pa povej naslov, boste obogateli! :-)[/quote]
v moji kopalnici ne smrdi. ko čistim školjko, ni rumeno na papirju, kar bi moralo biti, če bi bilo po tvojem.
deset let sem živela sama, preden se je mož priselil in res nisem opazila, da bi bilo v čistoči kopalnice kakšna razlika.[/quote]
Ej, a pri vas imate tudi takšno čudežno školjko? Daj, patentiraj. Boš zaslužila milijone! Resno!
Spet neke feminstke pišejo tukaj bedarije;
Sprijaznimo se: moški so moški, kure so pa kure
Če se spomnite Butalcev: Fran Miličinski je že davno napisal: tolovaj Mataj je ubil 5 ljudi in 3 ženske…
moški smo pač napredovali do pokončne drže
Ženske pa so še vedno počepe
Forum je zaprt za komentiranje.