Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od kje navada, da moški lulajo stoje?

Od kje navada, da moški lulajo stoje?

Spet neke feminstke pišejo tukaj bedarije;
Sprijaznimo se: moški so moški, kure so pa kure

Če se spomnite Butalcev: Fran Miličinski je že davno napisal: tolovaj Mataj je ubil 5 ljudi in 3 ženske…[/quote]
Ampak mora biti pa hudo, če je vsa moškost skoncentrirana na tisto stoječe scanje…. Ker tista pumpa z leti šprica z vedno manj pritiska… Maš prav, je hudo… :))))

Dober tek gor, dober tek dol. Jaz grem kadarkoli raje na javno moško kot javno žensko stranišče. Toliko o temu, kdo je pacek. Njih bomo spravljale v red, ko je naš red viden na kateremkoli javnem stranišču. Poscano, posrano, povsod tamponi in vložki, kri, da sploh ne omenjamo stopinj na deskah (ker nekatere čepijo z nogami na deski). In mi moške vzgajamo?

Moj lula stoje. Ne pravim, da mogoče ne letijo okoli kakšne mikroskopske in meni nevidne kapljice. Imam cel kup drugih skrbi in se zaradi njih ne sekiram. Prevzgajala ga zdaj na stara leta gotovo ne bom. Pa tudi moti me ne.[/quote]
Ja, prav, pač imej packa doma. Prav tako pa ne govori v imenu vseh žensk. Jaz nisem svinjska, ne hodim na takšne svinjske wcje. Pravzaprav redko vidim res umazane. Moških pa ne vzgajam. Vzgajam samo otroke. Od moškega pričakujem, da je že vzgojen! In moj v tem pogledu vsekakor je. Ima pisoar. Če ga ni, se usede. Enako je s sinovi.[/quote]

Torej greš ven pod grm ali hodiš okrog s plenico na riti?

Vprašanje bi moralo biti: zakaj ženske čistijo scalino za moškimi?
Meni je čisto jasno, da ščijejo stoje,ampak ni mi pa jasno zakaj bi morala ženska čistiti za njimi?

Ja, prav, pač imej packa doma. Prav tako pa ne govori v imenu vseh žensk. Jaz nisem svinjska, ne hodim na takšne svinjske wcje. Pravzaprav redko vidim res umazane. Moških pa ne vzgajam. Vzgajam samo otroke. Od moškega pričakujem, da je že vzgojen! In moj v tem pogledu vsekakor je. Ima pisoar. Če ga ni, se usede. Enako je s sinovi.[/quote]

Torej greš ven pod grm ali hodiš okrog s plenico na riti?[/quote]
Ne, tja, kamor grem na wc, ni tako svinjsko. Pravzaprav je bilo še najslabše v tujini na enem AC počivališču, ko je bil en wc res zamašen. Na moški strani pa je bilo res svinjsko in sta otroka prišla v ženski wc potem. Na drugih wcjih pa svinjarije nisem doživela. Kje pa se ti giblješ, da je tako?

Vprašanje je res na mestu. Ampak je pa tudi res, da se jaz ne bi hotela vsesti na poscan wc. Če bi bilo možno, bi potem imela jaz svoj wc, svinjakarji pa svojega. Pa bi bil mir potem. 🙂 Čistila pa tudi jaz ne bi za poscanci.

Niti scanjeniti literatura tine gresta dobro!
……………O tem policaju je slišal tudi grozanski razbojnik Cefizelj, ki so pravili, da je že sedem ljudi zadušil in tri ženske. Pa je zasrbelo Cefizlja, da si gre …

Nikoli nisem razmišljala o tem, ker nimam težav z umazanimi wc-ji. Je smešno kakšne diskusije se delajo glede enega uriniranja. Če pomislim je školjka v bistvu sedež z luknjo. Ampak dokler je čisto, lahko zaradi mene moški delajo stojo, se ne utikam, vsak po svoje. Po mojem lulajo stoje, ker je bolj hitro – po liniji najmanjšega odpora. Ideja, da način lulanja definira pravega moškega, je absurdna, za se smejat in jokat hkrati. Še bolj smešno je pa to, da že od majhnega poslušam o nekih ženskah zmajevkah, ki može silijo sedet na školjki. Če bi bile prave zmajevke, bi moški čistili celo hišo, ne samo za sabo ali prevzeli svoj del gospodinjskih del. Najbrž so to ženske, ki so same za vse in ko ne morejo več, jim poči film in zahtevajo, da mož lula sede. Mož pa dobro ve, da mu žena odnaša rit in ji ustreže. Konec koncev se to običajno dogaja za zaprtimi vrati, če bodo ti ubogi možje od zmajevk pobrisali za sabo, ne bodo vedele, da niso sedeli.

Hm, pri nas je samoumevno, da če lulajo v školjko, sedijo. Pa moj mož od doma tudi ni bil navajen tega (tam je samo mama čistila za tremi dedci). V najini hiši je tako, da je bila varianta, da sedi, lula stoje v svoj wc (drugi pa je samo moj), ali pa imamo še pisoarje. No, imamo pisoarje in sinovi z možem lulajo stoje. Drugje pa sedijo. Tudi mož jih vedno opomni na to.
Še ena pripomba – če samo pobrišeš tisti urin, ni dovolj. Z leti se to pozna in tudi smrdi hitro. In to moj mož ve od doma, kjer sta radiatorja ob školjkah čisto rjava. Verjetno se kvalificiram med zmajevke, ker pač nočem sedeti na svinjski školjki, ampak hej, če je moj mož sprevidel, da je ob stoječem lulanju res svinjsko (četudi ne vidiš s prostim očesom) in se zato raje usede, ne more biti tako grozno za vse sodelujoče. Če imate pa druge raje drugače – je pa to vaša stvar in imate pravico do tega. Samo ne sanjajte pa, da vaš pa že ne šprica naokoli, ker on pa zna dobro ciljat. To pa so vici. Ali pa čudežne školjke, ki bi jih res bilo vredno patentirat 😀

Se razume, da se iztrebkov ne obriše samo s papirjem.

Babe ukjene,bogve koliko copatarjev mora sede lulut doma.Bolano!

Ja ne vem, kako si ti deca navadla, da ne zna ciljati in da se gre otroka, ki sprobava, kolk daleč in kam bo neslo )))
Pri nas v službi bomo zmontiral kamero v en sekret in bo samo za tisto, ki jo iščemo, rezerviran, packa, ker pušča za seboj tako svinjarijo, od sranja, do scanja, do puščanja uporabljenih vložkov, da vse ženske hodimo na drugo stranišče zaradi te ogabne nemarnice. Oziroma, če je gužva, gremo pač na moškega, ker ne boš čakal pol ure, da se kaj sprazne. In se mi čistilka prav smili.

Ja ne vem, kako si ti deca navadla, da ne zna ciljati in da se gre otroka, ki sprobava, kolk daleč in kam bo neslo )))
Pri nas v službi bomo zmontiral kamero v en sekret in bo samo za tisto, ki jo iščemo, rezerviran, packa, ker pušča za seboj tako svinjarijo, od sranja, do scanja, do puščanja uporabljenih vložkov, da vse ženske hodimo na drugo stranišče zaradi te ogabne nemarnice. Oziroma, če je gužva, gremo pač na moškega, ker ne boš čakal pol ure, da se kaj sprazne. In se mi čistilka prav smili.[/quote]
Socustvujem z vami glede tiste pujse. Glede ciljanja pa že enkrat skapirajte, da ni problem to, pač pa fizika! Nemogoče je, da se curek oz del curka, ki pade z višine v vodo in na notranjo stran školjke ne bi odbil tako visoko, da ne bi male kapljice letele na vse strani okrog školjke in po hlačah, nogah scalca. Saj ok, imate pač pujsa tudi same doma. Priznajte, pa je. Samo ne opravičujte jih z enimi neumnimi izgovori, ki ne držijo vode.

Pri nas v službi bomo zmontiral kamero v en sekret in bo samo za tisto, ki jo iščemo, rezerviran, packa, ker pušča za seboj tako svinjarijo, od sranja, do scanja, do puščanja uporabljenih vložkov, da vse ženske hodimo na drugo stranišče zaradi te ogabne nemarnice. Oziroma, če je gužva, gremo pač na moškega, ker ne boš čakal pol ure, da se kaj sprazne. In se mi čistilka prav smili.[/quote]
Socustvujem z vami glede tiste pujse. Glede ciljanja pa že enkrat skapirajte, da ni problem to, pač pa fizika! Nemogoče je, da se curek oz del curka, ki pade z višine v vodo in na notranjo stran školjke ne bi odbil tako visoko, da ne bi male kapljice letele na vse strani okrog školjke in po hlačah, nogah scalca. Saj ok, imate pač pujsa tudi same doma. Priznajte, pa je. Samo ne opravičujte jih z enimi neumnimi izgovori, ki ne držijo vode.[/quote]

Kaj naj zdej priznam, a tole tvojo teorijo oz. prakso, s katero si se ti srečevala? In zato pač ne polagaj nečesa, kar si sama doživljala, drugim v usta.
In je res zanimivo, da so dostikrat moška stranišča čistejša kot pa ženska.
Vode res ne držijo, zato pa gredo lulat )))

Moški, resno me zanima tale teorija, ki jo navaja, da namesto v školjko lulate po hlačah in nogah? A mate pol še kaj za preoblečt, če ne perete ravno sproti vsak dan? )))

Socustvujem z vami glede tiste pujse. Glede ciljanja pa že enkrat skapirajte, da ni problem to, pač pa fizika! Nemogoče je, da se curek oz del curka, ki pade z višine v vodo in na notranjo stran školjke ne bi odbil tako visoko, da ne bi male kapljice letele na vse strani okrog školjke in po hlačah, nogah scalca. Saj ok, imate pač pujsa tudi same doma. Priznajte, pa je. Samo ne opravičujte jih z enimi neumnimi izgovori, ki ne držijo vode.[/quote]

Kaj naj zdej priznam, a tole tvojo teorijo oz. prakso, s katero si se ti srečevala? In zato pač ne polagaj nečesa, kar si sama doživljala, drugim v usta.

Moški, resno me zanima tale teorija, ki jo navaja, da namesto v školjko lulate po hlačah in nogah? A mate pol še kaj za preoblečt, če ne perete ravno sproti vsak dan? )))[/quote]
Kaj ko bi za začetek uporabila možgane in vsaj osnovnošolsko fiziko. Daj okrog školjke tanek papir, potem pa vlivaj vodo (obarvano) iz steklenice v školjko. Potem pa poročaj o rezultatih. Bo šlo?

Če pa tisto z možgani ne gre, se pa da kaj najti na netu:
http://phys.org/news/2013-11-university-physicists-urine-splash-back-tactics.html
Sicer pa so Japonci med vodilnimi, ki raziskujejo kako narediti školjko, iz katere ne bi špricalo nazaj.

to je naravno že od nekdaj, moški urinirajo stoje, ti pa si ena dolgočasna babura z polno ritjo brez nekega normalnega dela

In ti? Si ves poscan,a ne? 🙂

nisem!

Kar tolaži se 🙂 Če nisi poscanc, imaš pa enega doma. 🙂 Juhuhu:-))))

Hm, si že kdaj moškega videl čistiti WC in njegovo poscano okolico?[/quote]

pri nas tudi ni te navade, da samo ženske čistijo. Pa tudi ne, da samo ženske sedijo.

Moški, resno me zanima tale teorija, ki jo navaja, da namesto v školjko lulate po hlačah in nogah? A mate pol še kaj za preoblečt, če ne perete ravno sproti vsak dan? )))[/quote]
Problem so kapljice, ki se odbijejo in rob školjke postane rumenkast, s časom pa to čedalje bolj smrdi. Isti problem je tudi pri pisoarjih. Na na nekaterih pisoarjih je to rešeno tako, da imaš znotraj fino mrežico, ki razbije curek in le ta se manj odbija. Za hlače je še najmanjši problem (razen če imaš takšne, da se opazno vidi da so mokre), ker jih daš v stroj in opereš (ki jih, če so poscane al pa ne), z WCjem se je pa potrebno malce bolj pomatrat (če čistiš sam, če čistijo drugi potem teh problemov ni).

Kako se tega znebit:
– ščiješ sede
– ščiješ in imaš pokrito desko za sedenje (nekdo bo z ritjo tvoje kaplice pobrisal) 🙂
– ščiješ drugje

Pri WCju na “štrbunk”, se kapljice ne odbijejo nazaj :).

Tiste kapljice niso omejene samo na školjko in hlače, pač pa še malo naokoli školjke. Wc na štrbunk bi za ene packe res bil najboljša rešitev. :-b

Kaj ko bi za začetek uporabila možgane in vsaj osnovnošolsko fiziko. Daj okrog školjke tanek papir, potem pa vlivaj vodo (obarvano) iz steklenice v školjko. Potem pa poročaj o rezultatih. Bo šlo?[/quote]

Pa daj pust ti moje možgane sedaj v taki vročini.

Ker bi ženske želele uveljavljati fiziko še pri lulanju moških (ah, z ženskami se zgolj sočustvuje), podaj eno suvereno rešitev, pri čemer moške ne boste prevzgajale kot otroke od stoječega stanja do sedečega. In če niso vsi moški uscaneti, ko namesto v školjko spustijo kar po sebi svoje lulanje, ker v takem školjke sploh ne potrebujejo in če niso vse ženske packe, ki za seboj ne puščajo raztura.

Dokler sem še vnukinjo včasih peljal na kak javni ali gostilniški WC, je vedno hotela na moško stran. Je rekla, da jebolj čisto.

Torej greš ven pod grm ali hodiš okrog s plenico na riti?[/quote]
Ne, tja, kamor grem na wc, ni tako svinjsko. Pravzaprav je bilo še najslabše v tujini na enem AC počivališču, ko je bil en wc res zamašen. Na moški strani pa je bilo res svinjsko in sta otroka prišla v ženski wc potem. Na drugih wcjih pa svinjarije nisem doživela. Kje pa se ti giblješ, da je tako?[/quote]

V trgovskih centrih, zelo verjetno istih kot ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close