Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od kje navada, da moški lulajo stoje?

Od kje navada, da moški lulajo stoje?

Kaj ko bi za začetek uporabila možgane in vsaj osnovnošolsko fiziko. Daj okrog školjke tanek papir, potem pa vlivaj vodo (obarvano) iz steklenice v školjko. Potem pa poročaj o rezultatih. Bo šlo?[/quote]

Pa daj pust ti moje možgane sedaj v taki vročini.

Ker bi ženske želele uveljavljati fiziko še pri lulanju moških (ah, z ženskami se zgolj sočustvuje), podaj eno suvereno rešitev, pri čemer moške ne boste prevzgajale kot otroke od stoječega stanja do sedečega. In če niso vsi moški uscaneti, ko namesto v školjko spustijo kar po sebi svoje lulanje, ker v takem školjke sploh ne potrebujejo in če niso vse ženske packe, ki za seboj ne puščajo raztura.[/quote]
Vidim, da ti res ne gre – ne uporaba možganov pri fiziki ne tole pisanje. Kaj pa si sploh hotela povedati? Da nmaš pojma? Brez skrbi, že vemo. Da imaš piščanca doma, pa tudi. Pa ok, če tebi to paše. :)))
Aja, rešitev? Simpl – naj se usedejo. Za to pa ni treba preveč napenjati možganov. :-p

Pa daj pust ti moje možgane sedaj v taki vročini.

Ker bi ženske želele uveljavljati fiziko še pri lulanju moških (ah, z ženskami se zgolj sočustvuje), podaj eno suvereno rešitev, pri čemer moške ne boste prevzgajale kot otroke od stoječega stanja do sedečega. In če niso vsi moški uscaneti, ko namesto v školjko spustijo kar po sebi svoje lulanje, ker v takem školjke sploh ne potrebujejo in če niso vse ženske packe, ki za seboj ne puščajo raztura.[/quote]
Vidim, da ti res ne gre – ne uporaba možganov pri fiziki ne tole pisanje. Kaj pa si sploh hotela povedati? Da nmaš pojma? Brez skrbi, že vemo. Da imaš poscanca doma, pa tudi. Pa ok, če tebi to paše. :)))
Aja, rešitev? Simpl – naj se usedejo. Za to pa ni treba preveč napenjati možganov. :-p[/quote]

Vidim, da ti res ne gre – ne uporaba možganov pri fiziki ne tole pisanje. Kaj pa si sploh hotela povedati? Da nmaš pojma? Brez skrbi, že vemo. Da imaš poscanca doma, pa tudi. Pa ok, če tebi to paše. :)))
Aja, rešitev? Simpl – naj se usedejo. Za to pa ni treba preveč napenjati možganov. :-p[/quote][/quote]

Nekaj drugega sem spraševala, ki ne govori o sedenju. Čakam, ker morda tebi ne gre s suvereno rešitvijo, ki ne vključuje sedenja.

[/quote]

Nekaj drugega sem spraševala, ki ne govori o sedenju. Čakam, ker morda tebi ne gre s suvereno rešitvijo, ki ne vključuje sedenja.[/quote]
A znaš vprašanje tudi kaj manj zblojeno zapisat?

če želi kdo pr meni doma scati stoje, naj izvoli, ampak bo čistil wc. jaz ščijem stoje samo v pisuorju v gostilni , ali pa na pikniku za drevo.

Ko sem spoznala bivšega moža, je ta lulal sede. Bilo mi je nenavado (všeč pa tudi) in sem ga povprašala, kako to. Ni bil tako vzgojen, prej nasprotno. A ko se je odselil in je čiščenje prišlo v njegovo domeno, je šele uvidel, kaj za sabo pusti po izločanju. In ker ima rad lepo in čisto, je začel na školjki sedet.

Nekaj drugega sem spraševala, ki ne govori o sedenju. Čakam, ker morda tebi ne gre s suvereno rešitvijo, ki ne vključuje sedenja.[/quote]
A znaš vprašanje tudi kaj manj zblojeno zapisat?[/quote]

Ne odgovarjaj z vprašanji, ker to ni suverena rešitev, ki jo iščete. )))

opis pravega moškega. Ne pa tisti, ki gredo od mamice v varstvo k ženi in merijo moškost v načinu scanja.

Na predavanju o preprečevanju nočnega močenja postelje pri otrocih nam je zdravnica med drugim povedala tudi to, da naj fantke učimo lulati stoje, da kot odrasli moški ne bodo imeli težav s prostato. Da se mehur bolje izprazni, pri ženskah pa bi bilo idealno lulati v počepu.

Pisoar doma je nesmisel, samo še ena stvar za čistit.
Stoje moraš usmeriti curek v školjko, ni samo problem odboj včasih gre tudi po zidu ali tleh.
Sede je pa problem da moraš prav tako držati penis, če ne je pa prednji del deske pošprican.

No, vsaj za moške tole ne drži ravno, če celo urologi svetujejo sedeče lulanje. Ker se baje mišica bolj sprosti in lažje lulajo.

Zanimivo, kako moski takoj skocijo v bran svoji osnovni moski pravici s takimi in drugacnimi argumenti, temo o pucanju pa kar preskocijo. Aja, to se jih pa ne tice. Glavno da je baba kokos, terorist itd. ce si zazeli čist wc.

Se huje pa je, da poscance branijo njihove zenske – tiste, ki pa res pucajo vso njihovo svinjarijo. Ne vem, mogoče tako same sebe tolažijo.
Aja, se glede pisoarja doma – je absolutno uporaben, sploh če je več moških predstavnikov doma, predvsem pa za goste poscance, ki si domišljajo, da lahko svinjajo povsod tako kot doma.
Da pa je pri enih pacientih moškost odvisno od stoječega scanja? Brezčasna skrb, takšni je že itak nimajo veliko. 😀

Poznam kar nekaj moških, mlajših ter starejših, kateri so pripravljeni lulati sede. Občudujem jih, res. Lulanje stoje ni dokaz moškosti, temveč norčevanje in nespoštovanje ženske, ki mora čistiti za njimi. Če je moški majhe postave še ni tako hudo, višji pa je, bolj z višine lula, bolj šprica okoli. Tudi če cilja, kapljice letijo povsod, tudi po steni. In ja, kateri moški pa čisti WC???? Zet bo šel prej v umivalnik kot bi sede lulal, kajti to je zanj poniževanje. Zame je bedak, ker tako razmišlja, pa me en drek briga njegov doktorat. In njegova višina……210 cm….pri meni mora iti ven, če se ne želi usesti. In halooo, pisoar delati v lastni bajti – mimogrede, sploh niso poceni! – ja, a ga bo čistil za sabo? NE! Seveda ne, ravno tako šprica okoli, samo malo manj, ker je višje. Jaz bi v notranjosti zakonsko prepovedala lulanje stoje. Če se ne sme kaditi, pa se še lulati stoje ne sme. Urin je čist, vendar kar nato sledi, ni več čisto, zdravju in okolici škodljivo, kajti amonijak dela svoje. In ….torej se naj prepove. V zrak bodo skočili tako samo tisti, ki se imajo za mačote in jim ni mar za njihove mame, punce, ženske nasploh, ki čistijo.

Resitev je bližja, kot bi mislil. Vsak dec bi moral pucat wc, pa bi velika večina sedela. Ženskam pa bi bilo treba izbiti iz glave, da bi jim padlo na pamet, da samo one pucajo za poscaneži. Pač bi ene dva meseca malo bolj hudo, potem pa bi tudi poscaneže začelo motiti.

Tole je tisto zgrešeno razmišljanje, ki si ga očitno tudi ti posredovala naprej svoji hčerki. Ni tvoja naloga, da razjasnjene obzorja zetu, bi jih pa morala svojim otrokom. Hčerki in sinu! Tu pa se zatakne, a ne? Torej ženske vzgajajte svoje otroke, možje bi že morali biti vzgojeni. Vsaj za otroke Poskrbite, če že zase niste.

nekaj pasjega je v njih, ha?
:))
:))))))

Tole je tisto zgrešeno razmišljanje, ki si ga očitno tudi ti posredovala naprej svoji hčerki. Ni tvoja naloga, da razjasnjene obzorja zetu, bi jih pa morala svojim otrokom. Hčerki in sinu! Tu pa se zatakne, a ne? Torej ženske vzgajajte svoje otroke, možje bi že morali biti vzgojeni. Vsaj za otroke Poskrbite, če že zase niste.[/quote]

Ne, napačno razumeš moje pisanje. Kateri PRAVI moški čisti WC? Moj mož ga počisti, brez težav, hčera je to spremljala od majhnega, ji je popolnoma razumljivo. Ampak – moško mačohistično prepričanje je pač, da moški ki to dela ni moški, ampak copata. In hčera je pri svojem obupala…to pa je res. Vzgojen je bil, da je moški moški, kot v prazgodovini….Zanjo bi naredil skoraj vse….skoraj vse pa zato, ker NE bo lulal sede. Oče mu je vcepil v glavo neke predstave o moškem in ….mogoče pa nekoč zet le spregleda, kaj in kako. Jaz sem pri nas uredila, kako pa imata pri njiju, pa me ne briga. Bistvo je, da se je doma naučila da vsi delamo vse, ne glede na spol, dobila pa moža, kjer je strogo ločeno po spolu. Njegov oče celo mami ne pusti sami nikamor…Njegove besede – ženska, ki sama hodi okoli išče moške za….. Tako da….ob taki vzgoji očeta, imam kljub vsemu idealnega zeta, hahahaha. No, hčerinega tasta pa jaz krepko učim kako in kaj lahko poročena ženska, kajti vsake tri mesece gremo pet prijateljic za cel vikend vstran od družin…Še malo, pa bomo tudi njegovo ženo peljale zraven, pa da ga vidim potem, frajerja mačohističnega. Takšni moški prepotentneži mi res dvignejo pritisk…ker sem moški, lahko…..

Če mene kaj vprašaš, je pa norčevanje in nespoštovanje ženske to, da je tukaj popolnoma samoumevno, da je ženska tista, ki čisti sanitarije. Ne glede na to, kdo kako lula. Kot je v neki drugi temi samoumevno, da je ženska tista, ki kuha. Ne vem, ali imate pri vas doma hotel, kjer je eden od partnerjev gost. Pišete že tako.

Če mene kaj vprašaš, je pa norčevanje in nespoštovanje ženske to, da je tukaj popolnoma samoumevno, da je ženska tista, ki čisti sanitarije. Ne glede na to, kdo kako lula. Kot je v neki drugi temi samoumevno, da je ženska tista, ki kuha. Ne vem, ali imate pri vas doma hotel, kjer je eden od partnerjev gost. Pišete že tako.[/quote]
Zakaj misliš, hoče kdo kaj vprašati?

Če mene kaj vprašaš, je pa norčevanje in nespoštovanje ženske to, da je tukaj popolnoma samoumevno, da je ženska tista, ki čisti sanitarije. Ne glede na to, kdo kako lula. Kot je v neki drugi temi samoumevno, da je ženska tista, ki kuha. Ne vem, ali imate pri vas doma hotel, kjer je eden od partnerjev gost. Pišete že tako.[/quote]
Prepričevanje in siljenje moškega v to, da mora lulati sede, pa je prav tako nespoštovanje moškega.

Nekatere dejansko pretiravajo s tem pošpricanim wc-jem, ker se jim ne da čistiti nič, kot je to značilno za moderne razvajene gospe, ki jim je vsako delo odveč.
Pa naj bo čiščenje, kuhanje….

Prepričevanje in siljenje moškega v to, da mora lulati sede, pa je prav tako nespoštovanje moškega.

Nekatere dejansko pretiravajo s tem pošpricanim wc-jem, ker se jim ne da čistiti nič, kot je to značilno za moderne razvajene gospe, ki jim je vsako delo odveč.
Pa naj bo čiščenje, kuhanje….[/quote]
Idejo pa so dobile pri razvajenih gospodih. Moderni pa res niso, so že iz mode.

Mi ni čist jasno, zakaj cela drama okol tako trivialne teme, pa naj gre za eno ali drugo stran.

Če normalno opravljaš potrebo, ravno ne šprica vse naokoli. Pri starejših, bolnih, ali pa pod vplivom alkota je onesnaženje okolja res večje, ampak takrat vzameš papir in mal obrišeš, vsaj za prvo silo. Pač normalno, da ne puščaš za sabo svinjarije, že zato, da ti ni nerodno pred samim sabo. Sicer je res, da WC večinoma čistijo ženske, ampak to res ni ravno čiščenje zamašenih greznic, da bi bilo treba delat dramo in silit moške, da opravljajo sede, če jim ta način ne sede (sam se zjutraj vsedem, a mi ne bi pasalo, da bi me kdo silil v to).

Doma za sproti WC čisti mama, enkrat tedensko pride počistit gospa. Če sem sam doma več dni (kar je velikokrat), je logično, da ga sproti očistim sam, kar mi vzame – po moji oceni – kakšni dve minuti na dva dni. Menda ne bom en teden čakal na čiščenje? Od punce in obiskov pa tud ne pričakujem, da bodo pucali za mano. Moje moško dostojanstvo zaradi uporabe metlice in cunje ni s tem nič prizadeto :).

Jaz pa sploh ne vem kako moj dragi lula in me niti ne zanima. Nikoli ne pusti vsega pospricanega za sabo, ali je lulal sede ali pa popucal za sabo mi je pa res vseeno.

A ti imaš tudi čudežne sposobnosti in svojega scanja ne širiš povsod okoli školjke in hlačah? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close