Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od kod je Lado Bizovičar

Od kod je Lado Bizovičar

Na googlu ne najdem odgovora, ker pa vem, da tu gor vse veste, mi dajte, prosim, povedat, kje je rojen Lado Bizovičar. Se mi namreč zdi, da zelo pristno govori štajersko.

Mislim, da MB.

O ne, to pa ne.

Lado je iz Škofje Loke.Živi v Ljubljani.Da pa zna “zavijati”po štajersko je pa kriv njegov igralski talent in pa prijatelj Jure Zrnec;-)

Lado je hodil na gimnazijo Šentvid. Moj letnik je bil. Sigurno se ni iz Maribora vozil v Ljubljano v šolo.

Se mi je zdelo, da je “priučen” v dialektu. Ampak mu pa res super gre.

A vam je simpatičen ta Lado? Meni niti slučajno!

Včasijh je bil obupen.Sedaj se je malo poboljšal in ni več tako vulgaren in odštekan.

Včasih je bil obupen.Sedaj se je malo poboljšal in ni več tako vulgaren in odštekan.

Lado je hodil v oš v šiški.

meni je lado zakon, prav tako jurij oz. njuna oddaja:) hvala bogu, da znamo slovenci še kaj drugega skupaj spraviti, kot pa samo mario variante…

lp.

povej nekaj primerov njegovih vulgarnosti

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Primer vulgarnosti? Ti ga povem kar jaz…

Pred nekaj časa na TLP, gostja ena mala punčka oblečena v roza… Jo vpraša zakaj roza in si hkrati odkovori, da so punčke pač roza. In da so izjemoma lahko MODRE, če se jim med porodom popkovnica ovije okoli vratu.

Dovolj vulgarnosti in nesramnosti? Mislim da, ja.

Ah, dej no, ene ste pa občutljive ko mimoze. Samo da imate razlog za teženje.

Za ladota mi sicer dol visi.

Meni je Lado tudi car. Prej nisem nikoli gledala nedeljske oddaje, ker je bila popoldne, zdaj ga pa gledam in res sta superca.

To pa ni vulgarnost, ampak črni humor:)

Meni sta včasih všeč, včasih pa ne. Me pa moti, ker zadnje čase ves slovenski humor sloni na tem, da se iz nekoga delaš norca.

Meni sta super, Lado mi je sploh vedno bolj všeč. Skratka bravo fanta!

ja res je zanimiv človek tale Lado…mogoče kdo ve kam zahaja v prostem času, kje se ga da srečati?

[list]Vaš link[/list]

je res njegova mati v Afriki?

Mislim, da je kar Ljubljančan. Pred nekaj leti je živel v zg. Šiški, pravzaprav v Dravljah.

Ima odličen humor, mislim, da moraš imeti nekaj v glavi, da ga obvladaš. Super je in se ga da gledat.

Res. Živi tam že kar lep čas.

Ljubljančan je, seveda. Skupaj sva hodila v šolo.

New Report

Close