Od kod ta tel. številka?
to so stacionarni telefoni ali mobilni telefoni koga iz ip omrežij, ki jih imajo internetni ponudniki. nihče te ne bo ugriznil, če se boš javil. je že doooolgo tako, da telefona nimaš samo pri telekomu, mobitelu ali simobilu..
poleg tega so številke prenosne. nimaš pojma o tem, katero omrežje je odzadaj.
Ni smešno. Ko se začne nadlegovanje(ankete,razna prodaja), ti ne ostane nič drugega, kot da zamenjaš številko. To pa spet stane. Doma imam rada mir.[/quote]
??
Še v življenju nisem menjala tel.številke ne na fiksni ne na mobilni telefoniji.
Če mi je nadležen kdo iz kake prodaje, anket… pa enostavno čisto vljudno zahtevam izbris moje številke in povem, da jih bom ob naslednjem klicu prijavila (jih sicer ne bi, ampak deluje pa to vedno).
Ni smešno. Ko se začne nadlegovanje(ankete,razna prodaja), ti ne ostane nič drugega, kot da zamenjaš številko. To pa spet stane. Doma imam rada mir.[/quote]
??
Še v življenju nisem menjala tel.številke ne na fiksni ne na mobilni telefoniji.
Če mi je nadležen kdo iz kake prodaje, anket… pa enostavno čisto vljudno zahtevam izbris moje številke in povem, da jih bom ob naslednjem klicu prijavila (jih sicer ne bi, ampak deluje pa to vedno).[/quote]
Ob zadnji selitvi sem črtala številko iz telefonskega imenika, nekaj časa je občasno še kdo klical (prejšnje stanovalce, ker so očitno pobirali številke iz starega imenika), zdaj že leta nihče več.
Da se pa nekdo ne upa oglasit na nek telefonski klic, pa niti pod razno ne kapiram. Kaj tako strašnega se ti pa lahko zgodi?
??
Če mi je nadležen kdo iz kake prodaje, anket… pa enostavno čisto vljudno zahtevam izbris moje številke in povem, da jih bom ob naslednjem klicu prijavila (jih sicer ne bi, ampak deluje pa to vedno).[/quote]
Takrat, ko sem zamenjala številko, nisem imela energije za noben prijazen ali neprijazen odgovor.
Danes, ko sem zdrava, se brez težav pogovarjam in pregovarjam. Pa zelo pazim komu dam števiko. Res pa nisem v službi in to lahko naredim.
Tu lahko preveriš kateremu operaterju pripada številka
You’re absolutely right! With the rise of VoIP (Voice over Internet Protocol) services, it’s becoming increasingly difficult to distinguish between landline and mobile phone numbers. https://ativader.com/kmspico-ativador/