Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od kod ta tel. številka?

Od kod ta tel. številka?

Nekdo me j že dvakrat klical iz štv. 059- in še 6 cifer, spredaj pa nič vstopn za Slovenijo. Kaj je to zaena cifra? Se kar ne upam oglasit…

MISLIM DA T2 PREVERI NA NETU OD KOD JE KAKŠNO PODJETJE MOGOČE

to so nove številke – jih imajo podjetja in folk, ki imajo linije preko amisev, t2-jev ipd
če ne poznaš cifre, je verjetno telemarketing – se vsaj toliko oglasi, da jim rečeš naj te ne kličejo več 🙂

je številka od T2-stacionarni telefon. Če kličeš na telekomovo številko odtipkaš 01… ,če pa na t2 številko pa odtipkaš 059….

to so stacionarni telefoni ali mobilni telefoni koga iz ip omrežij, ki jih imajo internetni ponudniki. nihče te ne bo ugriznil, če se boš javil. je že doooolgo tako, da telefona nimaš samo pri telekomu, mobitelu ali simobilu..

poleg tega so številke prenosne. nimaš pojma o tem, katero omrežje je odzadaj.

To pa je smešno, se ne upaš oglasit. A misliš, da te bo kdo ugriznil??

Ni smešno. Ko se začne nadlegovanje(ankete,razna prodaja), ti ne ostane nič drugega, kot da zamenjaš številko. To pa spet stane. Doma imam rada mir.

Ni smešno. Ko se začne nadlegovanje(ankete,razna prodaja), ti ne ostane nič drugega, kot da zamenjaš številko. To pa spet stane. Doma imam rada mir.[/quote]

??
Še v življenju nisem menjala tel.številke ne na fiksni ne na mobilni telefoniji.

Če mi je nadležen kdo iz kake prodaje, anket… pa enostavno čisto vljudno zahtevam izbris moje številke in povem, da jih bom ob naslednjem klicu prijavila (jih sicer ne bi, ampak deluje pa to vedno).

T2 ima take.

Ni smešno. Ko se začne nadlegovanje(ankete,razna prodaja), ti ne ostane nič drugega, kot da zamenjaš številko. To pa spet stane. Doma imam rada mir.[/quote]

??
Še v življenju nisem menjala tel.številke ne na fiksni ne na mobilni telefoniji.

Če mi je nadležen kdo iz kake prodaje, anket… pa enostavno čisto vljudno zahtevam izbris moje številke in povem, da jih bom ob naslednjem klicu prijavila (jih sicer ne bi, ampak deluje pa to vedno).[/quote]

Ob zadnji selitvi sem črtala številko iz telefonskega imenika, nekaj časa je občasno še kdo klical (prejšnje stanovalce, ker so očitno pobirali številke iz starega imenika), zdaj že leta nihče več.

Da se pa nekdo ne upa oglasit na nek telefonski klic, pa niti pod razno ne kapiram. Kaj tako strašnega se ti pa lahko zgodi?

??

Če mi je nadležen kdo iz kake prodaje, anket… pa enostavno čisto vljudno zahtevam izbris moje številke in povem, da jih bom ob naslednjem klicu prijavila (jih sicer ne bi, ampak deluje pa to vedno).[/quote]

Takrat, ko sem zamenjala številko, nisem imela energije za noben prijazen ali neprijazen odgovor.
Danes, ko sem zdrava, se brez težav pogovarjam in pregovarjam. Pa zelo pazim komu dam števiko. Res pa nisem v službi in to lahko naredim.

ne verjamem temu

MISLIM, DA IZ t2 tržijo dodatne storitve ali dopolnjene pakete.

Tu lahko preveriš kateremu operaterju pripada številka

https://www.npch.si/index.php/kje-je-stevilka

You’re absolutely right! With the rise of VoIP (Voice over Internet Protocol) services, it’s becoming increasingly difficult to distinguish between landline and mobile phone numbers. https://ativader.com/kmspico-ativador/

New Report

Close