Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Od kod tak uspeh Erjavca? A je to res?

Od kod tak uspeh Erjavca? A je to res?

a je res, da je karel Erjavec v predvolilni kampanji obljubljal, da če bo on izvoljen, da bodo upokojenci imeli pokojnine 1000 eur?? Ker eni ljudje so najbrž res pač toliko preprosti in naivni, da tudi na take gluposti nasedejo in bog ve, ali ni ravno od teh ubogih naivnih upokojencev prejel vse te glasove? Na podlagi zavajanja??? In kako sploh lahko postavlja takšne obljube???? Kako bi on to dosegel, lepo prosim??

Tko kot Pahor, ki bo minimalno plačo dvignil na 600 neto.

Edino kar bi bilo hujše od tega, da sta lagala, bi znalo bit dejstvo, da sta mislila resno.

“Edino kar bi bilo hujše od tega, da sta lagala, bi znalo bit dejstvo, da sta mislila resno.”

:))))) (ne vem ali naj se smejim ali jočem:)))

Jaz pa poznam kar nekaj nenaivnih in neubogih penzionistov, a so vsi ubogi.Lahko so tudi penzionirani doktorji, pa profesorji, ali ti sam revčke poznaš?! spet črno belo. Ima pač vedno večjo bazo, nakladal je pa v zajebanciji. Ta uspeh ziher ni rezultat samo te njegove izjave. Bravo Karl, dej jim vetra. Jelota itak ne marajo, pa se je zadnje čase tolk omehčal.In kaj če doseže, malo morgen, pa sej so eni že dosegli, pa presegli. Torej, kdo zavaja. Ma vsi.

NIČ NI OBLJUBLJAL. jEREKEL JE DA BI BILO PRAV DA BI IMELI 1000 EUR PENZIJE.

NJEMU SEM SE JAZ VSAJ NASMEJALA, ČIST SIMPATIČEN JE.

Ah daj no, prosim te lepo,”čakte mal”?? V predvolilni kampanji se ne moreš “mal zajebavat”, še posebej, ker morda niso vsi tako “pametni” kot ti, imaš ogromno preprostih in naivnih ljudi. A je zdaj to rešitev, češ, pač se je zlagal, pa saj tako vsi lažejo??? Halo???

Veš kaj, jaz ne govorim o tvojih doktorjih in pravnikih v penziji – le-ti me RES(!!!) ne zanimajo oz. ne skrbijo, skrbi me pa za tiste revne, ki jih je žal mnogo več, ogromno, zanje me pa skrbi, ja! In ja, poznam jih ogromno, mnogo več, kot bi želela!!! In me ima pravico skrbeti zanje in da mi ni vseeno, če jih nekdo tako podlo zavaja in si na ta način prikrade glasove!!!

Zanimiva je bila izjava glede tega, ko je dejal, da danes imajo nekateri ljudje plače 500€. Kakšna bo le pol penzija????

Nikša, če ne boš sam začel na stran dajat.

So mu pa to dost pod noge metali, ko je dal izjavo za 1000 € penzije.

1x je sam celo dejal, da ima baje plače 3500€…torej, se tudi ne kopa v denarju.

Ja, prav bi že bilo, a kaj pomaga to govoriti in ljudem zbujati upanje, če ni izvedljivo?

Igra in laže na upokojensko socialo in pa dejstvo, da bo ta stranka z leti vedno večja, ker bo tudi upokojencev vedno več. Tako bomo slovenci hitreje umrli.

Mimogrede: dejstvo je, da Erjavec ni bil izvoljen. Tako da tudi če je kaj obljubljal v primeru svoje izvolitve, zdaj tega od njega ne morete terjati:)

Je pa res, da so kandidati nejgove stranke dobili nekaj mest v parlamentu. Ampak to še ne pomeni, da je bil on izvoljen:)

To, da ni bil izvoljen, pa res ne opere njegovega zavajanja! Le kako bi se pa ven vlekel, če bi bil izvoljen? (“ah, sej nism tko mislu…”)

Pa čakte mal. A vi verjamete kaj prej obljubljajo?

:))))))))))

Pa kaj se vam 1.000 evrov zdi res previsoka številka??? Poglejte malo avstrijske pokojnine in avstrijske cene, pa vseskupaj malo primerjajte z našimi…

Sicer pa je res bolje imeti manj denarja in nižje cene. Posledice Janševega padca že čutimo, jutri gredo cene goriva navzdol… Pa nove kilometre avtoceste smo dobili, že prvi dan po volitvah, kaj še bo!

Pa kaj se obešate na vsako zajebancijo, se je v tonu njegovega glasu slišalo, da gre za hec. Prav tako, kot je JJ rekel, da mu ne bo hudo, ker je pokasiral 20 miljonov od patrie. A je mogoče kdo to izjavo vzel zares?

Mene kvečjemu čudi, da desus ne dobi več glasov, ker ima močno bazo.

Meni je pa erjavec fuuuul hecen :))
Vedno se nasmejim, ko ga vidim 🙂

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ima pa od vseh predsednikov strank najlepšo ženo.:-)))

Kdo ma najlepso zeno? Erjavec?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ja, Erjavec. Vredna greha.:-)))

Mojega moža pa Erjavec spominja na igralca Loisa De Funesa. Za boljši spomin – film Žandar iz St. Tropeza. Se zmeraj začne režat, kadar ga vidi in je bil zadnje čase precej nasmejan in dobre volje.

Rekel je 1000 eur. Ni pa rekel, v kolikšnem času. Mogoče je človek mislil v enem letu:-)

seveda je zavajal.
navrgel je eno izavo, ki ga prav nič ne zavezuje, glasove je pa dobil. Čeprav to niti v sanjah ni izvedljivo, KAJTI DENARJA NI!!!!

Denar JE!!!

Snažilka je dolžna pospravit prostore, čevljar popravit čevlje, krojač naredit obleko, pek mora znat speči kruh, vsi kakor vejo in znajo, delo mora bit opravljeno. Vlada pa naj opravlja svoje delo, za to je dobro plačana.

New Report

Close