Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od leta 2017 na vikinglotu ni bilo take kombinacije, zdaj sta jo zadela dva???

Od leta 2017 na vikinglotu ni bilo take kombinacije, zdaj sta jo zadela dva???

Pizde goljfive skandinavske pokvarjene!!!

Tale vikingloto je resnično čisti kriminalni nateg!

Današnja kombinacija številk je bila 31-35-36-40-41-45 in dodatna 5.

NIKOLI DO ZDAJ se nobena kombinacija ni začela s številko nad 30!!! Najvišja številka do zdaj, s katero se je kombinacija začela, je bila 25, izžrebana 2x od 2017! Še celo kombinacije s ttemi trideseticami so precej redke!!!

Zdaj se pa začne kar s številko 31, PRVIČ V ZGODOVINI ŽREBANJA, pa sta celotno kombinacijo glavnih številk (brez dodatne) zadela KAR DVA ČLOVEKA!!!! Jasno – Norvežana, ker je vikingloto norveški!!!

Goljfivci svinjski kriminalni!!!

Zgleda, da si v srednji soli pri matematiki presprical verjetnostni racun.

Odgovor na objavo uporabnika
verjetnostni racun, 11.07.2024 ob 00:38

Zgleda, da si v srednji soli pri matematiki presprical verjetnostni racun.

Aja, a tisti verjetnosti račun, kot se je zgodil v neki afriški državi, ko je na njihovi nacionalni loteriji tam nekje 30 ljudi zadelo kombinacijo 6-7-8-9-10-11 (nekaj takega)??

Takih verjetnostnih računov v šoli ne učijo!!!

Sem šel prav preverit VSO zgodovino izžrebanih številk od leta 2012 dalje!!! NITI ENKRAT V ZGODOVINI ŽREBANJ VIKINGLOTA SE KOMBINACIJA NI ZAČELA S TRIDESETICO!!!!! Najvišja številka, s katero se je kombinacija začela, je bila 27, izžrebana zgolj in samo 1x v 12 letih obstoja žrebanja!!! In zdaj kar na lepem zadeneta kombinacijo z 31 na začetku niza dva človeka??????

In še enkrat: še celo tri tridesetice v kombinaciji so na vikinglotu REDKE!!!

Najdi si pomoč.

Se je pa dobitek začel s 30-ico. A ti je to bolj všeč? Meni 100%

Ponavljajo za Slovenci 😁 Zadnjič sta dva zadela šestico na Lotu.

Imam 1 številko .., pač vplačam iz čiste zajebancija takrat ko vplačam Jack pot in loto, čeprav mi je mimo ta igra in se mi pri tej igri zdi res nemogoče že 2 številke zadet, kaj šele več..

New Report

Close