Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od mojega življenja, naprej, so bile čudne poti.

Od mojega življenja, naprej, so bile čudne poti.

Spoznal sem ogromno, čudovitih ljudi z pozitivno energijo in seveda tudi negativne. Ko, sem bil majhen, še sam ne znam si razložiti, kako sem takrat znal in tuje jezike in zgodovino in tako naprej. Dosti stvari, si ne znam razložiti, seveda najbolj, kopanje v morju v času nevihte, z valovami in strlelami, sej sem bil edini v morju, kjer sem odraščal. Hodim domov in začne toča za kratek čas in se zaustavim in strela udari v vejo in veja se zlomi ter pade natla, razdalja je bila zelo majhna in prestopim to vejo in grem naprej. Ko sem šel na Triglav takrat sem imel toliko energije, da ni za verjet, kot en majhen gams, ki skače naprej in nazaj. Osebe, ki so bile z menoj, no jaz sem bil takrat z energijo tako, da zdaj ne morem niti verjet koliko energije sem imel v trenutku. No moram reči da jo dobivam nazaj to energijo, že bom hmalu začel v hrib zelo hitro hoditi. Teža, ki je bila prej, se počutim zdaj kot pero. Pa še vedno imam preveč kilogramov. Včasih ko sem bil na golf igrišču, super je bilo. Kar se tiče včasih zelo stare pekarne, ne vem koliko sta bila stara takrat pek in pekna ampak menim da čez 80 let. Vsi spijo jaz pa v 5 zjutraj na najboljši kruh, kar sem ga jedel v mojem življenju, kar se tiče vode, ni je več tako kot sem jo pil včasih. Da ne govorim o mleku domačem in vse ostale stvari. Časi so bili zelo drugačni. Manjka mi ogromno stvari. Jaz rad delam in ne vem zakaj bi se zaustavil, to ni moj način življenja. Čeprav teh modernih zadev, ne znam uporabljat, govorim bolj zahtevnih. Nebom počival, počival bom na stara leta, pa se takrat je vprašanje. Če sta lahko pek in pekna dela pri svojih letih več kot 12 ur, zakaj nebi tudi jazst. Ni zame za lenariti, to nisem jazst. Komaj čakam, da si kupim kos kmetijske zemlje, za moje potrebe. Kaj je lepšega, kot saditi drevesa? Še posebej sadna. Življenje teče naprej, zdaj imam spet svoje cilje. Če je lahko pek in pekna, lahko tudi jaz delam pri starosti čez 80 let in seveda, zase in če bo potrebno tudi po 12 ur ali več. Mnogo stvari moram, postoriti zase in kdor se mi bo pridružil na poti, ga bom sprejel z veseljem. Sej znam ogromno stvari in inters mi je samo pozitivni ljudje, sej z časoma, bojo prišli taki ljudje. Taprava voda in ta prava hrana, zdravo življenje, to me zanima. Zdaj pa k ciljem naprej. Res jih imam 48 trenutno, ampak grem naprej, svojim željam, moj način življenja. Vse, kar je bilo pozitivnega v mojem življenju, bom zase, naredil. Kot sem povedal, zdrav način življenja, to je zame. Negativne ljudi bom izločil na svoji poti. Vsem želim, današnji dan naj bo lep dan in kdor se želi pridružiti naj piše na elektronski naslov in kaj lahko prispeva. Elektronski naslov je nm.nik@yahoo.com sprejel bom poštene ljudi, tako sem jaz navajen in rak bom ostal, ker to je moj način življenja.

AI?

Kot sem povedal, teh modernih naprav nisem vajen. Trenutno, kar jaz lahko ponudim v zameno, za vašo pomoč in za vaše prispevke, je začasni gost pri meni v Veliki Britaniji. Različne plakate, tudi po naročilu. Nimam nič proti alkoholu, ampak pri meni lahko spije eno pivo, če bom ugotovil, da je oseba vinjena ali pod drugimi substancami, bom ukrepal takoj,sej včasih sem bil civilna zaščita. Tudi pri sebi vem, kako je bilo ko sem jaz popival preveč. Jaz osebno ne pijem alkohola več, najrajši imam vodo navadno in včasih tudi odvisno od letnega časa, čaj. Tako, da lahko pride vsak, v predhodnim kontaktu, oseba, ki ji bo drugačen namen, kot bo povedala oziroma napisala, bo odstranjena. Vse ostalo prek elektronske pošte mm.nik@yahoo.com

Lahko tudi napišete prošnjo, če želite le za določen čas v Veliko Britanijo, seveda prošnjo bom preučil. Zdaj pa vsem želim lep dan naprej.

Aja, ti si. Še vedno ne vem, ali si 35-letni upokojen invalid (le kaj te je doletelo, morda prometna nesreča, zaradi alkohola; pa sedaj ne piješ več) ali 60-letni upokojenec.

New Report

Close