Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od nekdaj sem svojeglava in ne povsem razumljena

Od nekdaj sem svojeglava in ne povsem razumljena

plaha punca!   samo daješ v položaj žrtve. to imaš od levih fašist. to so te naučile indoktrirnirale v to, levičarke.  žal to, kakor vidiš ne deluje.  če želiš, moškega. moraš vedet nslednje. nas moških feminisitke, leve fašitke, marksizem, ne zanima.  zdj pa tko.  ženske prvite da smo moški prasci ker varamo. ok. S KOM PA VARAMO, VARAJO MOŠKI??  sami seboj?  varanje je ženska domena. kot  varanje.  za moške varanje ni varanje amapk, sex. to je velika razlika.  kere ti ne želiš slišat. ker ne razumeš in ker te pač boli resnica. če ne raumeš, da moraš za moškega, prvo biti športna, atletska, sexy, zabavna, mladostna. pol pač nič. če  ne razumeš, da je to moši svet, pol pač nič.  pa crkni sama.  večina žensk rada fafa. če priznajo je drugo.  torej lahko na prvem zmenku tvojemu izbrancu pofafaš in zdrkaš in  rečeš. a se sedaj  lahko norlamno pogovarjva. saj veš, da moški rabimo fukanje.  če ti topr iteh letih ni jasno, pol  pač  kupi mačko  in čakaj na dso.  kaj ti misliš kdo p o20 letih poroke začne varat??  ženske!!!  ne moški, ženske. pa je sama hotela cerkeveno proko, pa prstane pa zaobljube. ampak po 20 25 letih istega tiča, se tudi ženska naveliča tega. to je v  90% tko. mi lahko to pojasniš??  poglej, al boš sexy perverzna kurva al pa si kupi kužeka pa liter vina.

Odgovor na objavo uporabnika
Plaha punca, 03.12.2023 ob 22:51

Hmm193, 03.12.2023 ob 22:38

Plaha punca, 03.12.2023 ob 17:19

Večino življenja plavam proti toku. Že kot otrok sem se igrala sama, raziskovala, brala, bila zamišljena. Nisem družabna vendar imam rada ljudi. V srednji šoli in na faksu nisem bila tata mata zabav. Sem že dlje časa v eni redni službi, veliko mi pomeni socialna varnost. Pustila sem fanta zaradi nezvestobe, čeprav so vsi računali na naju in so bili pogoji idealni za udobno življenje, a kaj ko je bil odnos med nama na nuli, me ni ljubil. Da sem naredila še korak dlje od družbenih norm, sem se osamosvojila in vzela kredit, ker rabim svoj prostor in mir. Ves luksuz mi nič ne pomeni če bom zaradi tega primorana biti do 40 leta v otroški sobi in čakati na nekoga. Staršem vse to početje ne gre v glavo. Namesto da bi bila z dobro partijo, bom zdaj “životarila” sama nekje na svojem. K sreči sem bolj skromna, zadostuje mi en dopust na leto in obožujem sprehode, naravo, tja pa sem zunaj popito kavico. Kot taka nasprotnemu spolu nisem hudo privlačna. Se mi zdi, da sem sebe postavila na prvo mesto. Ampak, kaj je sploh prav in kaj narobe? Uprla se.mi je slika o družinskem življenju, kjer ni spoštovanja in ljubezni, vse samo “za na ven”.

Skromna, sprehodi, kavica…. Slišati je, kot sanjka ženska za marsikaterega fanta. Nečesa nisi povedala.

Pa žal ne.  Za večino sem nezanimiva. Nimam vpadljivega stila oblačenja, pa tiste karizme.. preprosta, športna, prijazna..jah mi rečejo se je fajn s tabo družit, ni pa tiste iskre.. pač s tem sem se že malo sprijaznila in srečna bom, če bo tisti eden se našel.

Čaki, čaki, ne tako govorit.

Glej,  si se dobro opisala in meni si recimo, precej zanimiva. Ker si drugačna. Ker si najbrž NE bildaš rit in kar je še tega početja.

Res je, da mnoge želijo izstopati in zato marsikaj naredijo v to smer,  ampak je to vsekakor ena, precej utrujajoča poza, oziroma pozerstvo.

In ker je takih samo v Sloveniji vsaj 50.000, “uspelo” pa jih bo max. 500, jih bo 49.500 RAZOČARANIH,  nekatere bodo celo postale depresivne.

Inteligentni mladi ženski okolica NIMA KAJ diktirat, kako naj se obnaša in celo to, da MORA biti “in”.

Prej boš take “nasvete” odjebala, bolje se boš počutila.

Sem povedal za tvoj post znancu in sva oba mnenja, da tako, malce “posebno”, pa bi bilo lepo poznati, če že ne kaj več.

Dva od dveh. Sicer starejša, ampak z drugačnim pogledom na življenje, uspeh in na vse ostalo.

Že to  da sem napisal cele litanije, dokazuje, da si VREDNA moške pozornosti.

Matematika: če si, taka kot si se opisala, zanimiva le vsakemu stotemu moškemu, si zanimiva kakim 5-8.000 slovenskim moškim, ki ne iščejo povprečno, glupo fuflo…

Pa saj to sploh ni slabo… Število “interesentov” namreč.

Jaz te vidi kot – si odrasla ženska, ki misli s svojo glavo in zna prisluhniti sebi v tej meri, da živi življenje, za katerega misli, da ji daje optimum glede na možnosti.

Ne razumem prav dobro. Da jaz izvem, da mojo hči partner vara ji pomagam pakirat k ne da ji delam slabo vest zakaj ni z ”dobro partijo’. Pa če ima zlatega ali pa ne vem kolik keše. Če jo ne spoštuje je ni vreden.

Drugače pa super jaz bi tudi se odselila od doma tudi če nebi imela svoje družine. Sem rada ”samoa svoj gospodar”. Ok moji so se že pri mojih 15-tih leta naučila ali nekako spijaznili s tem. Da če meni nekaj paše, da naredim, bom naredila, seveda ne na škodo drugih.

Naj ti pa povem, sedaj ko imam jaz toliko stare otroke kot star pa je včasih kar težko stopit nazaj pa ne skrbet za njih.  Pač stopiš nazaj opazuješ in če pade mu seveda pomagaš. Ampak bi ga panajraje zavil v vato in nikamor spustil, da se mu niče ne naredi.

Kaj je prav… je zahtevno vprašanje; Načeloma tiste odločitve, ki ti omogočajo da se greš zvečer sproščeno zadovoljna spat in zjutraj ne vstajaš s kepo v želodcu. To se manifestira tudi s telesnim zdravjem.

Poleg tega mora še izpolnjevati pogoj neškodovanja drugim – in to je to.

Exec, 03.12.2023 ob 22:05

takole, 03.12.2023 ob 19:51

Si ena redkih, ki živi tako kot čuti. Ne da se prilagaja družbenim “normam”, kaj je prav in kaj je narobe. In si ena redkih, ki boš živela v svojem stanovanju srečnejše življenje, kot nekdo, ki se mu “splača” biti v paru in igra faco “srečnega ” v dvojini, ali pod streho staršev, ker je finančno ugodneje, čeprav to ni to.

In kot že zapisano, pogumna punca si. Le tako naprej. Sledi srcu in duši. In vse bo ok.

A življenje s partnerjem je družbena “norma”??? Pa kaj je narobe z ljudmi, da si ne želijo partnerstva?

Ne vem, ampak moje slutnje mi govorijo, da smo tik pred velikimi vojnami, ker so ljudje čisto zmešani že.

Življenje z nekom, ki ni zate, le za to da ga imaš je družbena norma.

Ko bi moglo biti bodi samski/a dokler ne najdeš nekoga, ki bo zate in pod nobenim pogojem ne furaj fasade.

jah, 03.12.2023 ob 17:54

Saj se ni odločila, da bo sama celo življenje. Odločila se je pa za samostojno pot in šla na svoje.Odlično! Ne vemo pa, kaj življenje prinese v prihodnosti. In na kakšne morebitne spremembe in situacije se bomo morali prilagoditi  in furati svoje življenje naprej.

Punca, ostani samosvoja še naprej. In čestitke, da si se odločila za samostojnost. Super! Pogumni imajo srečo, saj to veš, ne?

Ostani zvesta sebi, svoji naravi, ker je tako najbolj prav in se sčasoma vse postavi na svoje mesto.

Nič ni prav in nič narobe. To si je izmislil človek. Nikjer ni zapisano.

Različni smo si, hvalabogu. In eni tega ne sprejmejo kot prav. Imajo to za narobe. Od takih ljudi stran!

Vse dobro ti želim naprej.

Točno tako je. Saj se nisem sedaj zacementirala, da bom sama v tistem stanovanju do smrti. A glede na trenutno stanje in zmožnosti, je to najboljša odločitev. Potegnila sem maximum iz svojih zmožnosti. Kot pišete, ne bi se branila partnerja, ampak bila sem z ex partnerjem v tako nesrečni zvezi, da me je telo izdalo. Takemu življenju sem rekla ne, hvala. Raje skromno življenje in sama, kot ena lutka, gospodinja in opcija, ki je bila ravno takrat pri roki. Je pa res, da sem preveč zategnjena in se ne znam več sprostiti, tako kot sem se pri 20ih. Takrat pa so tudi mene obletavali zaradi veselega karakterja, ne preveč resne drže. Pač življenje me je naučilo: 1. rodiš se sam in umreš sam, 2. zaneseš se lahko izključno samo nase, 3. le enkrat se živi (se pravi težim k temu, da mislim s svojo glavo, na odprtosti pa bom mogla še delati). Ampak da bi pa zdaj mrzlično iskala enega, da me bo preživljal, ne vem, za kaj takega sem premalo prilagodljiva in se ne pustim kakšnemu manipulatorju, frajerju, pijancu..

koliko pa si stara?

no, meni se ne zdiš nekaj tako posebnega, okoli mene je veliko takih punc, pa čisto normalno življenje imajo, naredijo si tako, kot jim ustreza in to je to.

New Report

Close